Április Osho Zen Tarot orákulum kártyáival búcsúzik, de május első két napjára is ezek a kártyalapok hozzák el az Univerzum üzeneteit. Ha érdekelnek a csillagok jóslatai, olvasd végig figyelmesen az alábbi tanácsokat, “jelentéseket”.

Kos – Csend

Egy csodálatos hét lesz ez a mostani számodra, végre meg fogod tapasztalni a belső béke állapotát, olyan mélységbe juthatsz el, ahol a csend eggyé válik az Univerzummal. Nem kell semmit tenned, csak élvezd ezt az állapotot. Tölts több időt olyan emberekkel, akik visszavetítik rád a belőled áradó béke és öröm állapotát. Hallgass a szívedre, az Univerzum a belső hang segítségével varázsolja könnyebbé a lépéseidet. Fogadd el az útmutatást, egyszerűen hagyd magad lebegni az élet hullámain.

Bika – Sodródj az árral

Itt az ideje, hogy elkezd megtanulni, hogyan add fel az irányítást, csak sodródj az árral, és békésen lebegj a víz tetején. Bízz benne, hogy minden pontosan úgy lesz, ahogy lennie kell, biztonságban vagy. Engedd el a múltbeli haragot, add át magad a gyógyulás folyamatának, az eddigi szenvedéseidért cserébe békét fogsz kapni. Fordíts nagyobb figyelmet a testedre, az elmédre és a lelkedre, lazíts és kapcsolódj az Univerzum ritmusához – néha ilyen egyszerű az élet.

Ikrek – Ugrás

Ezen a héten az energia, erő és kreativitás vesz körül, tele leszel lendülettel, és bátran kezdesz bele új dolgokba. Vállald a kockázatot, és engedd el azokat a régi korlátokat, és hiedelmeket, amelyek már nem szolgálják a javadat. Tedd meg az első lépést, és az egész életed meg fog változni. A meditáció és a jóga most segítségedre lehet abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyél ebben a káoszban. Figyelj a jelenre, engedd, hogy a belső hang vezéreljen, hozd ki magadból a lehető legjobbat.

Rák – Lépésről-lépésre

Az életed attól függetlenül is zajlik, hogy átadod magad a jelen pillanatnak, vagy lehorgonyzol a múltban. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen energiákat fektetsz bele, abba, amit teszel. Mi lenne, ha a figyelmedet az “itt és most”-ra fordítanád? Milyen lenne az életed, ha úgy döntenél, hogy ezentúl tisztelni fogod azt, aki vagy, és sokkal tudatosabban élnéd meg a pillanatokat? Nyisd ki a szíved, koncentrálj az előtted álló útra, engedd el a félelmeidet, és az önmagad hibáztatását. A legfontosabb kulcsszó az életedben legyen az öröm és a hála.

Oroszlán – Megértés

Ahhoz, hogy megértsd, hogy mi miért történik, jobban oda kell figyelned a részletekre, minden pillanat fontos ahhoz, hogy letisztulva lásd a jövő felé vezető utat. Csak így fogod tudni meghozni a megfelelő döntéseket, előbb tisztában kell lenned azzal, hogy ki vagy, és mit szeretnél elérni tulajdonképpen. Élvezd a pillanat szépségét, tárd ki a szárnyaidat, hogy szabadon repülhess az élet nyújtotta lehetőségek felé. Meríts ihletet a természetből, engedd, hogy a kreatív energiáid kibontakozzanak.

Szűz – Utazás

Számodra ez az időszak tele lesz mozgással és változásokkal. Új életcélok jelennek meg az életedben, de ahhoz, hogy elindulj ezek felé, előbb saját magadban kell létrehoznod a változásokat. Élvezd a változást, éld át a cselekvés örömét, tedd meg könnyedén a szükséges lépéseket. Légy céltudatos és megfontolt, soha ne a kalandért vállalj be egy feladatot. Ne aggódj, minden nehézséget le fogsz tudni küzdeni, az Út egészen pontosan elő van készítve, csak el kell indulj rajta. Légy nyitott az új tapasztalatokra.

