Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáiból olvasható ki a jövő. Figyeljünk oda csillagok üzenetére, tanácsaira, mert ezáltal könnyebben le tudjuk győzni a felmerülő problémákat.

Kos – The Well Watcher

Egy új időszak kezdődik most az életedben, összhangba kerülnek az ötleteid és a konkrét megvalósításaid. Az Univerzum támogatni fog, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz, olyan személyekkel fogsz találkozni akik segítségedre lesznek. Bízzál benne, hogy pontosan azt fogod kapni, amire szükséged van. Örülj minden kis sikernek, ne a végeredmény miatt stresszelj.

Bika – The World Lord

Az elkövetkező napokban a kommunikációra tevődik a fő hangsúly. Figyelj arra, hogy pozitív szavakat használj, így hasznos energiákkal töltődhetsz fel te is, de a környezeted is. Arra is figyelj, hogy milyen szavakat használsz, amikor saját magadról, a testedről beszélsz, soha ne használj negatív szavakat önmagadról. Beszélj arról, hogy egészséges, sikeres és szép vagy, így sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az életed. Fordulj sokkal nagyobb szeretettel önmagad felé!

Ikrek – The Web Weaver

Figyeld egy kicsit magad, rá fogsz jönni, hogy nem vagy minden cselekedettel és szavaddal őszinte másokhoz. Ne félj kilógni a sorból, próbáld leküzdeni a megfelelési kényszert, légy mindig önmagad. Ha ugyanazt az életet folytatod, amit eddig, akkor ne is számíts, hogy jobbra fordulnak körülötted a dolgok. Kezd az apró változásokkal, és ne felejtsd szem elől, hogy a változás benned kezdődik el.

Rák – The Eagle King

Megfigyelő leszel a saját életedben, és kezdesz rájönni arra, hogy milyen céllal történnek a dolgok körülötted. Fontos, hogy ne ítélkezz semmiről és senkiről, gyakorold az elfogadást és a türelmet. Ne felejtsd, hogy a “jó” és a “rossz” egy teljesen relatív fogalom, az Univerzum akaratától függ, hogy milyen tartalommal tölti fel a dolgokat. Ha elveszettnek érzed magad, és nem kapod a helyed a világban, keress egy bizalmas beszélgetőtársat.

Oroszlán – The Wise Woman of Wonderland

Olyan helyzetbe kerülsz, amikor az őszinteség nagyon fontos lesz. Légy odaadó és hűséges, ne add fel az elveid, lépj ki az elme fogságából és hallgass a szívedre. Ha úgy is érzed, hogy valami hiányzik az életedből, ne türelmetlenkedj, hidd el, mindent meg fogsz kapni a kellő időben. Tölts több időt olyan emberek társaságában, akikkel szabadon beszélhetsz a félelmeidről.

Szűz – The Resting Tree

Az elmúlt időszak kissé mozgalmas volt, itt az ideje, hogy átadd magad a jól megérdemelt pihenésnek. Mentálisan és fizikailag is teljesen ki vagy fáradva, rutinszerűen éled az életed. Dőlj hátra, és pihenj egy kicsit, ne siettess semmit, hiszen a dolgok, amelyeket mindenképp meg kell tenned, megvárnak. Állíts fel fontossági sorrendet az életedben, és csak azokra a dolgokra koncentrálj most, amik a lista élén állnak.

Mérleg – The Dream Walker

Álmaid végre kezdenek valóra válni, azonban figyelj oda arra, hogy egyensúlyban maradjon a szív és az ész hatalma. Annak érdekében, hogy elérd, amit szeretnél, csupán 3 dolgot kell tenned: fogalmazd meg, kérd és engedd el! A körülötted lévő láthatatlan erők segítségedre lesznek, csak bízz jobban az élet törvényszerűségében és saját magadban! Mindent meg fogsz kapni, amire szükséged van az életben!

Skorpió – The Sacred Union

Ezen a héten néhány fontos szerződést kell aláírnod, azonban figyelj minden apró részletre, hiszen nagyon sok múlhat a mostani döntéseden. Ha nem vagy eléggé figyelmes, könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Másrészt ez a hét arra is alkalmas lesz, hogy feladd az egészségtelen függőségeidet, rossz szokásaidat, megszakítsd a negatív emberi kapcsolataidat. A döntéseid csak rajtad múlnak, légy határozottabb!

Nyilas – Gaia’s Garden

Egyensúlyban kell hoznod az életedben az “adok” – “kapok” viszonyt, mert az utóbbi időben mintha inkább csak arra számítottál volna, hogy mindenből hasznod legyen, de erőfeszítések nélkül. Számos olyan rejtett erőforrással és képességgel rendelkezel, amelyre a világnak most szüksége lehet, ne becsüld alá magad. A változás akkor következik be az életedbe, amikor nem csak elvársz, hanem adsz is valamit cserében!

Bak – The Chess Queen

Ne felejtsd, hogy megvan minden belső erőforrásod, ahhoz, hogy békében és bőségben éld az életed. Gondold át, hogy melyek azok a lépések, amiket meg kell tenned céljaid elérése érdekében, és indulj el az utadon. Tudd, hogy megérdemled a boldogságot, te részese vagy egy tökéletes Univerzumnak! Figyelj a jelekre és az üzenetekre, melyek bumerángként csapódnak az életedbe!

Vízöntő – The Lady of the Gift

Szeretnél valamit kimondani, megtenni, de nem mered? Vagy úgy érzed, hogy valaki irányítja az életed, ezért nem tudsz kiteljesedni? Próbálj meg szabadon élni, ne rejtsd el a gondolataidat és az érzéseidet, vállald végre önmagad: “igenis ez vagyok én”. Tárd ki a szíved, és légy a lehető legőszintébb, főleg önmagaddal.

Halak – The Swan Queen

Húzz egy képzeletbeli vonalat, és döntsd el, hogy új életet kezdesz, olyat, amiben jól érzed magad. Vedd számba, hogy milyen változásokon mentél át az elmúlt időszakban, és mi az, amit megtettél, hogy jobban érezd magad. A válaszokat és a megerősítéseket ne a külvilágtól várd! Fordulj befelé, és hidd el, hogy a változás benned van, előbb-utóbb az ötleteid beérnek, és valósággá változnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.