A hét asztrális üzeneteit Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból ismerheted meg. Olvasd végig figyelmesen a csillagjegyedre vonatkozó információkat, mert számos hasznos tanácshoz juthatsz általa.

Kos – Golden Palace

Ezen a héten váratlan ajándékokban lehet részed, és ez igencsak fel fog tölteni lelkileg. Egészségileg és anyagilag sem panaszkodhatsz, sőt, a képzeletbeli kívánságok listájáról most egy-két álmod is be fog teljesülni. Olyan lesz számodra ez a hét, mintha a mesében lennél. Rá fogsz jönni arra is, hogy a valódi értékek nem az anyagi dolgokban rejlenek, hanem sokkal inkább a szívedben.

Bika – Detalis, detalis

A dolgok alapjában véve állandóan változnak, mégis, úgy tűnik, hogy túl sok időt töltesz azzal, hogy egységében próbálod nézni és lereagálni a történteket. Próbálj kiegyensúlyozottabb maradni, őrizd meg a nyugalmad, és szemléld tényként, ítélkezés nélkül az eseményeket. Ami megtörtént, azon már úgysem tudsz változtatni, nem érdemes belemenni a részletekbe. Bízz a megérzéseidben, és ne fulladj bele a részletekbe túlságosan.

Ikrek – Strength

Ezen a héten egy kicsit nagyobb figyelmet kellene fordítanod az egészségedre. Mind a testi, mind pedig a lelki egészségedre figyelj jobban oda, hiszen az utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltad magad. Sportolj, pihenj, biztosíts egészséges táplálékot a szervezeted számára. Töltődj fel energiával, és kezd megújult erővel a tavaszt. Fektess nagyobb hangsúlyt az emberi kapcsolatokra, vedd számba, hogy ki az, akit az utóbbi időben eléggé elhanyagoltál.

Rák – Wide Open

A kulcsszó számodra a héten a nyitottság. Légy sokkal barátságosabb, szélesítsd látóköröd, fogj bele valamilyen kreatív, alkotó tevékenységbe, add át magad az inspirációnak. Engedd közelebb magadhoz az új ötleteket, és próbálj ki valami olyat, amit eddig nem mertél. Ha valami nem működik, akkor próbálj szemléletet váltani, ne ragaszkodj megrögzötten a régi elképzeléseidhez. Bízz benne, hogy mindig fogod tudni, hogyan kell cselekedni a megfelelő időpontban.

Oroszlán – Listening

A kommunikáció ezen a héten nem lesz az erősséged. Vagy nem tudod kifejezni világosan azt, amit gondolsz, vagy egyáltalán nem is akarod nyilvánosság elé tárni a gondolataidat. Inkább csak arról beszélsz, amit mások hallani szeretnének. A kommunikációs akadályok megoldásának kulcsa a te kezedben van, próbálj egy kicsit feloldódni. Meglátod, hogy mennyire felszabadító érzés, amikor teljesen új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Szűz – Talisman

Túl gyakran ismétlődnek az életedben bizonyos helyzetek? Egy percig se gondold azt, hogy esetleg peches lennél, pusztán arról van szó, hogy, amíg meg nem oldasz egy helyzetet, addig újra és újra szembesít vele az élet. Pillanatnyilag leginkább egy kis pihenésre lenne szükséged, és akkor meg fogod kapni a belülről jövő választ a felmerülő problémákra. Bármikor választhatsz egy másik utat, csak rajtad múlik.

Mérleg – Magic Player

Egy kicsit jobban kellene bíznod önmagadban, hiszen az életed egyre jobban alakul, vágyaid egymás után teljesülnek be. Ez egy tökéletes időszak a kapcsolatok harmonizálásra, az új projektek elindítására, és a régi, nem működő dolgok lezárására. Az eddigi befektetésed gyümölcse most kezd igazán beérni, élvezd az életet, és légy egy kicsit önfeledtebb. Ne feledkezz meg az énidő fontosságáról, sétálj, élvezd a napsütést, olvass, vagy foglald le magad valami olyan tevékenységgel, amely feltölt pozitív energiával.

Skorpió – Protecting Treasure

Ezen a héten sokkal jobban fogod értékelni a kapcsolataidat, legyen szó akár baráti, akár üzleti kapcsolatról. Rá fogsz jönni, hogy ki az, akinek igazán fontos vagy, és nem csak érdekből barátkozik veled. A kiszolgáltatottságban néhány ember megpróbál kihasználni, engedd, hogy távozzanak az életedből, nem szükséges mindenáron ragaszkodnod a régi barátságokhoz. Légy egy kicsit óvatosabb, őrizd meg az egyensúlyt az “adok-kapok” között.

Nyilas – Compass

Amire leginkább fordítod a figyelmed, arra megy el minden energiád. Mi köti le a figyelmed ebben a pillanatban? Az anyagi dolgok vagy az egészséged miatt aggódsz most jobban? Gondolkodj pozitívan a felmerülő problémával kapcsolatban, és meglátod, az egész életed meg fog változni. Minden aggodalom csal eltávolít a középpontodtól, attól a lénytől, aki valójában vagy. Figyelj egy kicsit jobban befelé, és meg fogod hallani azt a hangot, ami az életed fonalát vezeti. Ne feledd, az intuíció a legjobb iránytű.

Bak – Field of Dreams

Úgy tűnik vége a készenléti állapotnak, ezen a héten eldőlnek a dolgok, legyen szó akár munkahelyi, akár párkapcsolati problémákról, többé nem kell főjön a fejed. Most megmutathatod, hogy ki is vagy igazából, végre önmagad lehetsz. Figyelj egy kicsit jobban befelé, hallgass a megérzéseidre, mélyről jövő gondolataidra.

Vízöntő – Ghostlands

A tartalom nélküli gondolatok az illúziók és az elégedetlenség világába kergetnek. Próbálj egy kicsit céltudatosabb lenni, figyelj arra, hogy mi az, ami igazán fontos az életedben. Próbáld mellőzni a külvilág véleményét, a legfontosabb az, amit a szívedben érzel. Minden lehetőséged adott ahhoz, hogy egy sikeres, boldog és kiegyensúlyozott életet élj. A kulcsszó ezen a héten a “hála” legyen, vedd észre azokat az apróságokat az életben, amelyek örömmel töltenek el.

Halak – Solitude

A magány sokszor szükséges, hiszen lecsendesedve és befelé fordulva lehet csak igazán megérteni létünk valódi értelmét. Viszont az elzárkózás, a túl sok egyedül töltött idő már káros lehet. Próbálj kiegyensúlyozottabban élni, tölts elég időt szeretteiddel, de ne feledkezz el a minőségi énidőről sem. A Halak egy olyan csillagjegy, akinek szüksége van néha az egyedül töltött percekre ahhoz, hogy fel tudjon töltődni, regenerálódni tudjon. Szeretteidről viszont soha ne feledkezz el, szükséged van a társas kapcsolatokra, a pozitív energiákra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.