Ezen héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzeneteit, mind a tizenkét csillagjegy számára. Most is érdemes figyelmesen végig olvasni a jóslatokat, ha kíváncsiak vagyunk az előttünk álló napok részleteire, rezdüléseire.

Kos – Rescue

Bár a segítséget kérni sokszor nem könnyű, mégis most meg kell tenned, ha sikeres szeretnél lenni. Figyelj a szívedre, mert akkor könnyebben megtalálod a legmegfelelőbb megoldást. Ha kiszolgáltatottnak érzed magát, kérj segítséget az érzelmi, lelki és anyagi kiegyensúlyozottság megtalálásához. Soha ne erőltesd a dolgokat, és ne félj attól, hogy nem lesz elég időd vagy akaraterőd véghezvinni a céljaidat. Bízz mindig a megérzéseidben, és várj türelmesen a megfelelő pillanatra.

Bika – Heal the “Ouch”

Ez az időszak alkalmas a megbocsátásra, a szív, a lélek és az elme megnyugtatására, most a gyógyulás legyen a legfontosabb szempont az életedben. Törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatot tarts fenn a családoddal, főleg azokkal, akikkel egy háztartásban élsz, akik a legközelebb vannak hozzád. Ha érdeklődsz a természetgyógyászat iránt, tanulj meg olyan terápiákat, amelyek segítségével gondoskodhatsz saját magad és mások egészségéről. Figyelj arra, hogy milyen lenyomatot hagysz ezen a földön, irányítsd a lépéseidet a gyógyulás útjára.

Ikrek – Unexpected Visitors

Nem számít, hogy mennyire részletesek a terveid, és mennyire tisztán látod az utat, az életben vannak olyan helyzetek, amikor a legjobb dolgok előre nem láthatóak, és akadályokba ütközöl. Minden nehézség egy lehetőséget rejt magában, és egy új kalandot ígér. Élvezd ezt a változást, mert ez egy isteni terv része, és nem biztos, hogy minden pontosan úgy történik, mint ahogy azt elképzeled. Dőlj hátra, pihenj és add fel az irányítást.

Rák – Dry Desert

Az elmúlt héten elég nagy nyomás nehezedett rád, hogy meghozzál egy igen fontos döntést, viszont közben rájöttél, hogy nem feltétlenül ez a legjobb időszak az életed átalakítására. Itt az ideje, hogy újra felállítsd a fontossági sorrendet, átértékeld az életed, és engedd meg magadnak, hogy újra álmodozz, és tervezz. Ne ragaszkodj nagyon a dolgokhoz, engedd, hogy az Univerzum mutassa az utat, és a lehető legjobb irányba tereljen. Csendesítsd le, és tisztítsd meg az elméd, koncentrálj a szíved legmélyéről fakadó érzésekre és vágyakra. Számos új kaland vár rád, tárd ki a szíved.

Oroszlán – Coming to Life

Itt az ideje, hogy feladj minden eddigi próbálkozást, ne akard mindenáron irányítani az életed, állj félre, és engedd, hogy a Lélek vezessen. Kezdetben minden út rögös, sok odafigyelést igényel, de ne add fel, engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak a maguk természetes rendjük szerint. Túl sok energiát pazarolsz el, ha mindent te akarsz irányítani, a makacsságod miatt könnyen elszalaszthatod a legjobb lehetőségeket. Ha szükséges, kérj segítséget, és fogadd el, ha valaki önzetlenül támogatni szeretne. A hét szava az egyszerűség, ne akarj semmit túlbonyolítani.

Szűz – Wide Open

Ezen a héten új lehetőségek várnak rád, most képes vagy rá, hogy megmutasd, mit is akarsz igazából. Szélesítsd a látókörödet, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint azt, hogy egyszerűen túllépsz a saját korlátaidon. Az Univerzum minden új ötletedet támogatni fogja, ne aggódj, bízd magad a felsőbb erők akaratára. Ez az időszak az érzelmi felszabadulás, a könnyedség, és a cselekvések időszaka lesz számodra, úgy fogod érezni, mintha valósággal szárnyaid nőttek volna. Figyelj az álmaidra, hiszen fontos üzeneteket tartalmazhatnak.

Mérleg – Mountain

Egy kis akadályba ütközöl ezen a héten, ne erőltess semmit, nem biztos, hogy mindenáron tovább kell haladnod a kijelölt úton. Légy türelmes, várj egy kicsit, és rá fogsz jönni, hogy mit kell tenned. Ne kényszerítsd most magad semmire, és a határokat se akard túllépni, mert ez most nem a legjobb megoldás. Maradj nyitott az új lehetőségre, ahelyett, hogy makacsul ragaszkodnál ugyanahhoz az úthoz. Adj időt magadnak a kikapcsolódásra, ne foglalkozz a világban zajló eseményekkel.

Skorpió – Magic Prayer

Ezen a héten választ kapsz azokra a kérdésekre, amik eddig foglalkoztattak. Az Univerzum készen áll arra, hogy segítsen, meggyógyítson és válaszoljon az imáidra, abban a pillanatban, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk. Az imádság és meditáció segítségével könnyen kapcsolatba tudsz kerülni a belső erőddel, nyugodj meg, add át minden problémád az Univerzumnak. Tanulj meg segítséget kérni az őrangyaloktól, hiszen ők mindig veled vannak, és útmutatást nyújtanak az életed minden területén, bátorságot és hitet adnak. Panaszkodás helyett inkább kérd a körülötted lévők támogatását.

Nyilas – Peaks of Joy

Az öröm akkor a legcsodálatosabb, ha meg tudod osztani a körülötted lévőkkel. Egy kiegyensúlyozott és csodálatos pillanatokkal teli hét vár rád, engedd, hogy a hála minden pillanatban betöltse a szíved. Fordíts több figyelmet, és áraszd el szeretettel azokat, akik igazán fontosak számodra, és ne feledkezz el a belső gyermekről sem. Itt az ideje, hogy tisztábban átlásd a belső korlátaidat, tanulj meg “nemet” mondani, védd magad minden külső negatív hatástól, de ne ragaszkodj makacsul semmihez. Bizonyos helyzetekben még mindig jobb a makacsság, mint a csökönyösség.

Bak – One-Ring Circus

Néha az az érzésed, hogy az összes teher a te válladra nehezedik, és senki sem siet a segítségedre. Engedd, hogy minden a saját rendje szerint történjen az életben, mindenki a saját szerepe szerint végezze a feladatát, úgysem tudsz mindent te irányítani. Sok csalódás ért a múltban, de nem kell most mindenáron eljátszanod a sebezhetetlent, légy egy kicsit “emberibb”. Nyerd vissza az önbizalmad, és irányítson minden cselekedetedben a szeretet. A tévedések és a hibák is az életed részei, minden élettapasztalat gazdagabbá tesz.

Vízöntő – Dragon’s Lair

Olyan figyelmeztető jelek érkeznek hozzád, amelyek befolyással lehetnek az életed alakulására. Egy kisebb cselszövéssel és kísértéssel kell megküzdened, de jobb, ha most elkerülöd a konfrontációkat. Ebben az időszakban pozitív energiára tehetsz szert azáltal, hogy nagylelkű vagy, adsz másoknak ahelyett, hogy félelemben és irigységben élnél. A nagylelkűség titka abban rejlik, hogy könnyen adsz, anélkül, hogy bármit is várnál cserében. Minél többet adsz másoknak, annál könnyebben áramlanak feléd azok a dolgok, amelyekre szükséged van.

Halak – Balancing Act

Ez a hét alkalmas időszak arra, hogy átértékeld az életed, hogy megtudd életed mely területein érdemes az egyensúly fenntartására koncentrálni. Fontos, hogy megtaláld a belső békédet, még, ha úgy is tűnik, hogy önző és énközpontú vagy. Válaszd minden körülmények között a harmóniát. Csinálj olyan dolgokat, amelyek örömet szereznek, végezz kreatív tevékenységeket, kerüld mindazt, ami nehézséggel jár, és csak nyűg számodra. Nem számít, hogy mit csinálsz, az a fontos, hogy kifejezésre juttasd a művészi énedet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.