Ezen a héten Doreen Virtue “Angel Therapy” orákulum kártyáiból derül fény arra, hogy mit üzennek a csillagok. Tanácsos végig olvasni a jóslatokat, mert ezáltal tudni fogjuk, hogy mire számítsunk az előttünk álló napokban.

Kos – Integrity

Ha boldogabb, nyugodtabb életet szeretnél élni, akkor szakíts időt azokra a dolgokra, amelyek megérintik a lelkedet, amelyek pozitív energiával töltenek el. Figyelj az Univerzum üzenetére, tegyél meg mindent azért, hogy visszanyerd az önbizalmadat, mert ha ez sikerül, akkor remekül fogod érezni magad a saját bőrödben.

Bika – Faires

A világ, amelyben élsz, tele van csodákkal, szívet-lelket melengető eseményekkel. Ez a kártya pedig azt az üzenetet közvetíti számodra, hogy vedd észre ezeket a szépségeket, kellemes pillanatokat. Tölts több időt a természetben, teremts kapcsolatot az életet átszövő pozitív energiákkal.

Ikrek – Throat Chakra

Ezen a héten olyan helyzetben találhatod magad, amikor határozott fellépésre lesz szükséged, ahhoz, hogy elérd a céljaidat. A legfontosabb az, hogy higgy önmagadban, az elképzeléseid sikerében. Ne feledd az Univerzum minden támogatást megad, amire szükséged van. Érezd jól magad a bőrödben, és a humorról se feledkezz meg.

Rák – Vacum Away Fear

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy a következő napokban a félelem befészkelheti magát az életedbe, aminek következtében fáradtnak, erőtlennek érezheted magad. Amit tenni tudsz, hogy lezárod a múltadat, nem engeded, hogy a régi démonjaid újra erőre kapjanak. Vedd körül magad jó emberekkel, akik odafigyelnek rád, és koncentrálj az élet szép dolgaira.

Oroszlán – Sacral Chakra

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy mindent tegyél meg annak érdekében, hogy ismét visszatalálj a harmónia, a kreativitás, az önbizalom útjára. A következő napokban különösen figyelj oda a tested-lelked érzékeny pontjaira, próbáld megfejteni, hogy milyen üzenetet akar közvetíteni feléd az éned. A legfontosabb most a lelki-testi egyensúlyod megteremtése.

Szűz – Be Willing to Forgive

A következő időszakban a megbocsátás központi témává válik az életedben, főként abban az értelemben, hogy érdemes megbocsátanod annak a személynek, aki a múltban okozott neked fájdalmat. Igyekezz megszabadulni a lelki terhektől, és találd meg a belső harmóniát, amely kihat a jelenedre is, amelyben élni érdemes.

Mérleg – Release

A lelki terhektől meg kell szabadulnod, mégpedig minél hamarabb, mert különben nem tudod megváltoztatni az életedet, oly módon, ahogy te azt szeretnéd. Először a fölöslegessé vált érzelmeket kezd bepakolni egy képzeletbeli zsákba, majd irány a lerakat, ahol átveszik, és megsemmisítik ezeket a haszontalan lelki gondokat. Élj a mának, és meglátod, minden jobb lesz.

Skorpió – Books

Gondoltál már arra, hogy írnál egy könyvet? Vannak gondolataid, saját ötleteid, témáid, amelyeket kifejtenél? Ha igen, akkor most érkezett el a te időd, mert a kreativitásod most éri el a csúcspontját, ezért vágj bele az alkotói munkába, szárnyalj, éld meg a csodákat, amelyeket az elméd révén képes vagy megteremteni. Ha segítségre szorulsz, kérd Gábriel arkangyal segítségét.

Nyilas – Heart Chakra

Elég bölcs vagy ahhoz, hogy úgy alakítsd az életed, hogy számodra minden a legkielégítőbb legyen. Mindig az a legfontosabb, hogy a szívedre hallgass, mert a szív a legjobb útmutató az életedben, amely elvezet a boldogsághoz. Légy mindig nyitott az új lehetőségek iránt, és sose add fel az álmaidat.

Bak – You Are a Powerful Lightworker

Itt az ideje, hogy felismerd a belső energiaforrásod erejét, amelyre minden körülmények között számíthatsz. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások rólad, te a képességeid fejlesztésével törődj, mert ez a kulcsa annak, hogy elérd mindazt, amire vágysz. Oszd meg másokkal is tudásod, a szereteted, mert ezáltal egy teljesebb, lelkiekben gazdagabb életet élhetsz. Figyelj a belső hangodra.

Vízöntő – Ear Chakra

Ezekben a napokban több helyről több üzenetet kapsz, de meg kell tanulnod szelektálni, hiszen nem minden információ hasznos. Csak azokra az üzenetekre hegyezd a füled, amelyek számodra hasznosak és fontosak. Mihály arkangyal segít neked abban, hogy kiszűrhesd a negatív energiákat és üzeneteket, így sokkal letisztultabb lesz az érzelmi életed.

Halak – Shield Yourself

Ezekben a napokban olyan személy közelébe kerülhetsz, aki káros energiákat bocsát ki feléd, ezért nem árt, ha tudod, hogy miként védekezhetsz ellenük. Tartsd magad távol ettől az embertől, ne reagálj arra, amit mond, vagy csinál, mert így meg tudod őrizni az energiádat, és nem billensz majd ki a lelki egyensúlyodból.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.