Ezen a héten Colette Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak jóvoltából érkeznek meg a csillagok üzenetei. Ahogy mindig, most is érdemes elolvasni a jóslatokat, tanácsokat, mert ezáltal magabiztosabbnak érezhetjük magunkat.

Kos – Balancing Act

A következő időszak kedvezni fog az önelemzésnek, annak, hogy rátalálj a saját utadra, a lelki egyensúlyodra. Koncentrálj a harmonikus élet kialakítására, mert most ez a legfontosabb feladatod. Figyelj a szívedre, és ne engedd, hogy az egód eluralkodjon feletted. Fejezd ki önmagadat, engedj teret a hobbidnak.

Bika – Sacred Pool

Ezen a héten a csillagok arra ösztönöznek, hogy fogadd el és szeresd önmagadat. Ahhoz, hogy megtaláld a belső békét, előbb őszintének kell lenned önmagadhoz. Törekedj az egyensúlyra, próbáld meg egyforma mértékben beosztani az adást és a kapást, egyik oldalon se legyen túl sok, netán túl kevés. Az önzetlen segítségnyújtás olykor rengeteg pozitív energiával tölt el.

Ikrek – Rescue

Egy sikeres embernek a legnehezebb segítséget kérni, de neked most ezt kell tenned, ahhoz, hogy át tudd vészelni ezt a nehezebb időszakot. Kérhetsz az angyaloktól, az Univerzumtól is segítséget. Ne erőltess semmit, higgy önmagadban, bízz az intuíciódban, és ha még türelmes is leszel, egy csapásra helyre jön minden, amit korábban elromlottnak hittél.

Rák – Heal the “Ouch”

A sérült lélek számára a megbocsátás a leghatékonyabb gyógyír. Most lehetőséged van arra, hogy megbocsáss önmagadnak, vagy valaki másnak. Élj tudatosan, légy optimista, szeresd az életet, és törekedj mindig arra, hogy a családoddal, barátaiddal jó kapcsolatot tudj fenntartani. És nevess, amikor csak alkalmad van rá.

Oroszlán – Into the Unknown

Lehetséges, hogy olyan helyzetben találod magad, amikor nem tudod megfelelően kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. De ne veszítsd el a reményt, hanem bízz magadban, a megszerzett tudásodban, és az sem szégyen, ha az angyalok segítségét kéred. Ne feledd: a bőségnek számos formája lehet, csak észre kell venned.

Szűz – Stuck in the Mud

Ha azt érzed, hogy beleragadtál egy helyzetbe, ahonnan se előre, se hátra nem tudsz tovább lépni, akkor a csillagok most azt tanácsolják számodra, hogy lassulj le, csökkents a napi tempódon, és figyelj a belső hangodra. Ha figyelsz, akkor egy idő után kitisztul minden, és rájössz, hogy mi a legfontosabb az életedben, és a csodák egy karnyújtásnyira vannak.

Mérleg – Cleaning House

Ha elakadást tapasztalsz az életedben, lassíts egy kicsit, és figyelj tudatosabban a körülötted lévő dolgokra. Lépj egyet hátra, a cselekvő helyett légy inkább most csak megfigyelő, így könnyebben letisztulnak a dolgok körülötted. Ne ragaszkodj makacson az elvárásaidhoz, bízz benne, hogy egy felsőbb hatalom pontosan tudja, mire van szükséged. Hagyj fel az irányítással, és akkor minden sokkal gördülékenyebb lesz, feloldódnak a feszültségek, és megtörténnek a várva-várt csodák.

Skorpió – Bone Collector

Engedd el a múlt terheit, csak így tudod beengedni az életedbe az új, teremtő energiákat. Ez a kártyalap azt üzeni, hogy, ha “mindig ugyanúgy cselekszel, akkor csak ugyanolyan eredményeket fogsz elérni”. Add fel a rossz szokásaidat, bocsáss meg magadnak és lépj tovább. Fogadd pozitívan az életedben megjelenő változásokat, kerüld a rutinos szokásokat, bocsáss meg azoknak, akik megbántottak valaha, és tekints pozitív energiákkal a jövőre.

Nyilas – Wide Open

Az irigység, a féltékenység és a birtoklási vágy olyan jellemvonások, amelyekre jó figyelni ebben az időszakban. Hajlamos vagy a makacsságra, de ha túlságosan ragaszkodsz az elképzeléseidhez, blokkolod az életed természetes áramlását. Ne erőltesd a dolgokat, hagyd, hogy minden magától alakuljon, ne stresszelj, hiszen az élet a te javadat szolgálja. Figyelj befelé, engedd, hogy az életed legmeghatározóbb kapcsolódási pontja a szeretet legyen. Figyelj az érzéseidre, légy együttérzőbb, és koncentrálj a pozitív energiákra.

Bak – Magic Payer

Kívánságaid úgy tűnik meghallgatásra találnak, és eljött az idő, hogy legnagyobb álmod teljesüljön. Az isteni erők mindig segítségedre lesznek, amikor csak szükséged van rá. Az ima és a meditáció által közelebb kerülhetsz a belső erőhöz, élvezd az életet, engedd, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak. Kérj segítséget az őrangyalodtól, ő mindig veled van, útmutatást nyújt az élet bármely területén, bátorságot és hitet ad. Állandó panaszkodás helyett inkább kérj segítséget a barátaidtól, ismerőseidtől.

Vízöntő – Rock Bottom

Nagyon nehéz lehet elfogadni, de úgy tűnik, hogy elérkezett az életed ahhoz a ponthoz, amikor már nem csinálhatod a dolgokat úgy, ahogy eddig. Változásra és változtatásra van szükséged. Egy vastag falnak ütköztél, és nem tudom, hogy merre indulj tovább. Itt az ideje, hogy feladd a régi cselekvési mintákat, szokásokat, csak így fogsz tudni előre haladni. Hallgass a szívedre, mert ez a belső bölcsesség a segítségedre lesz.

Halak – Unexpected Visitors

Ezen a héten csupa váratlan dolgokkal szembesülsz: kitérőkkel, meglepetésekkel és paradigmaváltásokkal. Az életben néha megtörténik, hogy a legjobbnak tűnő, nagyon jól kidolgozott ötletek nem valósulnak meg. Ne csüggedj, mindennek megvan a maga ideje. Ha valami nem úgy alakul, mint ahogy szeretnéd, elsőre nagyon rosszul eshet, de minden jól meghatározott okkal és céllal történik az életedben. Engedd el az irányítást, a kontrollt, élvezd a változást.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.