HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. február 3-9. között!

Orákulum horoszkóp 2020. február 3-9. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Új hét, új hónap. Az idei február első hetében Colette Baron-Reid “Wisdom of the Hidden Realm” nevű orákulum kártyáiból derül ki mind a tizenkét csillagjegy számára, hogy mire érdemes figyelni, milyen tanácsokat jó megfogadni.

Kos – The Resting Tree

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy életed jelenlegi szakaszában sok stresszre, izgatottságra, aggódásra számíthatsz. Ez természetesen kimerít, főként azért mert olyan dolgokért is izgulsz, amiért egyáltalán nem kellene. Itt az ideje, hogy meditálj, hallgass a belső megérzéseidre, és pihenj. Legyen ez most a legfontosabb a következő napokban.

Bika – The Diamond Dreamer

Ez a kártya azt jelzi számodra, hogy közel a cél, amit mindig is el szerettél volna érni, és ez azért van, mert tudod, hogy mit szeretnél, és ezért teszel is. Ha új munkahelyet szeretnél keresni, most meg lesz az esélyed rá, olyan emberekkel találkozhatsz, akik segítenek majd, hogy a legjobb állást találd meg. A bőség periódusa veszi kezdetét most az életedben.

Ikrek – The River Queen

Az jó, ha vannak céljaid, vágyaid, viszont ez a kártya azt tanácsolja számodra, hogy ne ragaszkodj túlzottan mereven, görcsösen azokhoz, mert a legtöbbször pusztán erőből nem fogod elérni azt, amire igazán vágysz. Inkább nézz szembe magaddal, ismerd be a hibáidat, légy kissé megengedőbb, lélegezz egy nagyot, és így könnyebben tudod majd élni az életed.

Rák – The Spirit Whisperer

Ezen a héten alkalmad nyílik arra, hogy meglásd azt a hibákkal teli körforgást, ami nagyban meghatározta az életedet. Ha felismered a problémát, az azért jó, mert ezáltal tudni fogod, hogy min kell majd változtatnod, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhess. Használd a bölcsességed, és teremts meg egy új látásmódot.

Oroszlán – The Altar Priestess

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy az Univerzumban minden a helyén van, ezért nem kell félned semmitől, hanem igyekezz a jelen pillanataira összpontosítani, megélni minden kis csodát. Hagyj fel az egoizmussal, tekints úgy a világra, mint az Univerzum, az Istenség legbámulatosabb alkotására, amelynek te is részese vagy, és kiemelt helyet foglalsz el benne.

Szűz – Gaia’s Garden

Egy gyümölcsöző hét elé nézel, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt időszakban kemény munkát végeztél azért, hogy most végre leszüretelhesd a sikert. Figyelj a jelekre, a titkos üzenetekre, mert ezek olyan lehetőségeket rejthetnek, amelyek kihasználásával még több sikert, nagyszerű élményt, és pozitív pillanatok sokaságát vonzhatod be az életedbe.

Mérleg – The Phoenix

Ez a kártyalap arra irányítja rá a figyelmed, hogy ahhoz, hogy valami teljesen újjászülessen, a régi életednek gyökeresen át kell alakulnia, vagy meg kell szűnnie. Ha egy kedvezőtlen élethelyzetben vagy, feszültségek vannak a magánéletedben, a munkahelyeden, akkor most alkalmas az idő arra, hogy változtass. Élj tudatosan, hallgass a megérzéseidre, és akkor az életed egyensúlyba kerül.

Skorpió – The Camel Boy

Most nem alkalmas az idő arra, hogy bizonyos dolgokat erőltess, inkább ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy szabadulj meg a kötöttségektől, az elvárásoktól, és légy szabad, korlátok nélküli, ne csak magadért, de másokért is vállalj felelősséget, dolgozz a közösségért, ne csak a saját céljaidért. Az önkéntesség arra jó, hogy egy teljesen új megvilágításból szemlélhesd az életet.

Nyilas – The Desert Prince

Lehet, hogy most nem tudod, hogy milyen úton indulj el, de ez még nem olyan nagy probléma. Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy ha kis lépéseket is, de tégy meg, mert ezáltal inspirációra találsz, és képes leszel majd egy nagyobb cél érdekében olyan energiákat mozgosítani, amelyek révén értelmet nyer az életed. A kitartásról ne feledkezz meg.

Bak – The Web Weaver

Vizsgáld meg az életedet, főként azokra a területekre összpontosíts, ahol gyakran szoktál kompromisszumokat kötni. Nem éri meg jópofizni azért valakinek, hogy ebből rövid távon valami kis haszonra tegyél szert. Inkább törekedj arra, hogy megtaláld magad, légy önazonos. És ne feledkezz meg a tanulásról, a tudásod gyarapításáról, mert ettől magabiztosabb lehetsz.

Vízöntő – The Sacred Union

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy mindenben ami körülvesz, ott rejlik az Univerzum tökéletessége. Ha még nincs párod, most minden körülmény kedvezően fog alakulni, hogy rátalálj az igazira, akivel megtapasztalhatod a szerelem, a harmónia és a teljesség elsöprő energiáit. Tárd ki a szíved, és engedd be a világ szépségeit.

Halak – The Chess Queen

Ez a kártyalap arra ösztönöz, hogy lépj ki a komfortzónádból, és találd meg azt az utat, ami előre visz, ami által fejlődhetsz, hiszen az egyik legfontosabb célod az életben, hogy fejlődést érj el. Készíts terveket, bízz az Univerzumban, aki megad minden lehetséges támogatást, hogy elérd mindazt, amire vágysz. Minden napot élj át a maga teljességében, és erősödj meg hitben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek