Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáinak segítségével jutnak el hozzánk a csillagok üzenetei. Most is érdemes figyelmesen végig olvasni a jóslatokat, tanácsokat, mert ezáltal egyfajta támpontot kapunk a hétköznapok útvesztőiben.

Kos – Új jövőkép

Ez egy olyan időszak, amikor transzcendentális képességeid előtérbe kerülnek, és valósággal átlátsz a határokon. Most tudatosodik igazán benned, hogy sokkal több vagy, mint a tested és az elméd. Nyílj meg a legfelsőbb erők számára, és engedd, hogy keresztül áradjanak rajtad a szükséges energiák. Figyelj a jelekre, a szervezeted mindig üzen, bízz benne, hogy a legjobb döntést hozod. A kristályok energiája segíthet ebben az időszakban, hogy sokkal letisztultabban tudj gondolkodni.

Bika – Szomorúság

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy ne add át magad túlságosan a fájdalmas pillanatoknak, ne adj teret a bűntudatnak és önsajnálatnak, viszont, engedd, hogy áthaladjanak az életeden, mert csak így történhet meg az átalakulás. Nem a fájdalom miatt leszel szomorú, hanem, mert minden gondolatod félelemmel és szorongással teli. Engedd el azokat a dolgokat és helyzeteket, amelyek már nem képviselnek téged, engedd el a negatív energiákat. Tisztítsd meg a gondolataidat, otthonodat, munkahelyedet.

Ikrek – Megértés

Itt az ideje, hogy csodálatos dolgokat, új kapcsolatokat és lehetőségeket, vagy új munkahelyet vonz be az életedbe. Tárd szét a szárnyaidat, válaszd a repülést és kezdj el élni, az élet számos fantasztikus kalandot tartogat. Senki nem sietteti most a döntéseidet, adj magadnak időt, még egy-két dologra szükséged lesz ahhoz, hogy sikeresen célba érj. Ne engedd, hogy bárki nyomást gyakoroljon rád, várd ki a megfelelő időpontot, és csak azután dönts. Légy nyitott az új lehetőségekre.

Rák – Küzdelem

Úgy tűnik, hogy az elméd egy hatalmas csatatér, ahol a gondolatok úgy jönnek és mennek, akárcsak a felhők az égen. A páncél, amelyet a világ előtt viselsz, azt az illúziót kelti, hogy biztonságban vagy, semmi nem érinthet meg téged, de amíg elfeded a sebeket, addig nem gyógyulhatnak meg. Engedd el azt az elképzelést, hogy mindent egyedül kell megoldanod, hidd el, hogy az Univerzum melletted áll és támogat. Éld teljes szívvel az életed, add fel minden félelmed, előítéleted, bűntudatod. Olvass olyan könyveket, amelyek sokkal jobb kedvre derítenek, olvass a sorok között is.

Oroszlán – Elcsendesedés

Itt az idő, hogy elengedd a másokkal és önmagaddal szemben támasztott elvárásokat, vállalj felelősséget az álmaidért. Ez az időszak megfelelő lesz arra, hogy a szívedhez legközelebb álló projekten dolgozz, még akkor is, ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy merre kell menned. Állíts fel fontossági sorrendet az életedben, szánj időt a legfontosabb dolgokra, attól függetlenül, hogy mennyi energiát kell befektetned. Idővel büszke leszel majd a befektetett időre és energiára, amit önmagad fejlődésére fordítottál.

Szűz – Ünneplés

Az ünnep megéléséhez nincs szükség különleges alkalomra, ünnepnapra vagy szép időre. Az igazi öröm a lét mélyéből fakad, és kifelé áramlik a tánc, a nevetés, az ének, de a hála örömkönnyei formájában is. Ha a játék és kikapcsolódás mellett döntesz, ez nem jelenti azt, hogy az idődet pazarolnád, csupán azt, hogy egód pihenni kíván, és új lehetőségekre vágyik. Engedd meg magadnak a kikapcsolódást és a töltekezést, az Univerzum mindig a te javadat szolgálja!

Mérleg – Skizofrénia

Egy elég nehéz időszakában vagy most az életednek, úgy tűnik, hogy kemény akadályok gördülnek eléd, és nem tudsz döntést hozni. Az akadályok kialakulása egy számodra fontos női személlyel való kapcsolatodra vezethető vissza, legyen szó anyáról, feleségről, barátnőről, nővérről vagy épp a saját lányodról. Bármely negatív gondolat, amelyet e személlyel kapcsolatban érzel, lelassíthatja és megakadályozhatja annak megnyilvánulását, amit el szeretnél érni, és ez komoly egyensúlyhiányhoz vezethet. Az egyetlen kiút ebből a helyzetből az, hogy kövesd a szíved, mert csak ott találhatod meg a választ.

Skorpió – Kívülálló

Olyan helyzetbe kerülhetsz ezen a héten, amikor kívülállónak és kirekesztettnek fogod érezni magad, akárcsak egy tehetetlen gyermek. Ennek az erőteljes érzésnek a gyökerei mélyen a gyermekkorban kereshetőek. Tudd, hogy minden erőforrás az eddig megélt tapasztalatokból tevődik össze, a választ pedig saját magadban kell keresned. Ne várj a külső segítségre, légy saját mestered. Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad a múlt terhei alól, és figyelj tudatosan oda a lelki fejlődésedre. A tánc és az ének hatékony eszközök, általuk sokkal kreatívabb leszel, és sokkal szabadabban tudod kifejezni magad.

Nyilas – Kompromisszum

Addig nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, amíg nem látod, hogy a környezetedben lévők is egyetértenek veled. Ne mindig a külvilágtól várd a megerősítést, támaszkodj a saját belső forrásaidra. Közben pedig próbáld megérteni, hogy miért annyira fontos, hogy más is egyetértsen veled, ezután sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. Ha az anyagi dolgok miatt aggódsz, kezdd el a figyelmedet a bőségre fordítani, ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy soha nem lesz elegendő pénzed. A negatív hozzáállás által csak további hiányállapotot vonzasz.

Bak – Az irányítás feladása

Itt az ideje, hogy feladd az irányítást, és lebegj az élet hullámain szabadon. Ne ússz szembe az árral! Az egódnak egészen biztosan nem fog tetszeni, ha arra kényszeríted, hogy adja fel az irányítást. Engedj a korábbi tapasztalatok és kapcsolatok hatására felhalmozódott haragból, és hagyd, hogy az angyalok vezessenek a gyógyulási folyamatban. A sok szenvedésért cserébe most békére lelsz. Bízz abban, hogy minden pontosan úgy történik, ahogy történnie kell. Biztonságban vagy!

Vízöntő – Az illúzió tudatosítása

Az igazságot saját magadban keresd, és ne a külvilágban. Ne bíráld folyamatosan a külvilágban zajló eseményeket, inkább a saját belső világodra összpontosíts. Te vagy a saját Univerzumod megalkotója, minden erőd és lehetőséged megvan arra, hogy olyan életet hozz létre, melyben egységben élhetsz az isteni éneddel. Bocsáss meg mindazoknak, akik megbántottak, és szabadítsd fel magad a múlt negatív energiái alól. A pozitív dolgok messzire elkerülnek mindaddig, amíg a múlt sebeit nyalogatod.

Halak – Átalakulás

Itt az ideje, hogy elfogadd az eddigi fájdalmas tapasztalatokat, szomorúságot vagy nehézségeket, ez a folyamat egy hatalmas átalakulást hoz magával. Csupán a te saját belső erődre lesz szükség a gyógyuláshoz, és a helyzet megváltoztatásához. Vedd a kezedbe az életed irányítását, és vállald a felelősséget a tetteidért. Először döntsd el, hogy mit szeretnél, és mérlegeld a számodra elfogadható vagy elfogadhatatlan feltételeket. Beszélj nyíltan és őszintén arról, hogyan érzed magad és dönts, ahelyett, hogy passzívan várakoznál.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.