HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. szeptember 2-8. között!

Orákulum horoszkóp 2019. szeptember 2-8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

És eljött szeptember. Így érkezzenek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak őszi üzenetei, amelyeket érdemes figyelmesen végig olvasni, mert általuk hasznos információkra tehetsz szert.

Kos – Wishing Well

Egy új, egyelőre láthatatlan erő lehet hatással az életedre, amely elhozza számodra az újdonság varázsát. Megtörténhet, hogy találkozol a lelki társaddal, vagy akár kisbabád fog születni. Készülj fel, hogy a következő napokban erőtlennek érezheted magad, és a kreativitásod sem lesz a régi.

Bika – Coming to Life

Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy megvizsgáld az életed, megnézd, hogy mit sikerült eddig megvalósítanod, és melyek azok a tervek, amelyet még be kell váltanod. Légy nyitott, higgy magadban, mert ezáltal segítséget kaphatsz az Univerzumtól. Ne foglalkozz más emberek véleményével, hanem színezd ki az életed a saját világoddal. Ne feledd: kreatív vagy!

Ikrek – Ride the Wave

Jó hír az, hogy egy olyan időszak következik az életedben, amikor a siker az ajtódon kopogtat. Körül vagy véve boldogsággal, energiával, ezért ne foglalkozz azzal, ha valaki negatív energiákat küld feléd, mert ha megijedsz, akkor az kihatással lehet a lelki életedre. Légy őszinte magadhoz.

Rák – One-Ring Circus

A hét jelszava: függetlenség. Bárki bármit is mondjon, te mindig higgy magadban, abban, amit meg szeretnél valósítani. Meg van benned az a képesség, hogy bevonzd magad köré azokat az embereket, akik segíthetnek az utadon. De ne feledd: csak úgy lehetsz sikeres, ha megőrzöd a függetlenséged.

Oroszlán – Wizzard of Awareness

Fontos, hogy ezen a héten jól figyeld meg a környezetedet, légy reális, mert ezáltal objektív képet kaphatsz mindarról, ami körülvesz. Ne feledd: az emberek, az érzések jönnek, majd távoznak, és ez így van rendjén. Nézz úgy az életre, mint egy csodaszép élettérre, ahol mindent megtalálsz. Lélegezz és lazíts, mert ez a legfontosabb most.

Szűz – Making a Choice

Ezen a héten rád találhat a szerelem, amely megdobogtatja a szívedet. Bármit is tegyél, ne feledd, felelősséget kell vállalnod a tetteidért. Csak akkor lehetsz igazán boldog és elégedett egy párkapcsolatban, ha előbb tisztában vagy önmagaddal, tudod hogy mire vágysz, mit akarsz. Figyelj oda a lelked, tested jelzéseire.

Mérleg – Magic Prayer

Ebben az időszakban ajánlott egy kicsit befelé fordulnod, a meditáció és az ima segíthet abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Egy kis időre tedd félre a kívánságaidat és az elvárásaidat, próbáld a maga természetességében élni az életet. Ezen a héten kissé ingerlékeny lehetsz, álmosság és energiahiány lesz úrrá rajtad. Próbálj több időt egyedül lenni, végezz olyan tevékenységeket, amelyek örömet okoznak.

Skorpió – Dragon’s Lair

Figyelj mindig az intuíciódra, hiszen így könnyebben elkerülheted a rossz dolgokat. Légy mindig résen, számos olyan jelet kaphatsz, melyek arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik rád. Van néhány olyan kockázat az életedben, ami a fejlődésed érdekében szükséges. Légy nagylelkű és odaadó, cserében viszont ne várj el semmit.

Nyilas – Peaks of Joy

Mindenben megtalálod az örömöt, az egész heted pozitív kicsengésű lesz, valósággal szárnyalni fogsz a boldogságtól. Harmónia és egyensúly lesz jellemző az életed minden területére. Hagyd, hogy a hála minden pillanatban betöltse a szíved, oszd meg másokkal is ezt a csodálatos érzést. Annak érdekében, hogy megvédd magad a negatív hatásoktól, meg kell tanulnod “nem”-et mondani.

Bak – Balancing Act

Ezen a héten egyensúly és harmónia lesz jellemző az életedre, végre kezdenek egymáshoz közelíteni a vágyaid és a realitás. Válaszd a harmóniát a káosz helyett, így számos csodában lesz részed ezen a héten. Meg fogod találni a belső békét, nagyon kiegyensúlyozott leszel, és teljes mértékben arra koncentrálsz, amit épp csinálsz. Add fel az egészségtelen szokásaidat, és a korlátozó hiedelmeidet.

Vízöntő – Metamorphosis

Számodra ez az átalakulás hete, nem csak emberi kapcsolataid változnak meg, hanem a belső világod is részesül ebből a hatásból. A változás kissé fájdalmas lehet, de hagyd, hogy amire már nincs szükséged távozzon az életedből, utat engedve az új dolgoknak. Az Univerzum mindig a legjobbat adja számodra, bízz benne.

Halak – Commitment

Most a kötelezettségek és a hűség kap hangsúlyt az életedben, legyen szó akár a partnerkapcsolatodról, akár a hivatásodról. Fogadd el a múltban történt összes hibát, koncentrálj inkább azokra a pozitív dolgokra, amelyeket a tévedésekből tanulhattál. Próbálj egy kicsit jobban hinni az élet tökéletességében, az őrangyalaid azon munkálkodnak, hogy a segítségedre legyenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek