Az előttünk álló héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén jutnak el az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegyhez. Most is tanácsos figyelmesen végig olvasni a jóslatokat. Alább jönnek a részletek!

Kos – Sacred Pool

Egy olyan problémával küzdesz egy ideje, amire sehogy sem találod a megoldást. Most itt a megfelelő alkalom, hogy feltedd magadnak a kérdést, miért is ragaszkodsz olyan nagyon egy bizonyos dologhoz, és milyen előnyöd származna belőle. Ha állandóan az áldozat szerepét játszod, nem fogsz tudni kimozdulni a holtpontról, és csak a saját fejlődésedet akadályozod. Lépj ki a komfortzónádból, és merj kockáztatni. Tedd meg az első lépést, vállald a felelősséget a saját életedért, a boldogságod kiteljesedéséért.

Bika – Strom Fields

A következő napokban próbálj egy kicsit figyelmesebb lenni, és semmibe ne fogj bele, mielőtt jól át nem gondolnád a dolgokat. A kapkodás és figyelmetlenség csak káoszt szül. Mielőtt kimondanád, amit gondolsz, mindig jól gondold át, mert megtörténhet, hogy dühödben olyat mondasz, amit később megbánsz. Ha úgy érzed, hogy egy bizonyos helyzetben elönt a düh, óvakodj a túlságosan szélsőséges viselkedésmódtól, inkább számolj el tízig, mielőtt bármit is mondanál vagy tennél. Mindig mérlegelj, hogy milyen hatással lehet rád a következő lépés. Ne szólj bele feleslegesen mindenben, maradj távol azoktól a dolgoktól, amihez semmi közöd nincs.

Ikrek – Heal the “Ouch”

Figyelj egy kicsit tudatosabban arra, hogy hogyan viselkedsz másokkal, főleg azokkal az emberekkel, akik a múltad részei voltak. Ha állandóan ugyanolyan típusú emberekkel és problémákkal szembesülsz, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy talán a saját viselkedéseden kellene változtass. Az ismétlődő minták mindig valamire figyelmeztetnek. Ha állandó féltékenység, irigység vagy kisebbrendűségi érzés kísér, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a negatív gondolatok terhe alól. Gyakorold a megbocsátást, próbáld másfajta nézőpontból szemlélni a dolgokat, és változtasd meg az eddig ösztönös reakcióidat.

Rák – Goblins

Egy gonosz hang mindig azt súgja, hogy nem érdemled meg a szeretetet, és a boldogságot és te csak egy áldozat vagy. Úgy érzed, hogy nem vagy szerethető, és állandó önbizalomhiánnyal küzdesz. Itt a lehetőség, hogy végre meggyőzd magad arról, hogy igenis megérdemled a boldogságot, és másképp kezd élni az életed. Azok a dolgok fognak sokasodni az életedben, amire nagyobb hangsúlyt fektetsz. Figyelj a jelekre, és próbálj úgy cselekedni, hogy minden tetted a saját fejlődésedet szolgálja. A döntés mindig a te kezedben van!

Oroszlán – Strength

Ezen a héten leginkább az egészségedre figyelj, végezz több fizikai gyakorlatot, erősítsd a tested. Válaszd ki a számodra megfelelő testmozgást, pihenj eleget, és koncentrálj az egészséges táplálkozásra, így juthatsz elegendő energiához. Néha szükséged van egy kis pihenőre, nem szabad túlzásba vinni a munkát, mert könnyen megárthat az egészségednek. Törekedj a testi és lelki megújulásra, a regenerálódásra. Ezt az időszakot arra is felhasználhatod, hogy megerősítsd az emberi kapcsolataidat, és feladj néhány olyan dolgot, amelyek csak az energiádat és az életerődet rabolják.

Szűz – Movement

A héten egy kicsit megváltozik a dolgok dinamikája, nem biztos, minden úgy fog történni, ahogy elképzelted. A régi problémákra most megoldást találsz, de ehhez egy újfajta szemléletmódra lesz szükséged. Ezek a napok alkalmasak lesznek arra, hogy megváltoztasd a frizurádat, új lakásba költözz, átrendezd az irodádat, vagy elutazz egy távoli országba. Minden segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy a dolgok sikerüljenek, csupán az irányt kell megváltoztatnod. Próbálj a gondolkodásodon is változtatni, főleg, ha nem érzed úgy, hogy készen állsz a változásra.

Mérleg – Into the Unknown

Ezen a hét feltárulnak azok a lehetőségek, amelyek pozitív változást hoznak az életedbe. Bár kissé bizalmatlan vagy az új dolgokkal és az új tereppel szemben, de bízz benne, hogy csak az első lépés nehéz, utána minden a lehető legjobban alakul. Szedd össze a bátorságodat, és meglátod, csodálatos dolgok várnak rád. Az egyetlen akadály a tapasztalatlanság lehet, de idővel minden lemaradás könnyen behozható. Légy figyelmes, és akkor egy csomó új élménnyel gazdagodhatsz, amelyek közelebb visznek az álmaidhoz.

Skorpió – Education

Ezen a héten néhány olyan emberrel fogsz találkozni, akik felkeltik az érdeklődésed, és egyre inkább vágyat érzel a cselekvésre. A saját fejlődésed érdekében bizonyítsd be, hogy nem vagy kevesebb, mint mások, te is megérdemled mindazt a jót, amit az Univerzum tartogat számodra. Nem elég csak vágyakozni valami után, hanem tenni is kell azért, hogy valóra váltsd. A rejtélyek szép csendben fognak feltárulni előtted, légy türelmes.

Nyilas – Balancing Act

Nyugodt és kiegyensúlyozott napok várnak rád, ne engedd, hogy a külső körülmények hatással legyenek rád, vedd számba a lehetőségeidet, és válassz úgy, hogy a lehető legjobb legyen számodra. Mozgalmas időszak előtt állsz, de te a kötéltáncosok legnagyobb nyugalmával mindent megoldasz. Válaszd a káosz helyett a harmóniát, maradj nyugodt, figyelj befelé, és koncentrálj a belső lényedre, amíg helyreáll a külvilág rendje.

Bak – Commitment

Figyelj jobban, hogy milyen szerződéseket írsz alá a héten, meggondolatlanul ne kötelezd el magad senkinek, és ne tégy hamis ígéreteket. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy komolyabb tervekbe kezdj, soha ne fogadj el olyan ajánlatot, amelynek a feltételei nem megfelelőek. A türelem a legfontosabb tényező ebben az időszakban, csak úgy fogod tudni meghozni a megfelelő döntéseket, ha eléggé kiegyensúlyozott vagy. Mindig gondold jól át a döntéseidet, mielőtt cselekednél.

Vízöntő – Slow and Steady

Ha úgy érzed, hogy a körülötted lévő dolgok nem úgy alakulnak, mint ahogy szeretnéd, akkor próbálj türelmes maradni, ne siettess semmit. Minden erőltetés rossz irányba vezethet, és ráadásul nagyon sok energiát is felemészt. Próbálj a legfontosabb dolgokra koncentrálni, összpontosíts arra, amit mindenáron el akarsz érni. Lélegezz mélyeket, és figyelj a körülötted lévő szép dolgokra.

Halak – Peaks of Joy

A hét központi témája számodra az öröm! Mindennek meglátod a szép oldalát, és megtalálod a módját, hogy a lehető legkönnyebben elérd a célodat. Most végre beérik az eddigi munkád gyümölcse, a szakmai és személyes életedben elégedettség tölt el. Sugárzik rólad a boldogság, így segítheted a körülötted élőket, ösztönzően hatsz másokra, hogy pozitívan lássák a világot. Rájössz arra, hogy nem érdemes állandóan csak a problémákra koncentrálni, hogy az, amire hangsúlyt fektetsz többszörösen megtérül az életben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.