HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. augusztus 2-8. között!

Orákulum horoszkóp 2021. augusztus 2-8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

És már itt is van augusztus első orákulum horoszkópja. Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum jóslatai, üzenetei a csillagjegyekhez, amelyekre most is érdemes odafigyelni. Következnek a részletek!

Kos – Átalakulás

Épp egy nagyobb átalakulás előtt állsz, melynek eredményeképpen az egész lényed változni fog. Az összes eddigi tapasztalatod szükséges volt ahhoz, hogy az legyél, aki most vagy. Az ítélkezés és a kategorizálás csak az elméd szüleménye, sokszor igen nagy fontosságot tulajdonítasz annak, hogy valami “milyen”. Figyelj többet a szívedre, hogy megtapasztalhasd: a szeretet a legfontosabb erő a világon. Hallgass a megérzéseidre, és akkor pontos útmutatást fogsz kapni az egészséged és a karriered alakulásával kapcsolatban is.

Bika – Ugrás

Elérkeztél arra a pontra, amikor már nem érzed jól magad ott, ahol épp most vagy, és változásra vágysz. Lépj ki a komfortzónádból, vállald a kockázatot, és engedd el a régi korlátokat, hiedelmeket, amelyek megakadályozták az energiák szabad áramlását. Lépj tovább! Figyelj a körülötted lévő emberekre, mert ők lehetnek legjobb tanítómestereid, segíteni fognak abban, hogy közelebb kerülj a célodhoz. Légy nyitott és őszinte, és akkor semmi akadályba nem ütközhetsz.

Ikrek – Ártatlanság

Itt az ideje, hogy újra felfedezd a legbensőbb, ártatlan és őszinte lényed, a döntéseidet ne a külső társadalom nyomására hozd meg. Mindenki egy különleges és csodálatos személyiséggel, és egy egyedi céllal született a Földre. Engedd, hogy a szelídség és a szeretet vezéreljen minden pillanatban. Tárd ki a szíved a csodák előtt, ne hagyd, hogy az aggodalmak és a félelmek irányítsanak. Lélegezz lassan és mélyen, figyelj a legkisebb jelzésekre is, hiszen ezek lehetnek a legfontosabb iránymutatók.

Rák – Teher

Nagyon sokszor teszel meg valamit csak azért, mert “muszáj” és ez a nyomás egyre inkább kezd elhatalmasodni rajtad. Itt az ideje, hogy végre feladd a harcot, és ne tekints állandó küzdelemként az életre, hanem élvezd a hétköznapok valóságát. Tedd le a válladról a terheket, és kövesd az álmaidat. Sokáig úgy élted az életedet, hogy “mit szólnak mások”, viszont most itt az ideje, hogy a saját utadat járd. Az életedben minden a te döntésed következménye, éppen ezért soha ne feledd, hogy minden pillanatban szabadon dönthetsz.

Oroszlán – Létezés

Itt az ideje, hogy rágyere arra: az “otthon” nem egy fizikai hely a külvilágban, hanem a pihenés és elfogadás belső állapota. Új fejezet kezdődik az életedben, legyen szó akár családi vagy üzleti kapcsolatokról. Figyelj a jelenlegi kapcsolataidban bekövetkező változásokra, de ne add fel az irányítást a történések felett, mert a rugalmatlanság megnehezítheti vagy fájdalmassá teheti a változást. Add fel az állandó harcot, vedd észre, hogy ezek csak az elme csapdái. A létezés önmagában maga a csoda, dőlj hátra és élvezd minden percét.

Szűz – Bizalom

Ugorj fejest az életbe, élvezd minden pillanatát, ne akarj mindent kiszámítani. A legjobb útitárs egy ismeretlen utazás során a bizalom lehet. Ha megnyitod a szíved, isteni energiákkal telsz fel, és egy csapásra megszűnnek az akadályok. Legyen nálad mindig egy kis füzet, amibe leírhatod az érzéseidet, gondolataidat, ötleteidet, inspirációidat, vágyaidat, és így nyomon fogod tudni követni a fejlődést az életedben. Ez a módszer segíteni fog abban,hogy közelebb kerülj a belső énedhez, rátalálj önmagadra, és ha megtalálod a helyes utat, az önbizalmad is növekedni fog.

Mérleg – Magány

Egy olyan időszakát éled az életednek, amikor úgy érzed, hogy a körülötted lévők nem igazán fogadnak el, pedig te megpróbálsz a lehető legőszintébben és leghitelesebben élni. Ha rájössz, hogy elég erős vagy egyedül is, nem szükséges mindig mások elismerése, akkor boldog leszel, viszont az is megtörténhet, hogy egyedül szomorkodsz és elszigetelődsz. A fény belülről árad, abból, ami te magad vagy, és akkor, ha úgy döntesz, hogy minden pillanatban önmagadat adod. Ne feledd, hogy a magányos pillanatok közelebb visznek a legbensőbb énedhez, és úgy fogod érezni, hogy hazataláltál.

Skorpió – Lehetőség

Egy egész Univerzum nyílik meg most előtted, és számos lehetőséget tartogat. Összhangban vagy önmagaddal, így könnyen ráérzel, melyek azok a lehetőségek, amelyekre most szükséged van. Élvezd a szárnyalást, légy nyitott, ha kell változtass a látásmódodon, kövesd a belső utadat. Engedd el azokat a dolgokat az életben, amelyek már nem működnek, vagy nem tesznek boldoggá, legyen szó akár a magánéletről, pénzügyekről, karrierről, otthonról vagy egészségről. Ne mindig csak a végeredményre koncentrálj, vedd észre az apró ajándékokat, amiket útközben kapsz.

Nyilas – Virágzás

Úgy tűnik, beérett az eddigi munkád gyümölcse Élvezd ezeket a pillanatokat, és engedd, hogy a körülötted lévők inspirálódjanak a boldogságból. Hallgass a szívedre, és figyelj a gondolataidra, álmaidra, látomásokra, a belső hangra. Ha úgy érzed, hogy fel szeretnél hívni valakit, vagy elmennél egy bizonyos helyre, vagy elolvasnál valamit, akkor fontos, hogy kövesd ezt az utat, mert minden bizonnyal egyértelmű üzenetet fogsz ott találni. Foglalkozz a testeddel és a lelkeddel, az önszeretet az egyik legfontosabb dolog.

Bak – Türelem

Ez a passzivitás időszaka, most nem kell mást tenned, csak várj türelmesen, engedd, hogy a dolgok a maguk rendje szerint megtörténjenek. Várd meg, amíg az elültetett mag kicsírázik, és meghozza termését. A csendben sokkal eredményesebb lesz a növekedés, és a lelki fejlődés. Ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig vigyáznak rád, segítenek, és feltétel nélkül szeretnek téged, nem ítélkeznek feletted, és nem hagynak magadra.

Vízöntő – Elszigeteltség

A gyógyító gondolatok és szándékok megnyilvánulnak most az életedben, éppen ezért könnyen mások segítségére lehetsz. Ne félj a csalódásoktól, csak végezd a dolgodat, döntsd le a korlátaidat, és az egész életed átalakul. A könnyek felszabadítják a lelked, és segítenek megszabadulni a fájdalomtól. Légy egy kicsit kedvesebb és megértőbb önmagadhoz. Csatlakozz újra a legbensőbb énedhez, hogy útmutatást találj, szeresd magad, minden pillanatban légy együttérző, és hagyd, hogy az energiád szabadon áramoljon. Engedd el azokat a dolgokat, amelyek nem hoznak pozitív változást az életedbe.

Halak – Mester

Elérkezett az idő, hogy életed mestere legyél. Bármit megtehetsz, amit akarsz, amennyit csak akarsz, ami örömmel tölt el, életedet műalkotássá varázsolva, szépséget és értelmet adva neki. Bármikor választhatsz, hogy az elme (félelem) vagy a szív (szeretet) irányítását követve élsz. Bízz abban, amit érzel, és ne engedd, hogy mások véleménye és félelmei megzavarják azt, amit az intuíciód diktál. Ijesztő lehet abban bízni, amit érzel, de így legalább felelősséget vállalhatsz az életedért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek