HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. április 19-25. között!

Orákulum horoszkóp 2021. április 19-25. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén jutnak el hozzánk az Univerzum üzenetei, amelyeket most is érdemes figyelmesen végig olvasni, mert ezáltal minden nyugodtabb és kiszámíthatóbb lehet az előttünk álló héten.

Kos – Making a Choice

Ne feledd, hogy minden változás a saját döntéseid eredménye, a te kezedben van a felelősség, hogy jobbra vagy balra mész. Vedd számba a lehetőségeidet, és döntsd el, hogy mi az, amit feltétlenül szükséges megtenned az elkövetkezőkben. Gondolkodj el azon, hogy mit kell megváltoztass annak érdekében, hogy boldogabb életed legyen. Fordíts nagyobb figyelmet a testedre, a fizikai gyakorlatokra, minden nap mozogj, sétálj, hiszen az ülő életmód hosszútávon nagyon egészségtelen. Ezenkívül figyelj oda arra is, hogy milyen élelmiszereket fogyasztasz, te tehetsz a legtöbbet az egészséged érdekében.

Bika – Talisman

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely hozzájárul ahhoz, hogy egy kicsit közelebb kerülj az élet lényegéhez. Meg fogod érteni azokat a dolgokat, amelyek eddig fejfájást okoztak, egy kicsit lecsendesedik az életed, és teljességében látod az eseményeket. Választ kapsz a “miértekre”, és végre kezd összeállni a kép, éppen ezért sokkal magabiztosabban tudod meghozni a jövővel kapcsolatos döntéseidet. Figyelj mindig a jelekre, és akkor minden jól alakul.

Ikrek – Movement

Ezen a héten, mintha egy nagy fordulatot venne az életed, és abból a helyzetből, amelybe eddig “be voltál zárva”, most végre ki tudsz lépni. Változni fog a személetmódod, és az élethez való hozzáállásod is, egy gyors fejlődés indul el az életedben. Legyen szó konkrét fizikai mozgásról, vagy épp egy megrekedt helyzetből való kilépésről, a lényeg a mobilitás és a rugalmasság. Ne állj ellen, ne elégedetlenkedj, bízz benne, hogy a lehető legjobb döntést fogod meghozni, akkor is, ha néhányan ennek az ellenkezőjéről akarnak meggyőzni. Légy nyitott az új dolgok iránt.

Rák – Unexpected Visitors

Tőled függ, hogy hogyan reagálsz a dolgokra, valami csak akkor kellemetlen, ha úgy állsz hozzá. Gondoltál már arra, hogy bizonyos dolgok, amit már olyan rég el szeretnél érni, csak azért nem sikerül, mert nem a jó oldalról közelíted meg? A változás állandó, az ellenállás helyett inkább válaszd az alkalmazkodást, bízz benne, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni. Használd a képzelőerődet: képzeld el, hogy minden korty víz segítségével a külső és belső tisztaságod valósul meg. A tiszta forrásvíz, vagy egy pihentető illóolajos fürdő felszabadít a feszültségek alól.

Oroszlán – Details, Details

A megfelelési kényszer és a tökéletesség utáni vágy határozza meg a napjaidat. Semmit nem tudsz egy kicsit sem rosszul csinálni, az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb légy mindenben. Néha azonban már túlzásba esel, képes vagy elveszni a részletekben, míg közben szem elől téveszted a lényeget. A hét kihívása, hogy próbáld meg elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, ha sikerül, meglátod, hogy teljesen másképpen alakul az életed. Van néhány olyan dolog, ami ismétlődik az életedben, amíg nem változtatsz a hozzáállásodon, mindez így is fog maradni. A lényeg, hogy próbáld egy kicsit más szemszögből nézni a történéseket.

Szűz – Rescue

Meg akarsz menteni valakit, vagy arra vársz, hogy téged mentsenek meg? Ne hidd, hogy a párod csodával határos módon egyik napról a másikra meg fog változni, inkább arra törekedj, hogy elfogadd olyannak, amilyen. Próbáld racionális módon szemlélni a dolgokat, de ne engedd, hogy a szerelem elvakítson, sokszor jobb az, ha két lábbal állsz a földön. Éld meg a valóságot, ahelyett, hogy egy elképzelt világban küzdenél az elérhetetlenért. Hidd el, hogy el fogod tudni dönteni, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Az élet tele van lehetőségekkel, nem kell állandóan küzdened az ellen, amivel nem értesz egyet, minden el fog rendeződni.

