Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáiból értesülhetünk a csillagok üzeneteiről. Mint mindig, most is érdemes végig olvasni az égi tanácsokat, jóslatokat.

Kos – Sisters of the Seasons

Túl nyugtalan vagy, nem leled a helyed, pedig most a környezeted nyugalomra int. Szabadulj meg a félelmeidtől, zárd le a múltban keletkezett sérelmeket, lelki sebeket, fordulj kissé befelé, élvezd a csendet. Most, ha teheted, figyelj a természet ritmusára, kövesd a harmóniát, a lassú, de céltudatos változást. Kövesd az élet ritmusát!

Bika – The Hawk Prince

Nem véletlenül kapsz most olyan üzeneteket az Univerzumtól, amelyek arra késztetnek, hogy egy olyan lehetőségeket érdemes kihasználnod, ami látszólag nem kedvez neked. Mégis, érdemes valami újba belevágnod, amelynek lehet később, akár évek múlva érik be a gyümölcse. Azonban egy dolgot ne felejts el: a kapkodástól óvakodj, mert könnyen kudarcot vallhatsz, ha sietsz.

Ikrek – The Hungry Ghosts

A múlt egyre jobban kísért, és emiatt sok szenvedésben van részed. Ha nem szabadulsz meg ezektől az ártó érzelmektől, gondolatoktól, akkor csak körbe-körbe forgolódsz, és nem tudsz előre lépni, fejlődni. Próbálj elszakadni a múltban történtektől, és légy bátor, mert így sikerülni fog az, hogy észrevedd azokat a lehetőségeket, amelyek a jelenben vannak. Ha nem változtatsz a szemléleteden, akkor minőségi változás aligha fog bekövetkezni az életedben.

Rák – The Eyes of Beauty

A félelem, a kudarc, a megfelelési kényszer valóságtorzító hatást vált ki, és emiatt azt érzed, hogy minden történés az életedben negatív, és eleve borítékolható a bukás. Pedig a saját életedet te irányítod, igenis képes vagy olyan döntéseket meghozni, amelyek csak a te érdekedet és boldogságodat szolgálják. Válaszd az önbizalmat, az egyenes utat, és hamarosan minden érthető, világos lesz számodra.

Oroszlán – Gaia’s Garden

A munkád gyümölcse lassan kezd beérni, aminek ideje is, mert már jó rég óta dolgozol keményen azért, hogy az álmod valóra váljon. Azonban arról sosem szabad megfeledkeznek, hogy mindig maradj hiteles önmagadhoz. Vedd észre az életed pozitívumait, továbbra is őrizd meg a magabiztosságodat, az önbizalmadat, a bátorságodat, mert így részese lehetsz az élet csodáinak.

Szűz – The Spiral Dancer

Csak óvatosan, mert egy olyan irányba haladsz, aminek következtében teljesen kimerülhetsz lelkileg, ezért ajánlott a saját ritmusod szerint élned. Ez a kártyalap azt üzeni neked, hogy szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, engedd, hogy a párod saját ötletei is érvényesüljenek. Szóval lassan a testtel, vonulj egy kis időre háttérbe. Nem fogod megbánni.

Mérleg – The Winged Wise Ones

Ezen a héten egyetlen dolgot tehetsz, mégpedig azt, hogy befelé fordulsz, és akkor a szíved legmélyéről fog megérkezni a válasz. Bízz benne, hogy a dolgok mindig a lehető legjobban alakulnak körülötted, légy nyitott, és befogadó. Az intuíciód lehet a legnagyobb tanítómestered, csak hallgass rá! Figyeld önmagad, és tudatosítsd, hogy nem vagy egyenlő a fejedben cikázó gondolatokkal. Ami nem tartozik hozzád, engedd el!

Skorpió – The Ringmaster of Scrutinity

Nagyon fontosak számodra a részletek, hajlamos vagy arra, hogy mindent darabokra boncolj. A szépség, a tökéletesség a részletekben rejlik, éppen ezért a nyaralás során is képes vagy órákat tölteni egy múzeumban, vagy akár fél napig elüldögélsz csak úgy a vízparton. Szerinted az élet értelme a pillanatban rejlik, a jelenlét és a tudatos figyelem elengedhetetlenül fontos az álmok megvalósításához.

Nyilas – The Ice Queen

Vannak dolgok az életben, amikről lazán azt gondolod, hogy az a te tulajdonod. Vizsgáld egy kicsit felül ezen a héten a dolgaid, mert úgy tűnik, hogy igen erősen él benned a birtoklási vágy. Gondolj arra, hogy a materiális dolgok közül végül semmit sem viszel magaddal. Ha feladod a görcsös ragaszkodást, a világ végre felfedi a legnagyobb szépségeit, és megkapod azt, amire szükséged lehet a lelki fejlődéshez. Élvezd azokat a dolgokat, amikkel a természet megjutalmazott téged!

Bak – The Spirit Whisperer

Hallgass a megérzéseidre, engedd, hogy az inspiráció a legnagyobb mértékben teret foglaljon az életedben, hiszen a belső hang mindig a jó irányt mutatja. Olyan apró jelzéseket kapsz ezen a héten, ha eléggé figyelmes vagy, melyek segítségedre lesznek a nagyobb elakadások esetén. Kisebb kihívásokkal szembesülhetsz, de ha ítélkezés és elvárások nélkül éled az életed, minden sokkal gördülékenyebb lesz.

Vízöntő – The Web Weaver

Próbáld ezen a héten külső szemlélőként figyelni önmagad. Hogyan bánsz másokkal, miként reagálsz a hirtelen bekövetkező változásokra, hogyan pihensz, hogyan eszel? Egyszerűen csak figyeld meg magad, és légy tudatosabb minden cselekedetben. Ha valami nem tetszik, változtass! Légy mindig őszinte magaddal, és akkor tudni fogod, hogy mit kell tenned. Ne rejtőzz álarc mögé, szeresd és vállald önmagad úgy, ahogy vagy!

Halak – The Camel Boy

Olyan emberekkel fog összehozni a sors ezen a héten, akik egy kicsit leveszik a válladról a terhet, és segítenek az olyan dolgokban, ahol éppen elakadtál. Nem csak segítséget, de olyan szükséges információkat is meg fogsz kapni, melyek elengedhetetlenek a továbblépéshez. Neked csak annyi a feladatod, hogy kérj, és megkapod! Ne azon görcsölj, hogy hogyan is működnek a dolgok valójában, fogadd el, és élvezd, hogy onnan kapsz segítséget, ahonnan nem is gondoltad volna. Álmaid most akadályok nélkül teljesülhetnek!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.