HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. augusztus 30 és szeptember 5 között!

Orákulum horoszkóp 2021. augusztus 30 és szeptember 5 között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Búcsúzik augusztus, és egy nap múlva beköszönt a szeptember. Lássuk mit üzennek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái a következő napokra. Az Univerzum jóslatai most is nagyon fontosak lehetnek, ezért érdemes figyelmesen elolvasni az alábbi sorokat.

Kos – Rock Bottom

Úgy tűnik, hogy ez az irány, ahol most tartasz, nem vezet sehova, bármennyire is próbálod meggyőzni magad arról, hogy még mindig van tennivalód. Itt az ideje az irányváltásnak, és a dolgok egy újfajta megközelítésének. Változtatnod kell a látásmódodon, azon, ahogyan eddig cselekedtél, sőt azon is, ahogyan az élet bizonyos helyzeteiben viselkedtél. Lehet, hogy úgy érzed, eltévedtél, nem tudod, hogy merre tovább, de figyelj a belső iránytűre, az pontosan tudni fogja az irányt. Bízz magadban és abban, amit érzel, ne ítélkezz!

Bika – Follow the Leader

Egy nagyon fontos ügyben nem a saját akaratod szerint döntöttél, hanem inkább mások befolyásolására mondtad ki a végső szót. Fontos lenne, hogy visszanyerd a személyes erődet, irányítsd te magad a saját életedet, mond ki mindig, amit gondolsz. Hallasd a hangod, mert az általad közvetített üzenet pozitív hatással lehet nem csak a saját, hanem a környezeted életére is. Az őszinte beszéd egy jól működő emberi kapcsolat alapja.

Ikrek – Bone Collector

Figyelj arra, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, nézd meg, hogy milyen viselkedési mintát követsz. Lehetséges, hogy a traumák gyökerei valahol a gyermekkorban keresendőek, és a két helyzetre adott automatikus reakció választ ad a problémákra. Figyeld meg önmagad, a tudatos jelenlét nagyon fontos, mert így fedezheted fel és alakíthatod át azt, ami korlátokat teremt benned. Légy tudatos, szabadulj meg az önvádaskodástól, és akkor felszabadulhatsz a múlt terhe alól.

Rák – Cleaning House

Ezen a héten jó lenne, ha belekezdenél egy méregtelenítő programba, egy testi és lelki “nagytakarításba”. Hagyj fel azokkal az étkezési szokásokkal, amelyek megterhelőek a szervezeted számára, dönts szabadon, hiszen te kell tudd a legjobban, hogy milyen táplálékra van épp szükséged. Engedd el a gondolatokat, amelyek a bizalmatlanság és a félelem ördögi körében tartanak. Ha ezeket megteszed, sokkal könnyebbnek, kreatívabbnak és kezdeményezőbbnek fogod érezni magad. A tisztulás után meghozott döntéseid összhangban lesznek a belső igazságoddal.

Oroszlán – Spark

Sokszor nem engeded szabadon szárnyalni a gondolataidat és érzéseidet, inkább elfojtod a valódi lényed, hogy semmiképp ne lógj ki a sorból. Inkább közömbös vagy, és igent mondasz mások ötleteire, hiszen a sajátodat nem mered vállalni. Ne fojtsd el a szívedben lángoló szenvedélyes tüzet. És ne engedd, hogy felemésszenek azok a gondolatok, érzések, ami miatt másnak érzed magad egy kicsit, mint a körülötted lévők nagyrésze. Elvégre másnak lenni azt jelenti, hogy különleges, és egyedi vagy.

Szűz – Dragon’s Lair

A belső radarrendszered nagyon jól működik, ezért jó lenne, ha egy kicsit jobban hallgatnál rá főleg, ha egy nagyobb kihívás előtt állsz. Erőst késztetést érzel arra, hogy kipróbálj valami mást, valami újat, hogy végre újra megteljen a szíved életörömmel. Egy új élmény vár rád, amely próbára teszi a bátorságodat, és egy olyan kalandban lesz részed, amely az egész életed megváltoztathatja. Vállald a kockázatot, lépj ki a komfortzónádból, élj!

Mérleg – Heal the “Ouch”

Ezen a héten jó lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél arra, hogyan beszélsz, miként cselekszel, semmiképp ne bántsd meg a számodra legkedvesebb embereket. Nézd meg, milyen hiedelmek, minták vagy értékítéletek állnak a viselkedésed mögött, gyakorold a megbocsátást. Ez a legjobb módszer arra, hogy hatékonyan megszabadulj a hosszú idő alatt felhalmozódott feszültségtől. Ne vádold állandóan önmagad, kerüld az önkritikát, légy kedves és elnéző magaddal. Mosolyogj, légy kedves, éleszd fel a belső fényt.

Skorpió – Stuck in the Mud

A lassulás, befelé fordulás időszaka következik számodra, eljött az ideje, hogy a figyelmedet a megfelelő irányba fordítsd. Legyél inkább csak passzív szemlélője a körülötted zajló eseményeknek, a lényeg, hogy a belső békéd megtalálására és megtartására koncentrálj. Ne akard görcsösen, mindenáron megváltoztatni a dolgokat, inkább légy csak megfigyelő. Tudatosítsd magadban a kitűzött célokat, hamarosan megújult erővel indulhatsz a számodra legmegfelelőbb úton.

Nyilas – Rescue

Szereted a megváltó szerepét játszani, mégis most itt az ideje, hogy a mások élete helyett inkább a saját életeddel foglalkozz. Vigyázz jobban magadra, és figyelj oda, hogy mi az, amire igazán vágysz. Vagy talán azt várod, hogy valaki megmentsen? Próbáld egy kicsit racionálisabban szemlélni a dolgokat, ne táplálj romantikus ábrándokat az illúzión túl, nézd az életet a maga valóságában. Hallgass a megérzéseidre, és ne engedd, hogy mások eltereljék a figyelmedet a legbensőbb érzéseidtől. A legfontosabb mindig te legyél önmagad számára, töltekezz a belső forrásból.

Bak – Storm Fields

A következő napokban nem tanácsos olyan projektekbe vagy tevékenységekbe kezdened, amelyek látszólag megzavarják a lelki nyugalmadat, és az öröm helyett csak drámát hoznak az életedbe. Figyelj egy kicsit jobban oda, hogy hogyan érzed magad bizonyos helyzetekben. Ha feszültség keletkezik a testedben, elnehezednek a végtagjaid, amikor arra gondolsz, hogy valamit meg kell tenned, akkor minden bizonnyal ezek a negatív izgatottság jelei. Ilyenkor jobb, ha távol maradsz, és nem mész bele olyan dologba, ami nem a te életutad. Inkább várd meg, amíg a viharfelhők eloszlanak.

Vízöntő – Commitment

Egy olyan időszak előtt állsz, amikor az emberi és üzleti kapcsolataid megerősödnek, és egyre harmonikusabbá válnak. Bízz egy kicsit jobban az emberekben, és sokkal könnyebben, gördülékenyebben fog alakulni az életed. Figyelj tudatosan arra, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, gondolkodj mielőtt cselekednél, mindig figyelj arra, hogy mit miért mondasz, vagy teszel. Számos ajánlatot fogsz kapni a következő napokban, de minden helyzetben szükséged lesz a józan ítélőképességedre.

Halak – Mountain

Az akadályokat csak úgy tudod leküzdeni, ha egy kicsit másképp közelíted meg a dolgokat, mint eddig. Keress egy új utat, amely elvezet a célhoz, a változáshoz való alkalmazkodás az élet legfontosabb kelléke. Ahogy a víz a legváratlanabb helyeken is átvág, úgy te is változtasd meg a nézőpontodat, hallgass a megérzéseidre, és szedd össze a bátorságodat, hogy a saját utadon járhass, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak. Ha helyesen döntesz, minden sokkal könnyebben fog menni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek