Elérkeztünk február utolsó hetéhez, ezért most következzenek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak az útmutatásai, jóslatai mind a tizenkét csillagjegyre vonatkozóan. Most is érdemes figyelmesen végig olvasni a kártyalapok üzeneteit.

Kos – Slow and Steady

Nem ajánlott szőnyeg alá seperni a problémákat, mert ezzel csak még több bajt okozol saját magadnak. Lassíts, lélegezz mélyeket, tarts egy kis szünetet, és figyelj befelé. Ne legyenek túl nagy elvárásaid önmagaddal szemben, hiszen nem vagy egy gép, ami megállás nélkül működik. Próbáld egy kicsit lazábban venni a dolgokat, de ne hozz hirtelen döntéseket, a fontos dolgokban maradj tudatos. Hamarosan sikereket érhetsz el a munkádban.

Bika – Field of Dreams

A következő napokban olyan helyzetekkel szembesülsz, amelyek hatására megkérdőjeleződik benned az igazi életcélod. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy amire vágysz az igazából a saját vágyad, vagy csak a környezeted befolyásol. Mi az, amit igazán keresel: pénzt, hírnevet vagy biztonságot? Alaposan vizsgáld meg, hogy miért szeretnél egy bizonyos célt elérni, és hogy kívánságaid összhangban állnak-e a személyiségeddel. Fontos, hogy minden cselekedeted tudatos legyen!

Ikrek – Stuck in the Mud

Az élet egy kicsit lassabb tempót diktál, úgy érezheted, hogy beleragadtál a mocsárba, de hidd el, csupán annyi a cél, hogy egy kicsit lelassíts és körülnézz. Ezen a héten egy figyelmeztető jelet kapsz, amely arra ösztönöz, hogy fordítsd a figyelmedet egy kicsit más irányba. Kerüld az ellenállást, mert azzal semmi mást nem érsz el, csak még mélyebben belesüppedsz abba a helyzetbe, amiből úgy érzed, nem tudsz kimászni. Figyelj a jelzőtáblákra és az útra, amelyen épp most vagy.

Rák – Commitment

Ezen a héten felajánlhatnak egy olyan szerződést, amelyet, ha elfogadsz, később akár meg is bánhatsz. De az is megtörténhet, hogy egy olyan helyzetben kell felelősséget vállalj, ami ellenkezik az elveiddel. Amennyire csak lehet, kerüld most a fontos döntések meghozatalát, és a hosszútávú elkötelezettségeket. Inkább várj még egy kicsit, hogy tisztábban láthasd a dolgokat. Ezen a héten inkább fordíts hangsúlyt a testi-lelki harmónia ápolására.

Oroszlán – Heal the “Ouch”

Kissé kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a következő napokban, hiszen szembesülni fogsz azokkal az igazságtalanságokkal, amelyeket te okoztál mások életében. Elérkezett a megbocsátás ideje is, soha ne őrizd a haragot a szívedbe, békülj ki azokkal, akikre eddig nehezteltél. Itt az ideje begyógyítani a régi sebeket, fogadd el, hogy egyetlen ember sem tökéletes. Kövesd a választott utat – a dolgok mindenképpen a javadat szolgálják.

Szűz – Spark

Manapság kapcsolatba léphetsz néhány olyan emberrel, akik valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy botokat tesznek a kerekeid közé, és megpróbálnak távol tartani téged a szándékodtól. Még akkor is, ha szándékaik tele vannak jóindulattal és gondoskodással, most nincs itt az ideje, hogy hitelt adj nekik. Inkább tedd fel magadnak a kérdéseket arról, hogy mi a megfelelő számodra, és ennek megfelelően járj el. Az impulzivitás és a izgatottság jelenleg nem használ neked, ezért hagyd, hogy a dolgok rendeződjenek, mielőtt cselekednél.

Mérleg – One-Ring Circus

Úgy érzed, elérkezett az idő a személyes függetlenséged megteremtésére, viszont van néhány ember a környezetedben, akik akadályt jelentenek számodra. Fontos, hogy határozottan húzd meg az egyértelmű határokat, és légy magabiztos. Ha át is alakulnak egy kicsit a baráti kapcsolataid, hidd el, hogy minden változás a javadat szolgálja. Az életed ezentúl sokkal könnyebb és sikeresebb lesz. Viszont fontos, hogy mindig tiszta lapokkal játssz, és legalább önmagadhoz légy a lehető legőszintébb.

Skorpió – Ghostlands

Koncentrálj a jelenre, a most zajló eseményekre, mert különben könnyen elveszel a feladatok sokaságában. Ebben a pillanatban a jövő nem számít, a részletek elvonják a figyelmedet a fontos dolgokról. Ugyanez a helyzet a múlttal is, a nosztalgiázás könnyen hatalmába keríthet, és lemeríti az energiáidat. Éld át a pillanatot, élvezd azt, ami van, indulj el, tedd meg a lépést a céljaid felé, de csak lassan, megfontoltan. Olyan döntéseket kell most meghoznod, amelyek igazán fontosak számodra.

Nyilas – Intention

Ezen a héten könnyen megvalósulnak az álmaid, éppen ezért koncentrálj arra, amire igazán vágysz, légy jelen, és ne téveszd szem elől a boldogságot. Fordíts nagyobb figyelmet azokra a személyekre a környezetedben, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy álmaid teljesüljenek. Jó szándékuk és bölcs tanácsuk útmutatást és inspirációt jelenthetnek számodra. Élj olyan életet, amilyenre mindig is vágytál, most minden támogatást megkapsz az Univerzumtól.

Bak – Cleaning House

Úgy tűnik, hogy ezen a héten egy alapos takarításra van szükséged mind otthonodban, mind pedig az elmédben. Szabadíts fel helyet az új dolgoknak az életedben, szabadulj meg mindentől, amire már nincs szükséged, főleg az érzelmi terhektől, azoktól a negatív gondolatoktól, amelyek minden nap foglalkoztatnak. A munkahelyeden problémás kérdések merülnek fel, de minden megoldódik. Használd ki ezt az időszakot, koncentrálj saját magadra, engedd be az életedbe az új lehetőségeket.

Vízöntő – Coming to Life

Egy igen kedvező időszak következik az életedben, így most könnyen elindulhatsz a saját utadon. Fontos pillanatokat élsz át, légy türelmes és kedves, így könnyen elérheted a kívánt sikert. A kitartó munka meghozza a gyümölcsét, várj kitartóan, és soha ne add fel a reményt. Fordíts nagyobb figyelmet az életed azon területeire, amelyeket az utóbbi időben eléggé elhanyagoltál. Végezz olyan tevékenységeket, amelyek boldoggá tesznek, megnyugtatnak, örömet okoznak a lelkednek.

Halak – Wide Open

A stressz és a szorongás az utóbbi időben átjárta az életed, mindezt pedig az állandó féltékenység, birtoklási vágy, és az irigység okozza. Ne ragaszkodj túlságosan egyetlen személyhez vagy tárgyhoz sem, fogadd el, hogy az életnek egy olyan sajátos ritmusa van, amit nem tudsz mindig az irányításod alatt tartani. Ez a görcsösség megakadályozza, hogy vágyaid teljesüljenek. Add fel az irányítási kényszert, hidd el, hogy azok a dolgok, amelyekre szükséged van, rád fognak találni az életben. Csak élvezd a jelent!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.