Mérleg – On-Ring-Circus

Te vagy az egyetlen ember a Földön, aki tudja, hogy melyik a megfelelő lépés. Ha befelé figyelsz, tudni fogod, mi a legjobb megközelítés. Arra azonban figyelj oda, hogy ne próbálj meg mindent irányítani, engedd, hogy mások is segítsenek, közös erővel sokkal jobban megy minden. A hatalmadat ne az irányításra használd fel, hanem inkább a belső erőd fejlesztésére. Nem viselkedj úgy, mintha tökéletes lennél, vállald be, hogy mindenki más, te is tévedsz. A dolgok akkor működnek jól, ha hátrébb lépsz egyet, és más perspektívából próbálod szemlélni az életed.

Skorpió – Golden Palace

Ezen a héten rád kacsint a szerencse, teljesülni fognak a kívánságaid, és a legjobb úton haladsz az anyagi kiteljesedés felé. Az eddigi befektetéseid most mind megtérülnek, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Elég sokáig voltál háttérben, most itt a jó alkalom arra, hogy végre megmutasd magad a nyilvánosság előtt is. Nem várat már sokat magára az elismerés sem. Légy önmagad, és próbálj a jelenben maradni, figyelj a középpontodra, ne engedj a külső nyomásnak, haladj tovább a célod felé.

Nyilas – Protecting Treasure

Ezen a héten a munkahelyeden egy olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a kitartásodat és az elkötelezettségedet kell bizonyítanod. Rá fogsz jönni, hogy vannak olyan emberi kapcsolatok az életedben, amelyek nem szilárd elvek vagy megalapozott értékek alapján működnek. Csak azért ne tarts fenn egy emberi kapcsolatot, mert abból valamilyen hasznod származik. Légy figyelmes, együttérző, kedves, tarts ki az elveid mellett, és akkor mindig a megfelelő időben fognak megérkezni hozzád a legjobb lehetőségek.

Bak – Solitude

Mostanában úgy érzed, hogy egy kicsit több énidőre lenne szükséged, viszont a hétköznapi rohanásban még a legfontosabb feladatokat sem tudod befejezni. Amennyire csak lehet, próbálj naponta legalább 10 percet egyedül lenni, csinálj olyan dolgokat, amelyek pozitív energiával töltenek fel. A másik fontos dolog, hogy jól válaszd meg azokat az embereket, akikkel több időt töltesz. Figyelj arra, hogy mit érzel bizonyos személyek társaságába, hallgass a szívedre. A belső hangod mindig tudni fogja, hogy mi a legjobb számodra.

Vízöntő – Come Together

Ha nem tudod könnyen kifejezésre juttatni az érzéseidet, akkor a legjobb lenne, ha egy másik kifejezési módszert keresnél. Ha mégis nehézségeid vannak a kommunikációban, akkor érdemes arra figyelnéd, hogy egyensúlyban legyen az “adok”-„kapok” az életedben, és akkor könnyebben kifejezésre tudod juttatni, azt ami benned van. Szóljon ez a hét a szeretetről, és az emberi kapcsolatokról. Rá fogsz jönni, hogy a harmónia és az odafigyelés az egész életedet megváltoztathatja.

Halak – Cleaning House

Eljött az alkalom, hogy egy komolyabb takarításba kezdj az otthonodban, és az életedben is. Sok olyan dolgot halmoztál fel eddig, ami nem csak rengeteg helyet foglal, hanem teljesen haszontalan is. Van néhány olyan közeli kapcsolatod, amelyet jó lesz egy kicsit átgondolni, hiszen leginkább a feszültség uralja ezeket, és nem nagyon tudtok már közös nevezőre jutni. Minden átváltoztatást és választást alaposan gondolj át, mert a mostani lépéseid által a jövődet építed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek