HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. február 15-21. között!

Orákulum horoszkóp 2021. február 15-21. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Rohamtempóban telnek a napok, máris február közepén járunk. Lássuk mit üzennek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái a következő hét napra mind a tizenkét csillagjegy számára. Az üzenetek, jóslatok figyelmes végig olvasás most is alapszabály.

Kos – Cleaning House

Kiváló lehetőségek kínálkoznak most, hogy egy nagytakarítást végezz az életed bizonyos területein. Kezdhet a kis dolgokkal, például a ház kitakarításával, dobd ki azokat a tárgyakat, amelyek már nem használsz. Ezután pedig rendezd a gondolataidat, szabadulj meg a nehéz emlékektől, ne cipeld többé magaddal az érzelmi csomagot. Légy őszinte önmagaddal, állíts fel az életedben fontossági sorrendet. Vannak olyan problémák, amelyek nem léteznek csak a te fejedben. Próbáld egy kicsit spirituális oldalról közelíteni a dolgokat, és élvezd siker ízét.

Bika – Commitment

Ha ebben az időszakban ismerkedsz meg valakivel, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolat tartós lesz. Ha már hosszú ideje párkapcsolatban élsz, most valami megváltozik, új értelmet nyer a kapcsolatotok, kiteljesedik. Nem számít, mi történik, de fontos, hogy, amit megígértél a hozzád közel állóknak, azt mindenképp tartsd be. Mindig tisztán, világosan és tömören fejezd ki magad, tetteidért és szavaidért vállalj felelősséget. Tarts tiszteletben saját magad és az életed!

Ikrek – Balancing Act

Ezen a héten kissé bizonytalan lesz életed. Viszont ez egy nagyon jó lehetőség arra is, hogy átvizsgáld azokat a területeket is, ahol érdemes egy kicsit növeli az egyensúlyt. A karrierben számos dolog megváltozhat, csodálatos dolgok várnak rád. Válaszd a harmóniát a rend helyett, és élvezd a sikert. Vedd észre a kínálkozó lehetőségeket és a segítséget.

Rák – Intention

Itt az ideje, hogy egy kicsit távolabbról szemléld az életed eseményeit, ne fektess felesleges dolgokba pénzt és energiát. Lehetséges, hogy tudat alatt egy olyan cél elérése érdekében gyakorolsz nyomást magadra, amely nem is a te utad, éppen ezért nagyon kimerültnek érzed magad. Elemezd és értékeld át egy kicsit a dolgokat, tarts szünetet, pihenj. Amikor úgy döntesz, hogy elengeded a régi dolgokat, és átadod magad a változásnak, az életed új értelmet nyer és kiteljesedik.

Oroszlán – Compass

Új lehetőségek áradnak feléd, összezavarodsz, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik irányba haladj. Ha a pénz, az anyagi javak, és a hírnév a legfontosabb számodra, akkor nehezen fogod megtalálni az egyensúlyt és a helyes utat. Amíg az egód elsőbbséget élvez, addig a szíved éhezni fog. Hallgass az intuíciódra, segíteni fog minden pillanatban. A hit a legértékesebb szövetségesed. Hallgasd meg figyelmesen mások ötleteit is.

Szűz – Protecting Treasure

A következő napokban jó lenne, ha felülvizsgálnád, hogy valóban megérdemlik-e azok a személyek a hűségedet, akik mellett annyira kitartasz. Bizonyos kapcsolatokat csak megszokásból tartasz fenn, fontos lenne, hogy mérlegelj egy kicsit. Mostantól kezdve az egyensúly elengedhetetlen a jövőbeli kapcsolataidban, mert a hiánya túlzottan felemészt és állandó elégedetlenséggel fogsz küzdeni. Vizsgáld meg egy kicsit önmagad, nincs értelme hamis illúziókat kergetni, tudatosítsd a legfontosabb dolgokat magadban.

Mérleg – Details, Details

Hajlamos vagy arra, hogy elvessz a részletekben, és ez pontosan a legfontosabb dolgokról vonja el a figyelmed. Ha állandóan a tökéletességet hajszolod, akkor semmi sem lesz eléggé jó. Senki és semmi nem tud igazán megfelelni az elvárásaidnak, és önmagaddal szembe is állandó elvárásokat támasztasz. Mi lenne, ha elfogadnád a dolgokat olyannak, amilyenek, a maguk tökéletlenségükkel? Mi lenne, ha megpróbálnál egy elvárások nélküli világba élni?

Skorpió – Dry Desert

Van néhány olyan kérdés, amely nagyon foglalkoztat az utóbbi időben, és nem tudod tisztázni őket. A csábító és csillogást ígérő megoldások csupán illúziók, légy óvatos, gondolkodj, mielőtt meghoznál egy döntést. Mindaddig, amíg úgy gondolod, hogy nem a megfelelő helyen, és nem a megfelelő emberek között vagy, állandóan menekülni fogsz a valóságból. Vedd észre a figyelmeztetéseket, és élvezd a jelen pillanat minden percét, hiszen ez a valós élet.

Nyilas – Into the Unknown

Új lehetőségek állnak előtted. Ha jelenleg nem tudod, hogy mit kell tenned, akkor is bízz benne, hogy a belső hangod megmutatja a helyes irányt. Amint kilépsz a komfortzónádból, csodálatos dolgok várnak rád. Vállald a tetteidért a felelősséget, és megsokszorozódik az erőd. Egyesek valótlan dolgokat állítanak, légy óvatosabb a körülötted élőkkel. Ha bizonytalan vagy valamiben, kérdezz rá, és magyarázd el pontosan, hogy mit is szeretnél.

Bak – Making a Choice

Akár tudatosan, akár nem, minden pillanatod egy választás, az életed az általad felépített úton halad előre. Ha egy fontosabb időszak előtt állsz, megtörténhet, hogy egy kicsit elbizonytalanodsz. Bízz a megérzéseidben, akkor is, ha úgy érzed, hogy most nagy káosz vesz körül. Tedd meg az első lépést, vállalj felelősséget tetteidért, majd élvezd az elért eredményt. Az intuíció egy nagyon hasznos dolog, ne hagyd figyelmen kívül.

Vízöntő – Mountain

Ez a hét nem lesz túl könnyű számodra, hiszen nagyon sok új helyzettel fogsz találkozni. Fogadd el a körülményeket, és az elégedetlenkedés helyett válaszd inkább az alkalmazkodást. Minden szükséges eszköz rendelkezésedre áll ahhoz, hogy tudatosan dönts, és könnyedén folytathasd az utad. Az akadályokat gyakran csak az egód állítja eléd, mivel nem akarja feladni az irányítást. Ha szeretettel és tisztelettel fordulsz magad felé, akkor visszakapod a lényedből sugárzó szeretetet és tiszteletet. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy mindent megkapj, amit csak szeretnél!

Halak – Talisman

Lehetséges, hogy egy komolyabb választás elé állít az élet. Bízz benne, hogy könnyen meg tudod tenni, amit kell. A megélt tapasztalatok révén megszerzett bölcsesség most valódi segítséget nyújt számodra, és lépésről lépésre vezet. Változtasd meg a gondolataidat a szeretet, a harmónia, a béke, az öröm magasabb frekvenciájára, és így még több olyan dolgot fogsz bevonzani, amelyek ugyanazon a hullámhosszon vannak. Válaszd azt az egészséges életmódot, amely tiszteletben tartja a tested, a szellemed és a lelked. Figyelj oda, hogy mit és hogyan eszel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek