Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak közreműködésével jutnak el hozzánk a csillagjegyek üzenetei, amelyeket most is érdemes figyelmesen végig olvasni.

Kos – One-Ring Circus

Olyan helyzetbe sodor az élet, amikor szükséged lesz a magabiztosságodra, a szabadságvágyadra, a függetlenségedre, és az önbizalmadra. Ha ezek ott vannak a tarsolyodban, akkor nem érhet nagy baj. Maradj kitartó a céljaidat illetően, és ne fektess abban időt és energiát, hogy másokhoz hasonlítod a saját életedet. Teljesen fölösleges.

Bika – Dry Desert

Ez a hét remek alkalom arra, hogy időt szakíts magadra, erőt, energiát gyűjts, és tartalékolj a nehezebb napokra. Ha úgy érzed, akkor változtass a gondolkodásodon, légy kreatív, figyelj arra, hogy miként beszélsz, összpontosíts csak a jó dolgokra, mert ha ezt az utat választod, akkor könnyebben el tudod majd érni a kitűzött célodat, amelyre mindig vágytál.

Ikrek – Encouragement

Elérkezett az idő, hogy bátran és céltudatosan éld az életed, és most ebben fog a segítségedre lenni az Univerzum. Ha jól körülnézel, akkor lesznek segítőid, akik a megfelelő időben jelennek meg és nyújtanak támogatást. Légy önmagad, éld ki a kreativitásodat, mutasd meg, hogy miben vagy tehetséges, mert ha azt teheted, amit igazán szeretsz, akkor nagy lépést teszel a boldogság felé.

Rák – Rock Bottom

Egy út végéhez érkeztél, ahol csodás dolgok várnak rád. A következő napokban összpontosíts a kreativitást igénylő terveidre, mert most van itt ennek az ideje. Sikeres csak akkor lehetsz igazán, ha azt csinálod, amit igazán szeretsz. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy élj egészségesen, ne mérgezd a tested különböző vegyi anyagokkal. Ne feledd a mondást: ép testben ép lélek.

Oroszlán – Stuck in the Mud

Most alkalmas az idő arra, hogy megállj egy pillanatra, legyél türelmes önmagaddal, és figyeld a körülötted lévő csodákat. Válj megfigyelővé, ami azért remek, mert ezáltal képes leszel az elmédet, a lelkedet megnyugtatni. Maradj a jelenben, ne hanyagold el az egészséged, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek árthatnak neked, hagyd magad mögött a káros függőségeidet.

Szűz – Mountain

Ha legyőzhetetlennek tűnő akadály tornyosul előtted, akkor most légy türelmes, nyitott az új lehetőségekre, és a megoldás nem fog sokat váratni magára. Lépj egy lépést hátra, így lehet, hogy jobb rálátásod nyílik az eseményekre, és ezáltal gyorsabban, egyszerűbben oldódhatnak meg a nehézségek. Légy egy kicsit most egyedül, és szabadulj meg a kontrollmániádtól, mert ezáltal szabad lehetsz.

Mérleg – Protecting treasure

Hajlandó vagy-e azokon is segíteni, akiktől cserébe nem kapsz semmit? Itt az ideje, hogy felülvizsgáld a lelkiismereted, és nagyobb szeretettel és önzetlenséggel fordulj a hozzád közel állókhoz. Ne félj részt vállalni azokban az emberi kapcsolatokban sem, amelyek kapcsán úgy érzed, nem sok hasznod származik. Minden tapasztalat és élmény szükséges a lelki fejlődéshez. Légy önzetlen és odaadó, anélkül, hogy bármit is elvárnál cserébe.

Skorpió – Into the Unknown

Minden változás új csodákat nyit meg az életedben, miközben az ismeretlen területen sétálsz, egyre magabiztosabb leszel! Ha nehezen tudod elérni azt, hogy mások szeressenek, minden bizonnyal elakadások történtek a nőies energiák területén, vagy az anyaság témakörével vannak problémáid. Ha bizalmatlan vagy az emberekkel szemben, akkor az apával való kapcsolatod kell újravizsgálnod. Nem számít, hogy milyen mélyre kell leásnod, itt az ideje, hogy egyensúlyba hozd a két energiát.

Nyilas – Spark

Most kedvező energiák vesznek körül, nagyon jó a légkör az új kapcsolatok, vagy üzleti befektetések kialakításához. Engedd, hogy beáramoljon mindaz a szép és jó az életedbe, ami körülötted van. Engedd szabadon a kreatív fantáziádat, alkoss, hozz létre olyan dolgokat, amelyekkel a világ szépségét gazdagítod. Az optimizmus és a reményteli gondolatok nagy segítségedre lesznek ezen a héten. Családi és baráti kapcsolataiban légy egy kicsit együttérzőbb.

Bak – Come Together

Ezen a héten a feltétel nélküli szeretet és a szerelem fog dominálni az életedben. Éppen ezért boldogság, béke és harmónia tölti ki a napjaid, úgy érzed soha ennél jobb még nem volt az életed. Nagyon jól együtt tudsz működni most a munkatársaiddal, barátaiddal, rokonaiddal, teljesen egy hullámhosszon vagy a hozzád közel állókkal. Ha elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak, bőség áramlik be az életedbe. Légy nyitott, a legkisebb jelek is segíthetnek abban, hogy a jó irányba indulj.

Vízöntő – Sad Embrance

Az utóbbi időben egyre többször érzed úgy, hogy nem kaptad meg azt, amit megérdemelnél. A szerelem és a szakmai sikerek területén érzed leginkább ezt a hiányt. Haraggal és igazságtalanság érzéssel küzdesz, de minden szenvedés elmúlik, ha úgy döntesz, hogy elengeded ezeket a negatív érzéseket. Lépj ki az áldozat szerepéből, csak így tudsz megszabadulni az állandó szomorúságtól. Egy nap, ha visszatekintesz, meg fogod érteni, hogy mi miért történt az életedben.

Halak – Coming to Life

Eljött az összegzés ideje, vedd számba, hogy mennyi mindent elértél az elmúlt időben. A fejlődésed gyümölcse beérett, és elérkezett a betakarítás ideje. A lelked mindig tudja, hogy mi álmaid beteljesülésének legjobb formája. Figyelj a belső hangra, és az életed sokkal jobb lesz, mint eddig. Minden cselekedeted járja át a szeretet és az együttérzés, és soha ne felejtsd el, hogy láthatatlan segítők vezetnek az utadon, akik mindig ott vannak melletted, támogatnak, és pontosan úgy fogadnak el, amilyen vagy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.