Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzeneteit mind a tizenkét csillagjegy számára. Ha kíváncsi vagy a jóslatokra, olvasd figyelmesen a sorokat.

Kos – The Wise Woman of Wonderland

Egy félelemből vagy kompromisszumból született helyzet uralja mostanában az életed, ellentmondásosnak és kilátástalannak látod a világot. Az a gondolat irányít, hogy valaki elhagy téged, ha nem fogadod el a dolgokat úgy, ahogy vannak. Feladod az álmaidat, és te állítasz akadályokat saját magad számára, ezért nem találod az életképes megoldásokat. Mi lenne, ha megnyitnád a szíved a rendelkezésére álló lehetőségek végtelen tárháza előtt. Csak tedd fel a kérdést, és engedd, hogy a tudatalattid elvezessen a helyes válaszhoz.

Bika – Gaia’s Garden

Bizalmatlanság, aggodalmak és lelki vívódás jellemzi ezen a héten a hangulatodat. Próbálj kevesebbet aggódni, hiszen minden belső erőforrásod adott ahhoz, hogy helyesen dönts. Rendelkezel a szükséges erőforrásokkal, a megfelelő emberek jelennek meg az utadban, és a lehetőségek sorban állnak, hogy elérd a várva várt eredményt. Légy türelmes és hálás, meglásd lassan minden a lehető legjobban alakul. Oszd meg a hozzád legközelebb állókkal azokat az ajándékokat, amelyekben részed van nap, mint nap.

Ikrek – The High Lord of Gratitude and Service

Fontos időszak következik az életedben: itt az ideje, hogy legyenek céljaid, vagy pedig tartsd magad ahhoz, aki jelenleg vagy. Kreatív projektekbe kezdhetsz, vagy új képességeket fedezhetsz fel, amelyek segítségével könnyedén fejezheted ki magad. Bármit is választasz, az út, amelyen most jársz, tele van új lehetőségekkel, amelyek nagyon különböznek az eddigiektől, értékeld őket. Meríts erőt az érzéseidből, kerüld a már megszokott utat, főleg, ha nem jött az be, akkor is, ha látszólagos biztonságérzetet nyújt.

Rák – The Chess Queen

Manapság olyan igazságok tárulnak fel előtted, amelyek segítenek meghozni a helyes döntést. Elfeledett erőforrásokat fedezel fel magadban, amelyek hasznosak lesznek, hogy tudd, mit kell tenned. Egy másfajta életszemlélettel és látásmóddal gazdagodsz, olyan változtatások lesznek az életedben, amelyeknek eredményei – egyébként előnyösek – még nem számszerűsíthetők. Amennyire csak lehetséges, hagyd figyelmen kívül a körülötted lévők tanácsait és véleményét, mert a jelenlegi kontextusban ezek nem megfelelőek számodra. Most csak magadra számíthatsz.

Oroszlán – The Spiral Dancer

A következő hét jó alkalom arra, hogy több figyelmet fordíts a kapcsolataidra, akár üzleti, akár személyes tekintetben. Pihenj egy kicsit többet, és foglalkozz a saját lelki világoddal is, engedd meg, hogy valaki más vegye át a vezetést helyetted. De légy figyelmes, mert egyesek a háttérből manipulálnak annak érdekében, hogy hasznot húzzanak belőled. Légy jelen minden pillanatban akkor is, ha nem teszel konkrétan semmit, csak megfigyeled a dolgokat.

Szűz – The Ice Queen

Valahogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd, úgy érzed, hogy semmi fejlődés nincs az életedben, éppen ezért nagyon elégedetlen vagy az utóbbi időben. Ez a lelassulás a saját érdekedben történik, ne kapkodj, ne siettess semmit. Egyszerűen egy “láthatatlan” erő lép közbe, és másképpen rendezi át az életed bizonyos összefüggéseit, hogy más perspektívából láthasd a dolgokat. Itt az ideje a regenerálódásnak és a várakozásnak, még akkor is, ha nem tudod pontosan, hogy mi is a célod. Hamarosan látni fogod a munkád gyümölcsét, és élvezheted a valódi értéket.

Mérleg – The Weel Watcher

A siker elérése érdekében fontos lenne, hogy ezekben a napokban visszanyerd az önbizalmadat és az önbecsülésedet. Figyelmedet inkább befelé, mint kifelé irányítsd, így újra kapcsolatba léphetsz a belső igazsággal, és megújult erővel indulhatsz újra útnak. Ne harcolj állandóan saját magaddal, hagyj fel az elérhetetlen normák felállításával, és ami a legfontosabb, ne hasonlítgasd magad másokkal, csak járd a saját utadat!

Skorpió – The Hawk Prince

Olyan híreket kaphatsz, amelyek nagy segítségedre lehetnek a jelenlegi helyzetben. Segítenek rendbe tenni gondolataidat, és felépíteni az új stratégiát, amely segítségével könnyen eljuthatsz a célod felé. Egy olyan levelet, e-mailt vagy telefonhívást kapsz, amely fontos információkat tartalmaz, ezért figyelj jobban a beérkező üzenetekre. Másrészt figyelj jobban a közeli ismerősökkel folytatott beszélgetésekre, próbálj meghallgatni minden szót, a rejtett értelem mögött sok kérdésedre választ találhatsz.

Nyilas – The Dream Walker

Itt az ideje, hogy rendezd egy kicsit a gondolataidat, és állíts fel új fontossági sorrendet. Lehet, hogy sok álmod már nem releváns, mások pedig már valóra váltak, és nem is vetted őket figyelembe. Lassíts egy pillanatra, nézd meg jobban az életed, emlékezz azokra a szenvedélyekre, amelyek benned vannak vagy voltak. Vedd elő azokat a törekvéseket, amelyek a legfontosabbak voltak számodra, kezdj újra álmodni. Kerüld azokat a konfliktusokat, amelyek a döntéseidből származhatnak, csak menj magabiztosan a választott úton.

Bak – The Horse King

Mindent kontrollálni szeretnél magad körül, azonban ez nagyon fárasztó, és közben sok fontos lehetőséget is elszalaszthatsz, ha makacsul ragaszkodsz a dolgokhoz. Itt az ideje, hogy elfogadj mindent úgy, ahogy történik, mert különben nem fogod elérni a céljaidat. Egyszerűen nincs más dolgod, mint, hogy segítséget kérj az Univerzumtól, majd élvezd a végső csodát. Hidd el, hogy megérdemled a kívánt eredményt, ami már nem várat magára sokáig. Fordíts nagyobb figyelmet a testedre, a kiegyensúlyozott étrendre és a sportolásra.

Vízöntő – The Arrow Master

Döntsd el, hogy mi is az, amit el szeretnél érni, tisztán és világosan fogalmazd meg a szándékaidat. Dönts úgy, hogy mostantól álmaidra, vágyaidra, szándékaidra összpontosítasz, majd engedd útjára a gondolatokat az Univerzumban, anélkül, hogy túlságosan ragaszkodnál az eredményhez. A beteljesedéshez vezető utat nem te irányítod, engedd, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie kell, maradj kapcsolatban az isteni Forrással, és a végén te magad is meg fogsz lepődni az eredményen. Az Univerzum tudja, hogy mi számodra a legmegfelelőbb út, megajándékoz mindazzal, amire szükséged van.

Halak – The World Lord

Ezen a héten jobban oda kell figyelj a kommunikációra, arra, hogy kivel és hogyan beszélsz. Használj pozitív, bátorító szavakat, amelyek jótékony energiákat hordoznak. Ezek nem csak számodra, de a környezeted számára is igen hasznosak lehetnek, az életedet a befektetett energiák alakítják, éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan gondolkodsz, beszélsz, vélekedsz. Figyelj a testedre, ne használj ártó szavakat akkor sem, ha nem vagy tökéletesen megelégedve. Ne kritizáld magad, köszönd meg, hogy egészséges vagy. Itt az ideje, hogy pozitívan állj hozzá a dolgokhoz, és főleg önmagadhoz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.