Mérleg – Lehetőségek

Ez a hét kellemes meglepetéseket tartogat számodra, az eddigi erőfeszítések most végre kézzelfogható eredményeket hoznak, és bár magasra raktad eddig a lécet, de az elvárásaid is teljesülni fognak. Fogd fel egy kicsit lazábban a dolgokat, ne görcsölj, és akkor sokkal könnyebben fel fogod ismerni az előtted álló lehetőségeket. Ez a hét a harmóniáról szól, meg fogod tapasztalni a belső béke állapotát, tele leszel önbizalommal, és sokkal jobban fogod értékelni önmagad, mint eddig valaha. Azáltal, hogy felismered a lehetőségeket, az álmaid valóra válnak.

Skorpió – Gyógyulás

Néha felszínre tőr néhány múltbeli seb, de csak akkor fog tudni teljes mértékben meggyógyulni a lelked, ha szeretettel és szelídséggel fordulsz önmagad felé. A bűntudat és a vádaskodás, az önmarcangolás sehova nem vezet. Itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, töltsd az időd olyan emberekkel, akik igazán fontosak számodra, és akikkel jól érzed magad. Légy elfogadó és nyitott, és akkor könnyen beindul a gyógyulási folyamat. Tárd ki a szíved az élet, a jelen pillanat előtt.

Nyilas – A világ te vagy

Légy egy kicsit kommunikatívabb, oszd meg a legbensőbb gondolataidat azokkal, akikben megbízol. Oszd meg az elmúlt évek tapasztalatait a körülötted élőkkel, a magányosság most nem a legjobb út, inkább élvezd az életet, szeress feltétel nélkül, tárd ki a szíved a szeretteid számára. Engedd el a korlátaidat, állíts fel az életedben új fontossági sorrendet, engedd, hogy megtapasztald az élet spirituális és mélyebb érzelmi vonzatát is.

Bak – Semmi különös

Ezen a héten semmi különös nem fog történni, a szélsőségek messzire elkerülnek, csupán annyi a dolgod, hogy élvezd az élet apró örömeit. Több időt tölthetsz a családoddal, kiránduljatok, főzzetek közösen, kertészkedjetek, barkácsoljatok, a lényeg, hogy minden pillanatot tiszta szívvel és örömmel éljetek át. Engedd, hogy a béke és a harmónia beáramoljon az életedbe. Ne feledd, hogy a boldogság az apró dolgokban rejlik, engedd, hogy elárasszon a pillanat öröme és harmóniája. Ez a hét egy csodálatos töltekezés lesz a lelked számára.

Vízöntő – Részvétel

Egy számodra fontos nagyszabású projektben fogsz részt venni a héten, de figyelj arra, hogy aktív résztvevő legyél, ne csak háttérből szemléld az események alakulását. Légy jelen, élvezd a dolgok alakulását, ne csak néző legyél a saját életedben. Szabadulj meg a haragtól, a szenvedéstől, vedd észre, hogy a világ, amelyben élsz egy sokkal tágasabb terület, mint a saját családod és szűkebb környezeted. Fogadd el, hogy te is részese vagy egy nagy tervnek, lépj túl a saját magad által felállított korlátokon, élj meg minden pillanatot.

Halak – Bőség

Bőség áramlik az életedbe ezen a héten, úgy érzed, hogy teljes mértékben alkalmas vagy arra, hogy elvégezd az előtted álló feladatokat. Marad tudatos, hiszen most következik a belső virágzásod legcsodálatosabb időszaka. Külső és belső harmónia áraszt el a héten, a szeretet és az együttérzés mellett megjelenik az a bőség, amit mindig is létre szerettél volna hozni. Élvezz minden pillanatot, hiszen megérdemled!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.