HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. február 17-23. között!

Orákulum horoszkóp 2020. február 17-23. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítségével tudhatjuk meg, hogy mit üzennek a csillagok. Olvassuk végig figyelmesen az Univerzum tanácsait, mert ezáltal könnyebb és gondmentesebb lehet az életünk.

Kos – Barátság

Ezen a héten a barátság lesz a legfontosabb dolog számodra, végre megtapasztalhatod az igazi szeretetet, és ragaszkodást. Érezni fogod, hogy mennyire jó, amikor van, akire számíts, és, hogy milyen is az érdek nélküli barátság. Ha valami új projektbe kezdenél, barátaid mindig ott állnak melletted, és ez a biztonság nagyon nagy segítség lesz számodra.

Bika – Újjászületés

A változás és fejlődés fogja jellemezni ezt a hetedet, egy másik szintre fogsz lépni, és érezni fogod, hogy így mennyivel könnyebb minden az életben. Viszont, ne siettess semmit, adj egy kis időt magadnak, és kérdezd meg a benne lakó belső gyermeket, hogy mire vágyna leginkább. Engedd, hogy a belső hang vezessen, bízz benne, hogy mindig a legjobb tudásod szerint cselekszel.

Ikrek – Belső hang

A következő napokban olyan döntő helyzetbe kerülhetsz, amikor jobb, ha inkább a belső hangra figyelsz, mint a körülötted lévők tanácsaira. Figyelj befelé, összpontosíts a belülről jövő legmélyebb érzéseidre, és meg fogod kapni a választ. Egy könnyű relaxáció vagy meditáció még inkább hozzásegít a tökéletes válasz megtalálásához. Bízz benne, hogy minden szükséges támogatást megkapsz az Univerzumtól.

Rák – Halogatás

Ne halogass, fogj neki a dolgok elintézéséhez még ma, mert különben erős frusztráció keríthet hatalmába. Ha arra gondolsz, hogy “majd holnap” jobb lesz, akkor tudd, hogy ez csak egy illúzió. Minél tovább húzod az időt, annál jobban fogsz szenvedni. Légy bátor, és cselekedj, tedd azt, amit a szíved diktál. Kérd az Univerzum támogatását, hidd el, minden segítséget megkapsz annak érdekében, hogy felelősségteljes döntést tudj hozni.

Oroszlán – Kreativitás

Ezen a héten nagyon fontos lesz számodra az önkifejezés, és bár általában nem jellemző rád, most előtérbe kerül a kreatív éned. Légy nyitott, és próbáld meg kifejezni érzéseidet, ad át magad a szenvedélynek. Legyen az bármilyen kreatív tevékenység, akár tánc, zene, rajz vagy kézműves tevékenység, a lényeg, hogy végezd szívvel-lélekkel. Add át magad a varázslatnak, emlékezz vissza gyerekkorod felhőtlen pillanataira.

Szűz – Kirekesztettség

Ezen a héten az átalakulás kap a legfontosabb szerepet az életedben. Nagyon erős érzelmi hatásoknak leszel kitéve, és ezek közül a kirekesztettség érzése fog a legjobban megviselni. Az egyetlen módszer arra, hogy egyensúlyba kerülj az, ha megpróbálsz maximálisan a jelenre koncentrálni, és végre elfelejted a múlt sérelmeit. Ezen a héten a barátságok is átalakulhatnak körülötted, engedd, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell.

Mérleg – Leválás

Lassan a végéhez ér az önmagad keresésének időszaka, egy új fejlődési szakaszba lépsz be, amely némileg stabilitást hoz az életedbe. Azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból, és feladod a régi szokásaidat, egy új, csodálatos világ nyílik meg előtted. Ne ragaszkodj a régi megszokott dolgokhoz, mert különben fogva tartanak a múlt energiái. Bízz az előtted álló lehetőségekben, és lépj tovább bátran!

Skorpió – Teremtés

A benned lobogó tűz kiegyensúlyozás által megteremtheted magadban a béke és a harmónia állapotát. Bármibe is kezdj most bele, egy igen gyümölcsöző és gazdag időszak vár rád. Itt az ideje, hogy kifejezésre juttasd az eddig összegyűjtött tapasztalataidat, így elősegítheted az anyagi fejlődésed is. A magabiztosság, a nyugalom és a tudás hatalma segít abban, hogy sokkal magabiztosabb, és harmonikusabb legyél.

Nyilas – Semmi különös

Kissé zaklatott időszakon vagy túl, de szerencsére ezen a héten a béke és harmónia lesz jellemző az életedre. Alapjában véve semmi különös nem fog történni, nyugodtan élvezd ki a nyugodt hétköznapokat, merülj el azokban a tevékenységekben, amelyek örömet okoznak. Semmi nagyobb befektetésbe ne kezdj a héten, csak pihenj, hiszen hamarosan egy új életszakasz veszi kezdetét.

Bak – Kimerültség

A sok munka nagyon kimerített az elmúlt időszakban, igen alacsony szinten van az energiád. Jó lenne, ha el tudnál menni egy kicsit szabadságra, legalább egy hosszú hétvégét engedj meg magadnak. Vedd észre, hogy az élet nem csak a munkából és a pénz utáni hajszából áll, hanem ennél sokkal több. Engedd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok ezen a héten, engedd el a görcsöket, légy egy kicsit spontánabb. Próbáld megfogalmazni legalább magadnak, hogy mi az, amire leginkább vágysz az életben.

Vízöntő – Lelassulás

Egy kicsit lejjebb kellene tenned a lécet, már ami a saját magaddal szemben támasztott elvárásokat illeti. A folyamatos önkritika egyáltalán nem tesz jót, és az sem, hogy állandó megfelelési kényszerbe élsz. Lassíts le, fordulj egy kicsit befelé, és vedd észre a legszebb dolgokat az életedben. Fordíts nagyobb figyelmet az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra, próbáld csökkenteni a stresszt az életedben. Te legyél önmagad számára a legfontosabb!

Halak – Bűntudat

Fogadd el, hogy néha te is tévedhetsz, ne keresd állandóan a hibát magadban. Az önostorozás nem csak az önértékelésedet rontja, de ezáltal a jövőben vetett hitedet is aláásod. Vond le a következtetést, tanulj a hibáidból, de lépj tovább. Kudarcaid hozzásegítenek ahhoz, hogy előrelépj az életben, és ráirányítanak a fejlődés útjára. Lélegezz mélyeket, és ne felejtsd el, hogy soha nem vagy egyedül, mindig lesz, akitől segítséget kérj az életben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek