Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatjuk meg, hogy mire számíthatunk az előttünk álló héten. Olvassuk végig figyelmesen a csillagok üzeneteit, mert így nem érhet sok kellemetlen meglepetés.

Kos – Elcsendesedés

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy nem számít, hogy hová indulsz, és milyen gyorsan haladsz, a lényeg az, hogy élvezd az utazás során megtett lépéseket. Lassíts egy kicsit, pihenj és légy jelen. Egyetlen pillanat sincs hiába az életedben! Ne koncentrálj görcsösen a céljaidra, inkább lassíts, és élvezz ki minden pillanatot. Az otthonod ott van, ahol éppen vagy, vidd magaddal a belső békéd.

Bika – Őszinteség

Itt az ideje, hogy levedd a maszkot, és szembenézz önmagaddal. Tedd fel magadnak a kérdést, és válaszolj őszintén, hogy ki is vagy valójában. Ha fáradt vagy és feszült, az azért van, mert kezded túlfeszíteni a korlátaidat, de nem akarsz kilépni a komfortzónádból. Ha valami nem úgy működik, mint, ahogy szeretnéd, akkor itt az ideje a változtatásnak. Ne játssz tovább különböző szerepeket, végre légy önmagad!

Ikrek – Fogékonyság

Ez egy figyelmeztető kártyalap, hogy próbálj egy kicsit racionálisabb döntéseket hozni, hiszen az utóbbi időben igencsak el vagy veszve a részletekben. Mindig a legjobb megoldást keresed, de sokszor előfordult már, hogy nem látod a “fától az erdőt”. Ha feszült helyzetben vagy, koncentrálj a lényegre, és lélegezz mélyeket. Figyelj egy kicsit befelé, és meg fogod kapni a választ a kérdéseidre.

Rák – Magabiztosság

Ezen a héten kinyitod az ejtőernyőket, és beledobod magad az ismeretlenbe. Itt az ideje, hogy megtapasztald az életet, cselekedj ösztönösen, ne mindig csak biztonsági játékot játssz. Ha hajlandó vagy feladni a kételyeid, és végre elhiszed, hogy a világ egy pontosan megtervezett csodás szerkezet, rá fogsz érezni az élet önfeledt ízére.

Oroszlán – Megvilágosodás

Mindig azzal áltatod magad, hogy “majd holnap megcsinálom”. Most azonban rá fogsz jönni, hogy a halogatás az egyik legnagyobb ellenséged. Ha valamit el szeretnél érni, akkor annak ma kell nekifognod. A holnap nem létezik, próbálj mindig a jelenben, a mában élni, akkor tudsz a leghatékonyabb lenni. Tedd félre a kifogásokat, kezdj el apró lépésekben haladni a céljaid felé. Most van a megfelelő idő a cselekvésre!

Szűz – Úgy legyen

Hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy annak lennie kell, ne harcolj, és ne próbálj mindent az irányításod alá vonni. Itt az ideje, hogy feladd a küzdelmet másokkal és önmagaddal! Az ellenállás csak még nagyobb félelmet és frusztrációt generál. Bízz önmagadban, és hidd el, hogy az életben minden a fejlődésed szolgálja. Válaszd a békét az állandó harc ellen!

Mérleg – Mester

Ennek a kártyalapnak nagyon fontos üzenete van számodra: “Ébreszd fel a benned lakó Mestert”! Eddig az elméd játszotta az irányítást, tőle függött, hogy miként vélekedsz a világodról. Ahhoz, hogy meg tudd tapasztalni a benned rejtőző örömöt, táplálnod kell a belső békéd, és nem szabad harcolnod többé sem önmagaddal, sem a világgal. Légy inkább te a szemlélő, add át magad a pillanat örömének, és töltekezz a pozitív élmények által.

Skorpió – Skizofrénia

Kissé belefáradtál a benned, és körülötted lévő káoszba. Hagyd fel az érvek-, és ellenérvek listázásával, próbáld meg elfogadni a történéseket csak pusztán történésként. Ne elemezz mindent! Állandó rettegésben és szorongásban élsz, add át magad végre a valódi élet nyújtotta boldogságnak. Lazíts, lélegezz mélyeket, dőlj hátra, és választ fogsz találni az életed legnehezebb kérdéseire is.

Nyilas – Bűntudat

Az utóbbi időben a bűntudat átvette az életed felett az irányítást, állandó önmarcangolás gyötör, amiatt, hogy nem tettél meg mindent egy adott helyzetben. Úgy érzed az életed zátonyra futott, és nem ott tartasz, ahol a forgatókönyv szerint lenned kellene. Szabadulj meg ettől a pusztító érzéstől, vedd számba, hogy mit tanulhatsz a környezetedtől, és ennek függvényében hozz egyéni döntéseket.

Bak – Szerepvállalás

Kissé zárkózott és befeléforduló voltál az utóbbi időben, jó lenne, ha nyitnál a külvilág felé, hiszen csak így részesülhetsz a feléd áramló lehetőségekben. Ne fuss el a felkínált szerepek elől, vállalj részt a közösség életében, most lehetőséged nyílik arra is, hogy bekapcsolódj egy nagyobb projektbe. Figyelj a jelekre, számos olyan üzenet fog érkezni feléd, amely által az egész életedet megváltoztathatod.

Vízöntő – Bőség

Fogalmazd meg a kívánságaidat, és hagyd, hogy szabadon teljesüljenek. Ne próbálj mindent irányítani, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha kétségbeesetten és görcsösen akarod a sikert, akkor te saját magad akadályozod a beteljesülését. Tanuld meg hagyni, hogy minden úgy alakuljon, ahogy lennie kell. Légy egy kicsit türelmesebb!

Halak – Lemondás

Ez a kártyalap azt jelenti, hogy fel kell adnod minden aggodalmat és szorongást, hátra kell dőlnöd, és csupán annyi dolgod, hogy békésen kivárd a dolgok alakulását. Koncentrálj a jelen pillanatra, hiszen a jövőért való aggódás miatt teljes káosszá alakul az életed. Maradj fókuszban, őrizd meg a békédet, attól függetlenül, hogy mi történik körülötted. Ezt az idillinek tűnő állapotot leginkább a meditáció segítségével érheted el.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.