HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. december 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2021. december 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Lustaság

Az Univerzum azt tanácsolja neked, hogy ezen a héten ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a lustaság, mert különben energiahiány keletkezik az életedben. Igyekezz mindig aktív lenni, még akkor is, ha minden adott ahhoz, hogy nem kell csinálnod semmit, ilyen esetben is ideje felkészülni egy új kalandra. Sok újdonságot kell megtapasztalnod, ami kiteljesedést, sikert, életerőt és energiát hoz. Minden pillanatban sok lehetőség áll előtted, hogy kinyilvánítsd szíved vágyait.

Bika – Az illúzió transzcendenciája

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy a külvilággal kapcsolatos értékítéletek csapdájába eshetsz. Az illúziók és a régi mentális struktúrák börtönébe ragadhatsz, ha nem vagy elég körültekintő. Kezdj el jobban összpontosítani a belső világodra, a belső énedre, és tudatosítsd magadban, hogy isteni lény vagy, aki úgy döntött, hogy bizonyos tapasztalatokat emberi testben él meg. Te vagy a Forrása mindennek, ami az életedben van, és csak benned van az erő, hogy mindent megváltoztass, vagy átalakíts.

Ikrek – Utazás

Ezen a héten egy új utazás veheti kezdetét, amelynek során eljuthatsz a kívánt célodhoz, de az is megtörténhet, hogy nem sikerül beteljesíteni a vágyadat, de sok hasznos tapasztalatra tehetsz szert. Bármelyik utat is választod, légy magabiztos. Légy nyitott, és élvezd a létezésben rejlő lehetőségek végtelenségét. Nem kell felkészülni erre az utazásra, csak a szíved mindig maradjon nyitott a lehetőségek tárháza előtt.

Rák – A játék

Milyen lenne játékként tekinteni az életre? Vajon könnyebb lenne? Kívánatosabb lenne úgy állni az élethez, akár egy gyermek: tele kíváncsisággal és örömmel? A válasz az, hogy: igen! A dolgok közel sem olyan nehezek, tragikusak, mint azt néha gondolnád. A legkellemetlenebb helyzetek is könnyebben megoldhatók, ha humorral és ártatlansággal közelíted meg őket. Légy teljesen felkészülve a küszöbön álló változásokra, még ha kétségeid is vannak, mert a jó ott van mindenhol.

Oroszlán – Erkölcs

Az erkölcsök merev betartása nem minden esetben célravezető. Megakadályozza, hogy szabad legyél, hogy megtapasztald az életet annak teljes szépségében. Ideje feladni azt az előre megalkotott merev elképzelést, amely a választás hamis elképzelését teremti meg arról, hogy mi a helyes vagy rossz, mi az erkölcsös vagy erkölcstelen. Akár másokra, akár csak önmagadra vonatkoztatod, ezek a korlátok mind megakadályoznak abban, hogy megtapasztald a benned létező létet és istenség végtelenségét. Légy tudatos, figyelmes, nyitott.

Szűz – Intenzitás

A közelmúlt eseményei elvezettek ahhoz a sorsdöntő pillanathoz, amikor teljesen tisztában leszel belső erőddel és azzal, hogy mit tudsz elérni. Az intenzitás, amellyel megnyilvánulsz, az istenségeddel és a belső igazságoddal való kapcsolatodból táplálkozik. Ebből a térből a szándékaid gyors ütemben felélednek, elismerést hozva számodra. Lehet, hogy egyesek nem érzik jól magukat a társaságodban, és megpróbálhatnak negatív energiával meggyengíteni. Kerüld el őket, amennyire csak lehetséges, és vedd körül magát olyan emberekkel, akik egy hullámhosszon vannak veled.

Mérleg – Világosság

A világosság hideg lángja vesz körül, amely révén eltűnhet az illúzió hulláma. A sötétben való tapogatózás érzése lassan kezd feloldódni, teret engedve a tisztánlátásnak és a megfigyelésnek. Ne feledd, hogy a múlt emlékei és a jövőre vonatkozó kivetítések terhe alatt csak egy minimálisan megélt létezés van. Szabadulj meg a múltban felhalmozott poggyásztól, és hagyd, hogy életed lángja újjászülethessen. Te vagy életed építésze.

Skorpió – Virágzás

Ezen a héten a béke, az öröm és a beteljesülés állapotát éled át. A siker jelen van az életedben, és új ajtók nyílnak meg előtted, ami miatt most elhagyhatod a komfortzónádat. Különleges módon inspirálod a körülötted lévő embereket, és új dolgok megtételére és felfedezésére ösztönzöd őket. Valódi segítővé válsz, és ez sok pozitívumot hoz az életedben. Örülj és légy hálás ezekért a pillanatokért, de ne csábítson el a délibáb, azaz minden nem tarthat örökké. Légy kíváncsi és nyitott az újdonságok iránt.

Nyilas – Mester

A belső béke állapotán mész keresztül, így megtapasztalhatod azt, ami igazán fontos az életedben. Tölts több időt nyugodtan magaddal vagy olyan emberekkel, akikkel jól érzed magad. Ihletett állapotba kerülsz és a megszerzett tudatosság állapota is segít meghozni a számodra legelőnyösebb döntéseket. Légy hálás, és teljes mértékben élvezd ennek a szabadságnak a szépségét és gazdagságát, tudatában lévén annak, hogy saját sorsod ura lehetsz.

Bak – Érés

Itt az ideje learatni és élvezni az eddig befektetett munka gyümölcsét. Legyen szó saját magadról vagy más külső teljesítményekről, oszd meg a körülötted lévőkkel mindazokat az ajándékokat, jó dolgokat, amelyeket az Univerzumtól kaptál. Egyszerűen itt az ideje, hogy megoszd a világgal a belső gazdagságodat. Igazi támogatás és inspiráció forrása vagy mások számára, és ennek eredményeként kívánatos lenne ezt a szerepet elvállalni. Most van itt az ideje, amikor teljesen készen állsz arra, hogy önmagad legyél.

Vízöntő – Kimerültség

Az utóbbi időben minden erőfeszítésed, ami az önbecsülésed ápolására irányult, kimerítette, felemésztette az életenergiádat. Úgy tűnik, hogy megfeledkeztél magadról, ezért próbálj meg pihenni, lazítani, feltöltődni. Ezen a héten át kell értékelned életed azon területeit, amelyeket rutinszerűen elfojtottál. Ha nem így teszel, akkor ezzel a hozzáállással egyszerűen blokkolod az élet áramlását, spontaneitását. Pihenj, kapcsolódj ki, utazz el egy szép helyre.

Halak – Irányítás

Lehetséges, hogy ezen a héten akut módon azt az érzést fogod átélni, hogy csapdába estél, főként a falak miatt, amelyeket magad köré építettél. Az irányításnak általában megvan a maga célja és szerepe az életben, de ha teljesen elcsábít, akkor a végén merevvé és blokkolttá válhat minden. Ha időnként hibázol, vagy a dolgok kicsúsznak a kezedből, ez annak a jele, hogy rátaláltál a lelki gyógymódra. Az élet sokkal többet jelent, mint “a dolgok irányítását”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek