HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. március 2-8. között!

Orákulum horoszkóp 2020. március 2-8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

És beköszöntött a március, a tavasz első hónapja, a megújulás, az új élet időszaka. Következzenek most Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak tavaszi üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára.

Kos – Spirit of Palace

A fejedben van egy állandó belső konfliktus, amely soha nem hagy nyugodni. Hagyj fel azzal az elképzeléssel, hogy mindent az irányításod alatt tudsz tartani, és akkor minden sokkal könnyebb lesz. Itt az ideje, hogy szembenézz a valódi érzéseiddel, és higgy benne, hogy az élet egy kerek egész. Baráti kapcsolataid is megerősödnek ebben az időszakban, csupán annyi a dolgod, hogy megnyisd a szíved.

Bika – Magical Map Shifter

Vannak olyan ismerőseid, akik erős befolyásoló hatással vannak az életedre, vedd észre, hogy ki az, aki igazán fontos ebben az időszakban. Lesznek olyanok, akik ellentmondanak neked, de hidd el, csak jó irányba terelik az életed. Segítségedre lesznek, hogy meg tudd oldani a nehezebb helyzeteket. Figyelj azokra is, akik arra ösztökélnek, hogy elgondolkozz egy kicsit az életeden, és változtass.

Ikrek – Flying

Kezd beérni az eddig munkád gyümölcse, és egy új lehetőség is megjelenik a láthatáron. Most minden feltétel adott ahhoz, hogy elérd az álmaid, rajtad múlik a döntés, hogy megteszed-e az első lépést. Próbáld megtartani az egyensúlyt a magánélet és a szakmai élet között, mert különben nagyon sok energiát pazarolsz el feleslegesen. Naponta legalább fél órát szánj önmagadra, tornázz, meditálj, végezz olyan tevékenységeket, amelyek valójában feltöltenek.

Rák – Making a Choice

Te magad kell döntened az életed fontos kérdéseiben, ne engedd, hogy mások erős nyomást gyakoroljanak rád. Dönts nyugodtan, ne félj a következményektől. A cél érdekében pedig néha muszáj lesz kompromisszumot kötnöd. Légy teljesen őszinte magadhoz, és rá fogsz jönni, hogy mi az, amin változtatnod kell. Bízz egy kicsit jobban a megérzéseidben, segíteni fog a helyes döntés meghozatalában.

Oroszlán – Intention

Néha úgy érzed, hogy fogalmad nincs, hogy merre tovább, teljesen elvesztél az élet forgatagában. Ilyenkor vegyél egy mély levegőt, lépj egyet hátra, és próbáld egy kicsit más szemszögből nézni az életed. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy megéri-e ezt az utat követned, milyen következményekkel kell vajon majd számolnod. Érdemes lenne egy kicsivel több energiát fektetned az önértékelésed fejlesztésére. Engedd, hogy mások elmondják a véleményüket, akkor is, ha nem értesz velük egyet.

Szűz – Into the Unknown

Új lehetőségek nyílnak az életedben, pont akkor, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Légy nyitott, hiszen életed egy új, csodálatos időszaka kezdődik most el. Ahhoz, hogy akadályok nélkül élhess, véget kell vetned a mérgező kapcsolatoknak, nem cipelheted tovább a múlt terheit. Az Univerzum mindent megad most számodra, ahhoz, hogy egy új életet kezdhess, és elérd a célod.

Mérleg – Encouragement

Az Univerzum arra ösztönöz most, hogy ne add fel, kövesd az álmaidat. Ha készen állsz a felfedezésre, tedd meg az első lépést a céljaid beteljesítése felé. Tölts minél több időt a szabadban, töltekezz a természet energiájából, fénnyel, szeretettel, harmóniával. Megfelelő időszak lenne ez a hét egy kis kikapcsolódásra, menj szabadságra, fedezd fel egy távoli ország szépségeit. Ez az időszak igazi feltöltődés lehet számodra, lépj ki egy kicsit a mókuskerékből!

Skorpió – Bone Collector

Már egy ideje küzdesz a múlt sebeivel, nem tudod feldolgozni a régi gyermekkori sérelmeket, és ez igen erős hatással van a jelenedre is. Úgy érzed, hogy jellembeli hiányosságokkal kell megküzdened, nincs elég bátorságod, és nem bízol eléggé önmagadban. És bár ez kívülről egyáltalán nem látszik rajtad, belül mély lelki küzdelmeket élsz át. Erősen koncentrálj arra, amit el szeretnél érni, és rá fogsz jönni, hogy bármi lehetséges.

Nyilas – Compass

Néha egyáltalán nem kapod a helyed a világban, most olyan új tapasztalatok várnak rád, amelyek némiképp választ adnak a felmerülő kérdésekre. Koncentrálj a jóságra és a szeretetre, és rá fogsz találni a számodra legmegfelelőbb útra, csak egy kicsivel több kitartás kell hozzá. Rá fogsz jönni, hogy a vagyon és a társadalmi presztízs nem elegendő ahhoz, hogy jól érezd magad a világban. Bízz a belső iránytűben, és engedd, hogy az élet irányítsa az utadat.

Bak – Strenght

Most az erődre lesz leginkább szükséged, hiszen egy olyan életszakaszon mész keresztül, amikor számos akadállyal kell megküzdened. Nem számít, hogy mi történik, mindig gondolj arra, hogy elegendő erőt és energiát kapsz az Univerzumtól ahhoz, hogy tovább tudj lépni, és véghezvidd a terveidet. Használd a benned rejlő energiákat, tisztítsd meg a körülötted lévő teret a negatív energiáktól, és élvezd a pozitív energiák csodálatos áramlását.

Vízöntő – Protecting Treasure

Ezen a héten egy kicsit nagyobb hangsúlyt kellene fektetned a baráti kapcsolatokra, hiszen az egészséges élet egyik alapfeltétele a társas kapcsolatok megléte. Ne építs magad köré falat, ne zárkózz el teljesen az ismerősök, szomszédok és rokonok elől. Attól rettegsz, hogy, ha megnyílsz, akkor bele fognak szólni az életedbe, de hidd el, hogy a végső döntés úgyis mindig rajtad múlik. A pozitív szándékok és cselekedetek alakítják mindig a legkedvezőbb élethelyzeteket.

Halak – Slow and Steady

Ezen a héten ajánlott egy kicsit lassítanod! Fordulj egy kicsit befelé, ne rohanj, ne halmozd egymásra az eseményeket, hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok. A lelassulás által közelebb kerülhetsz egy kicsit a valódi énedhez. Próbáld a lehető legpozitívabb szemszögből figyelni a dolgokat, kerüld a drámákat, nézeteltéréseket. Szentlej minden nap egy kis időt önmagadra, amikor olyan dolgot teszel, amiben örömöd leled.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek