Az előttünk álló hétre vonatkozóan Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén juthatnak el a csillagjegyek üzenetei hozzánk, amelyeket érdemes figyelmesen végigolvasni, mert ezáltal könnyebben el tudunk igazodni az élet göröngyös útszakaszain.

Kos – Lassulás

Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy nem az a fontos, hogy milyen gyorsan tudod megvalósítani a céljaidat, hanem az, hogy örülj minden egyes megtett lépésnek, apró örömnek, mert ami igazán lényeges az maga az utazás. Figyelj befelé, hallgass a lelkedre, mélyülj el a gondolataidban, lassulj kissé le, mert maga a létezés a legnagyobb csoda, aminek te is részese lehetsz.

Bak – Politika

Elérkezett az idő, hogy levedd az álarcot, majd állj a tükör elé, és nézz szembe az igazi önmagaddal. Ha valamiért nem vagy boldog, nem érzed jól magad a munkahelyeden, hiányzik belőled a vitalitás, akkor lehetséges, hogy mindez azért volt, mert egy álarc mögé bújva élted az életed. Éppen ezért most itt a megfelelő pillanat, hogy önmagadat vállalva és szeretve kezdj igazán élni.

Ikrek – Fogékonyság

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy túlságosan belementél bizonyos részletekbe, elemzésekbe egy ügy kapcsán, és emiatt bizonyos előítéletek születtek meg benned. Most vegyél mély lélegzetet, és próbálj a jelenre koncentrálni, érezd a tested, a lelked, a gondolataid rezdüléseit, mert csak így tudsz igazán közel kerülni az igazsághoz. Bízz a képességeidben.

Rák – Bizalom

Ezen a héten végy egy mély lélegzetet, légy bátor és ugorj fejest az ismeretlenbe. Próbálj ki új dolgokat, szerezz új tapasztalatokat, élményeket, ismerősöket, amelyek által gazdagabbnak, többnek érezheted magad. Nem szabad megfeledkezned arról, hogy az élet egy játék, és tele van kalandokkal, amelyek csak rád várnak, hogy átéld őket.

Oroszlán – Halasztás

Meddig akarod még halasztgatni a dolgaidat, mire vársz? Ne feledd: a holnap nem létezik, sok esetben az csak vágyálom, hogy majd holnap elintézem ezt, nekifogok ennek, vagy annak. Igazából csak a jelen pillanat van, amelyben élsz, ezért ha teheted, cselekedj most, és valósítsd meg a céljaidat, mert ezáltal élhetsz igazán teljes életet, illetve tapasztalhatod meg a belső békét.

Szűz – Hagyd, hogy minden magától alakuljon

Fel kell adnod az állandó szélmalomharcot, ne küzdj állandóan önmagaddal, és próbálj békésebb viszonyt kialakítani a környezeteddel is. A harc nem csak a belső erőt, de a kreativitást is gyengíti. A félelem csak még több félelmet, frusztrációt és akadályokat hoz létre. Egyedül az segíthet, ha megpróbálod békésen megközelíteni a dolgokat, és hagyod, hogy minden a saját rendje szerint alakuljon. Válaszd a békét a harc helyett, és meglátod szép lassan jóra fordul minden.

Mérleg – Mester

Ezt a kártyalap azt jelzi, hogy “Ébreszd fel a belső Mestered”. Sosem fogod megtapasztalni a boldogság és béke állapotát mindaddig, amíg az elméd játssza a főszerepet az életedben. Le kell ereszkedned a szívedbe, és abba kell hagynod az állandó vívódást mind önmagaddal, mind pedig a külvilággal. Nem mástól várd, hogy választ kapj a problémáidra. A Mester nem fogja megmondani, hogy mit tegyél, csupán a jó felé tereli az utad.

Skorpió – Skizofrénia

Kissé belefáradtál már a sok gondolkodásba, elemzésbe, a listák készítésébe, az érvek és ellenérvek sorolgatásába. A bizonytalanság, a félelem és a zavar amiatt van, mert túl nagy a távolság a szíved és az elméd között. Megpróbálsz mindig racionálisan gondolkozni, és nem hallgatsz a szívedre. Túlságosan elfáradtál, hagyj fel egy kicsit az agyalással, inkább lazíts, lélegezz mélyeket, és figyelj befelé.

Nyilas – Bűnösség

Az utóbbi időben eluralkodott rajtad a bűntudat, úgy érzed, hogy nem tettél meg valakiért minden tőled telhetőt, vagy nem voltál ott valahol abban a pillanatban, amikor ott kellett volna lenned. Itt az ideje, hogy feloldozd magad a szenvedéstől, vond le a tanulságot, és inkább lépj tovább. A múltat már nem tudod megváltoztatni, vedd le a mázsás terhet a válladról. Mindenkinek joga van hibázni, senki sem tökéletes.

Bak – Részvétel

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy mennyire fontos szerepet játszol a világban, éppen ezért soha ne érezd magad feleslegesnek. Élj teljes életet, vegyél részt az Univerzum játékában, élvezz minden szépséget, ami körülötted van. Vedd észre, hogy nélkülözhetetlen darabja vagy a világegyetemnek. Kapcsolódj be új projektekbe, élj sokkal tudatosabban, tégy valamit azért, hogy a világ egy jobb hely legyen.

Vízöntő – Bőség

Fel kell hagynod azzal a szokásoddal, hogy a dolgok alakulását állandóan irányítani akarod. Álmodj, tervezz, de hagyd, hogy kívánságodat az Univerzum teljesítse. Ha kétségbeesetten szeretnél valamit véghezvinni, az soha nem fog teljesülni, próbálj egy kicsit lazább lenni. Légy türelmes, és vedd észre körülötted az apró jeleket, melyek a helyes úton vezetnek majd. Megérdemled a bőséget és a boldogságot!

Halak – Lemondás

Ez a hét a béke időszaka lesz számodra, próbálj maximálisan a külső és belső elcsendesedésre törekedni. Ne stresszelj, ne görcsölj, ne kapkodj, vedd észre, hogy egy feletted álló hatalom irányítja az életed. Próbálj egy kicsit eltávolodni az elvárásaidtól, a vágyaidtól, add át magad az élet természetes hullámzásának, ne akarj semmit megváltoztatni. Nehéz lesz, de legalább ezen a héten lazíts maximálisan. Ahhoz, hogy elméd elcsendesedjen, meditálj, jógázz, relaxálj, lélegezz mélyeket. Iktasd ki az ítélkezést az életedből!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.