HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. szeptember 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2019. szeptember 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Beléptünk szeptember utolsó hetébe, ezért is lesz érdekes az, ha megtudjuk, hogy mit üzennek erre az időszakra Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái. Ajánlott figyelmesen végig olvasni a sorokat.

Kos – The Desert Prince

Erre mondják azt, hogy a körülmények áldozata lettél. Annyira elvakítottak a történések, hogy közben teljesen elfelejtetted, mi az igazi célod. Egy komoly figyelmeztetést fogsz kapni a héten, pont akkor, amikor a legkevésbé várnád. Fogadd el a jelenlegi helyzetet, és bízz a szervezeted jelzéseiben. Ha csak saját magadra hallgatsz, pontosan tudni fogod, hogy mi kell legyen a következő lépés.

Bika – The Web Weaver

Szavaid, gondolataid és cselekedeteid most teljesen összhangban vannak egymással. Ez a hét nagyon pozitív lesz számodra, sikerekkel gazdagodhatsz, viszont előbb tisztáznod kell magadban egy-két dolgot. Ha jól megfigyeled az életed, rá fogsz jönni, hogy ugyanazokkal a visszatérő problémákkal szembesülsz mindig. Bármilyen helyzetbe is kerülj, a megbocsátás az egyik legfontosabb lépés, amely a kiegyensúlyozott élet felé vezet.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban számbavedd az anyagiakat, lehetséges, hogy feleslegesen aggódsz a kiadások miatt. Ha azt hiszed, hogy a sok pénz a boldogság egyetlen forrása, akkor rá fogsz jönni, hogy teljesen hamis képed volt eddig az életről. Ha nem akarsz csalódott és elégedetlen lenni egész életedben, próbálj meg új értékrendet felállítani.

Rák – The Shadow Queen

Túlságosan sokat kritizálod önmagad, az önbizalomhiány pedig komoly akadályokat gördít eléd az életben. Vedd észre, hogy nem a külső események befolyásolják az életed, hangulatod, hanem az, ahogy reagálsz ezekre. Hallgass a szívedre, ne a félelem és aggályok töltsék ki a mindennapjaidat. A hála és a megbocsátás hozza el az igazi fényt az életedbe.

Oroszlán – The Swan Queen

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz bizonyos eseményeknek, próbálj egy kicsit elszakadni a múltban történtektől. Hagyj fel a külső válaszok keresésével, fordulj inkább befelé és hallgass az intuíciódra. Figyelj jól, fontos üzenetet kaphatsz, amely meghatározó lehet az jövőddel kapcsolatban. Légy egy kicsit türelmesebb, hiszen semmit sem kaphatsz meg egyik percről a másikra.

Szűz – The Fire Prince

Próbálj megnyugodni, légy figyelmesebb, koncentrálj jobban arra, amit éppen csinálsz, próbálj egyszerre csak egyetlen dolgot csinálni. Lassíts, és ne aggódj állandóan azért, hogy mi lesz tovább. Hallgass a megérzéseidre, tartsd távol magad a rosszindulatú, elbizonytalanító emberektől. Ne dolgozz túl sokat ezen a héten, inkább töltekezz a harmonikus pillanatokból.

Mérleg – The Horse King

Nagyon belefáradsz abba, hogy mindent megpróbálsz az ellenőrzésed alatt tartani. Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, vedd észre, hogy a világnak megvan a nagyon is jól működő rendje. Ne szégyellj segítséget kérni, így sokkal könnyebben elérheted a céljaid. Fordíts nagyobb figyelmet a kiegyensúlyozott étrendre, a tested ápolására, egy pihentető masszázs például csodákat tehet.

Skorpió – The Dream Walker

Ez az időszak megfelelő lesz arra, hogy újra átadd magad a boldogságnak, és szenvedéllyel éld az életed. Soha ne add fel az álmaidat, akkor sem, ha ebben a pillanatban úgy is érzed, hogy semmi sem sikerül. Ne félj szembenézni a kihívásokkal, hiszen csak így léphetsz tovább a fejlődés útjára. Életedet a történésekre adott reakciók alakítják. Egy kis pihenésre van szüksége most a lelkednek, törekedj a harmóniára.

Nyilas – The Sun Dancers

Ezen a héten olyan energiák vesznek körbe, melyek segítségével lehetőséget kapsz arra, hogy újratervezd az életed. Most minden álmod teljesülhet, ne zárkózz el az új dolgok elől, hagyd, hogy feléd áramoljanak a lehetőségek. Még, ha kissé félsz is az új dolgoktól, lelked mélyén biztonságban tudhatod magad. Hagyd, hogy az örömteli és a mágikus pillanatok átjárják a heted.

Bak – The Queen of the Light

Régóta vársz már erre a jóhírre, ezen a héten a siker érzése fogja eltölteni a szíved. Rájössz arra, hogy a lehető legjobb helyen vagy az életben, és hogy a kemény munkának egyszer csak beérik a gyümölcse. Egy újabb szakaszhoz érkezett az életed, az ajtó nyitva áll előtted, csupán a kitartásodra lesz szükség a továbblépéshez.

VÍzöntő – The Keeper of the Scales

Kaotikus lesz számodra kissé ez a hét, összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és úgy érzed, hogy valósággal szédülsz a bizonytalanságtól. Az alacsony önértékelésed sem lesz segítségedre ebben az időszakban, próbálj egy kicsit megnyugodni, és befele koncentrálni. Tégy meg mindent, hogy visszanyerd a belső békéd, iktasd ki az életedből azokat az embereket, akik visszahúzó, negatív erővel rendelkeznek.

Halak – The High Lord of Gratitude and Service

Ez az időszak a befelefordulásra lesz alkalmas, próbálj egy kicsit jobban összpontosítani a céljaidra, és tölts több időt a szerettediddel. Szeretnél különlegesebb lenni, úgy érzed, hogy nem éred be a szürke hétköznapokkal? Most valóra válthatod az álmaid. A legfontosabb, hogy megváltoztasd az önmagadról alkotott képed, bízz egy kicsit jobban a képességeidben, hidd el, hogy neked is jár a boldogság. Csatlakozz a bőség energiákhoz, ezen a héten kiteljesedhet az életed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek