Itt van március, és ezzel együtt a megújulás, a természet ébredése is egyre inkább érezhetővé válik. A tavasz első hetén Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzeneteit. Itt vannak a részletes tanácsok, útmutatások!

Kos – Gaia’s Garden

Ezen a héten az Univerzum minden szükséges erőforrást biztosít számodra, így könnyen megvalósíthatod az álmaidat. Még akkor is, ha az elméd azt diktálja, hogy elérhetetlenek az álmaid, légy türelmes, és bízz benne, hogy előbb-utóbb el fogod érni a kívánt eredményt. A határozott és jól kidolgozott szándék, előbb-utóbb meghozza a sikert az életedben. Légy hálás mindazért, amid van, és ezáltal még több szükséges dolgot bevonzol az életedbe.

Bika – The Keeper of the Scales

Ezen a héten káosz és zavarodottság vesz körül, úgy fogod érezni, hogy nincs elég energiád a feltornyosuló eseményekhez. A körülötted lévők egy kissé magadra hagytak, de mindezt a túlzott büszkeségednek és makacsságodnak köszönheted. Használd ki ezt a távolságtartást, és próbáld helyreállítani a belső egyensúlyodat. Amikor harmóniában leszel önmagaddal, visszatalálnak hozzád a szükséges emberek és fontos kapcsolatok. A legfontosabb, hogy tisztában legyél vele, honnan hová szeretnél eljutni.

Ikrek – The Sacred Union

Ez a hét a zökkenőmentes kommunikációról fog szólni számodra, a közös célok kerülnek előtérbe. Az élet minden területén, függetlenül attól, hogy személyes vagy üzleti, megtalálod a közös hangot és -célt az emberekkel. Engedd, hogy áradjon belőled a pozitív energia, fontos, hogy akadályok nélküli kapcsolatot alakíts ki azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Soha ne ragaszkodj makacsul semmihez, légy rugalmas és alkalmazkodó, kerüld el az egód csapdáját. Vedd észre, hogy milyen csodálatos emberek és lehetőségek vesznek körül.

Rák – The River Queen

Nagy erővel és gyorsasággal áramlanak feléd az események ezen a héten, és úgy érzed, hogy mindent egyedül kell megoldanod. Tudd, hogy mindig biztonságban vagy, és annak ellenére, hogy az események nagyon intenzívnek tűnnek, semmi rossz nem történik veled. Engedd el a félelmet, és lépj tovább. Látni fogod, hogy biztonságosan eljuthatsz a partra, anélkül is, hogy állandóan a befolyásoló tényezőkkel foglalkoznál. Olyan kalandokban lehet most részed, amelyekre végül egy csodálatos ajándékként tekinthetsz majd.

Oroszlán – The Eyes of Beauty

Olyan helyzetbe kerülhetsz a héten, amikor nem tudsz a józan ítélőképességed szerint cselekedni, mert eluralkodik rajtad a félelem és a káosz. Ahelyett, hogy mások kritizálásával álcáznád a frusztrációdat, inkább vállald fel az érzéseidet. Ne csak a hibákat, gyengeségeket és hiányosságokat vedd észre, koncentrálj az élet pozitív oldalára is. Ez a szemléletváltás az egész életedet megváltoztathatja, próbálj egy másik látásmód szerint tekinteni a dolgokra és eseményekre, és így közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

Szűz – The Ringmaster of Scrutinity

Ha olyan helyzetbe kerülsz, ami fejfájást okoz, akkor a kapkodás helyett próbálj inkább megnyugodni, kezeld megfontoltan a dolgokat. Hagyd magad mögött az előítéleteket, indíts tiszta lappal és határozottan. Nem biztos, hogy a legbiztosabb alapon áll, amit eddig felépítettél, próbáld megerősíteni, mielőtt minden szétesne körülötted. Vizsgáld meg, hogy melyek azok a célok és tervek az életedben, amelyek már nincsenek hasznodra, és a negatív kisugárzású emberekkel is csökkentsd a kapcsolatot. Csak úgy tudsz fejlődni és növekedni, ha a saját életedet éled.

Mérleg – The Diamond Dreamer

A láthatatlanon túl végre érzékelni fogod a gondviselés fizikai megnyilvánulását is ezen a héten. Koncentrálj arra, amit biztosan szeretnél, és a vágyaid valóra válnak, rövid időn belül látni fogod a várva-várt eredményt is. Ha nagyobb házra, új munkára vagy harmonikus kapcsolatra vágysz, itt az ideje, hogy konkrét lépéseket tegyél, hogy mindezt megszerezd. A kommunikációs képességednek köszönhetően kiemelkedő sikereket érhetsz el a személyes és az üzleti kapcsolatokban is.

Skorpió – The Hawk Prince

Ez a hét jó hírekkel kezdődik számodra, választ fogsz kapni néhány olyan kérdésre, amely már egy ideje foglalkoztat a karriereddel és a sorsoddal kapcsolatban. Figyelj azokra a telefonhívásokra, e-mailekre vagy beszélgetésekre, amelyek fontos információkat tartalmazhatnak a következő lépéssel kapcsolatban. Az Univerzum folyamatos párbeszédet folytat, ezért nagyon fontos, hogy figyelj a legapróbb részletekre is. Legyél nyitott, és engedd, hogy a Lélek üzenetei rád találjanak, kövesd az útmutatásait.

Nyilas – The Lady of the Gift

Fontos információk vannak a birtokodban, de vigyázz, soha ne használd mások manipulálására azokat. Az utóbbi időben messzire elkerülted a nyilvánosságot, és az is megtörtént, hogy nem mondtad mindig az igazat, mivel attól féltél, hogy nem tudsz megfelelni a külvilágnak. Az életed számos területén jelen van a megfelelési kényszer miatti rettegés, itt az ideje, hogy változtass ezen a hozzáállásodon. Légy nyitott szívű és odaadó minden körülmények között. Adj anélkül, hogy bármit is várnál cserébe, és légy őszinte magaddal és másokkal szemben.

Bak – The Rainbow Prince

Ezen a héten a legfontosabb feladatod az lesz, hogy eldöntsd melyik is az az út, amin tovább szeretnél menni. Légy hűséges a kijelölt célodhoz, vizsgáld meg, hogy mennyire vagy elkötelezett a számodra fontos dolgok iránt. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek nem táplálják, gazdagítják az életed. Fontos, hogy azokra a területekre koncentrálj maximális figyelemmel, amelyek a jövődet alakítják. Ne aszerint alakítsd az életed, hogy mások mit várnak el tőled, inkább azt tartsd szemelőtt, hogy mi az, ami számodra fontos.

Vízöntő – The Ice Queen

A következő napokban úgy fogod érezni, mintha minden egy helyben állna, nem akar bekövetkezni a várva-várt változás. Ez az időszak alkalmas lesz a befelé fordulásra, nézd meg, hogy hol vannak az elakadások, és tedd fel saját magadnak a kérdést, hogy mit is szeretnél igazából elérni. Most minden álmod megvalósulhat, az is, ami eddig nem sikerült, csak légy türelmes. Az utóbbi időben kissé lemerítetted az energia tartalékaidat, ne kapkodj, vedd szépen sorban a dolgokat. A pihenésre is fordíts figyelmet.

Halak – The Map Maker of Destiny

Ezen a héten egy olyan lehetőséget kapsz, amely fontos változást hozhat az életedbe. A többi már csak attól függ, hogyan viszonyulsz a körülményekhez, és hogyan reagálsz az adott lehetőségre. Előtted áll egy csodálatos új út, és minden lehetőséged meglesz ahhoz, hogy saját akaratod szerint dönts. Figyeljen az érzéseidre, és leginkább arra, hogy hogyan reagálsz az összefüggésekre. A sorsodat az határozza meg, hogy hogyan indulsz el az úton.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.