Szeptember utolsó napján nézzük mit üzennek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Olvassuk figyelmesen el a heti előrejelzést, mert nem mindegy, hogy miként lépünk át az ősz második hónapjába.

Kos – Strength

Harmónia és erő fogja jellemezni ezt a heted, ilyenkor képes vagy bármit véghez vinni, semmilyen akadály nem állhatja utad.

A belső egyensúlyod megtalálása hatással lesz a külvilággal való kapcsolatodra is, mindenki csodálva fog tekinteni rád ezen a héten. A szeretet, tisztelet és elfogadás nagyon fontos szerepet játszik most az életedben. Sportolj, pihenj és táplálkozz egészségesen, hiszen ezek a dolgok szükségesek az egyensúly fenntartásához.

Bika – Bone Collector

Próbáld a teljes egészként szemlélni önmagad, koncentrálj a tökéletességre. Ne foglalkozz a régi sebek ápolgatásával, add át magad az új lehetőségeknek. Az egód vagy a lelked szavára hallgatsz inkább? Mindig van választási lehetőséged az életben, csak rajtad múlik, hogy a pozitívat vagy a negatívat választod. Változtasd meg az irányt, ne a múlton siránkozz.

Ikrek – Details, details

Itt az ideje, hogy tisztázz néhány homályos részletet az életedben. Próbálj kis lépésekben közelíteni a nagy egység felé, és akkor könnyen megkapod a kérdésre a választ.

Ha egy üzleti szerződést készülsz aláírni, vagy valamilyen komolyabb együttműködést tervezel valakivel, akkor nagyon figyelj a részletekre. A hangsúly, a testbeszéd és a mimika nagyon fontos támpont lehet ilyenkor.

Rák – Coming Apart

Ha valamit elvállalsz, mindig tartsd be az ígéreted, különben később számolnod kell a negatív következményekkel. Ha mégsem tudod megtenni, amit ígértél, időben szólj róla, ez így fair. Ez a hét tökéletes alkalom lesz a céljaid újratervezésére, most átalakíthatod a fontossági listát. A félelem helyett építsd be a bizalmat az életedbe, meglátod mennyivel közelebb kerülsz ezáltal a céljaid eléréséhez. Egy telefonhívás vagy egy e-mail segítségedre lehet abban, hogy megtudd, mi a következő lépés, amit meg kell tenned.

Oroszlán – Storm Fields

Ezen a héten kisebb érzelmi vihart fogsz átélni, ugyanis az eddig elfojtott dolgok most felszínre fognak törni. Ne aggódj, a felhők fölött úgyis mindig süt a nap. Várd ki türelmesen, míg lecsillapodik a lelked, és utána megújult erővel indulhatsz a céljaid felé. Rá fogsz jönni, hogy a stressz mennyire befolyásolja az életed, sok esetben te magad vagy a legnagyobb akadály, ami a fejlődésed útjában áll.

Szűz – Home

Jól érzed magad a bőrödben, most egyáltalán nem foglalkozol a külvilággal. Azok társaságát keresed, akik ugyanúgy gondolkodnak az élet nagy dolgairól, mint te. Ezen a héten nagyon felszabadult vagy, úgy érzed, megtaláltad a helyed a világban. A szeretet a legfontosabb dolog számodra, az otthon a legfontosabb hely, ahol biztonságban érzed magad. Ne ragaszkodj az anyagi dolgokhoz, vedd tudomásul, hogy egyszer minden elmúlik.

Mérleg – Wizard of Awareness

Tégy egy lépést hátra, és próbáld távolról szemlélni az életed, így könnyebben megoldást találhatsz a problémákra. Légy hálás a jó dolgokért, és ne csak a hiányosságokra koncentrálj. Fordulj egy kicsit befelé, meditálj, és így könnyebben meg fogod találni a választ a kérdéseidre. Az életben nagyon sokszor kell kompromisszumot kötnöd, de ne félj nem kell soha feladnod teljes mértékben önmagad.

Skorpió – Talisman

A bölcsesség segítségedre lehet abban, hogy megtaláld, melyek azok a tényezők, amelyek akadályokat gördítenek az utadba. Ezen a héten ösztönösen tudni fogod, hogy mit kell tenned, de megérzed azt is, hogy kik azok, akikkel szövetkezned kell a céljaid elérése érdekében. Ha megfontoltan döntesz, könnyen érhetsz el sikereket. Egyszer kell csak megtanulnod a leckét, utána minden sokkal könnyebb lesz.

Nyilas – Stuck in the Mud

Kissé nehezedre eshet, de be kell ismerned, hogy az eddig választásod nem a legjobb. Mindig van lehetőséged az újrakezdésre, ne add fel. Ne kritizáld és ostorozd magad, inkább vedd észre, hogy a te kezedben van a siker kulcsa. Vedd számba a gondolataidat, összegezd, hogy mi az az életedben, ami hasznos, és mi az, amitől ideje lenne már megszabadulni.

Bak – Golden Palace

Minden lehetőséged megvan arra, hogy teljesítsd álmaidat, ne mindig kívülről várd a segítséget. Élvezd az életet, hiszen, ha jól körülnézel, rájössz, hogy mindened megvan, amire szükséged van. Rá fogsz jönni, hogy az anyagi jólétnél mennyivel fontosabb a belső béke és a harmónia. Most nagy segítségedre lesznek a szeretteid, értékeld, hogy ennyi önzetlen ember van az életedben.

Vízöntő – Balancing Act

Készíts leltárt az életedben jelenlévő fontos és haszontalan dolgokról. Ne hanyagold el saját magad, egyetlen érzésed sem lehet annyira felesleges, hogy szőnyeg alá seperd. Alkalmazkodj a környezetedhez, fogadd el, hogy nincs hatalmad minden felett, van, amit nem tudsz megváltoztatni. Van néhány olyan személy az életedben, akik segítő szándékkal vannak jelen, vedd észre a pozitív szerepüket.

Halak – Dry Desert

A varázslatos pillanatok gyönyörűek és csábítóak lehetnek, de nem árt néha egy kicsit két lábbal állni a földön. Próbálj egy kicsit racionálisabb gondolkozni, döntéseidben néha elengedhetetlen az észszerűség. Fordíts egy kicsit nagyobb figyelmet a környezetedre, légy kedvesebb az emberekkel.

Gyakorold többet a hálát, mondj köszönetet mindazért, amid van!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.