Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” orákulum kártyái révén kapjuk meg a csillagok útmutatásait, és ezekre érdemes lesz odafigyelni, mert ezáltal tudni fogjuk, hogy mire számíthatunk a következő napok során.

Kos – The Dream Walker

Álmaid most valóra válhatnak, de fontos, hogy elkülönítsd melyek a szíved, és melyek az egód vágyai. Hallgass a szívedre, és dönts annak megfelelően, hiszen ez az egyetlen út, ami a boldogsághoz vezet. Ezen a héten az anyagiak terén is fejlődés elé nézel, használd okosan ezt a lehetőséget! Eddigi munkád gyümölcse kezd beérni, lassan látni fogod a befektetések csodálatos eredményét.

Bika – The Phoenix

Ha meg szeretnél szabadulni azoktól a dolgoktól, melyek már nincsenek hasznodra, hanem inkább csak visszafelé húznak, akkor ezen a héten megteheted ezt a nagy lépést, és szabadulj meg tőlük. Felejtsd el a múltat, és indulj tiszta lappal a jövő felé, tervezz, álmodozz, és valósítsd meg az új életed. Lehet, hogy közben nehézségekkel fogsz szembesülni, de soha ne add fel, hiszen a minden a te fejlődésed érdekében történik.

Ikrek – The High Lord of Gratitude and Service

Az utóbbi időben kissé csökkent az önértékelésed, jó lenne, ha elfogadnád és szeretnéd magad teljes mértékben. Készíts terveket, figyelj oda önmagadra, fogalmazd meg, hogy mi az, amit legjobban el szeretnél érni az életben. Vizsgáld át az emberi kapcsolataidat, és próbálj egy kicsit változtatni a hozzáállásodon, és meglátod, az életed egy teljesen más irányt vesz. Azokba a dolgokba fektess a legtöbb energiát, melyek örömöt és elégedettséget okoznak.

Rák – The Winged Wise Ones

Igen erős támogatást kapsz ezen a héten, az Univerzum minden törekvésedet segíteni fogja. Váratlan helyzetekkel, vagy különleges információkkal szembesülhetsz, de mielőtt nagyon kétségbeesnél, jó, ha tudod, hogy minden változás a te javadat szolgálja. Most a legnehezebb problémákra is könnyen megoldást találsz. Maradj tudatosan a jelenben, figyelj, de ne ragaszkodj semmihez túlságosan. Ne keress semmire logikus magyarázatot, csak fogadd el a történéseket.

Oroszlán – The Diamond Dreamer

Ez a kártyalap a vágyaid valóra válásáról szól, úgy tűnik eljött az a pillanat, amikor az álmod beteljesül. Fontos jelzéseket fogsz kapni a kitűzött céloddal kapcsolatban, az iránymutatás a helyes út felé vezet. Eddigi törekvéseid végre kézzelfogható eredménnyé válnak, amire nincs már szükséged az pedig fokozatosan lemorzsolódik az életedből. Fontos szerepet játszik az életedben ezen a héten a kommunikáció, személyes kapcsolataid ki fognak teljesedni.

Szűz – The Sacred Union

Ezen a héten a párkapcsolatod és az emberi kapcsolataid kerülnek előtérbe, erős támogató energiák vesznek körbe, és ezek nagyon sokat fognak jelenteni számodra. Sokkal erősebbnek érzed magad, teljes mértékben feltöltődsz. Napjaidat betölti a harmónia, a romantika, fő szerepet kap a megértés és a személyes fejlődés. Légy hálás mindenért, értékeld a barátaid, ismerőseid kedvességét, figyelmességét.

Mérleg – The Fire Prince

Idegességgel és kihívásokkal kezdődik a hét számodra, nagyon lemerülsz, és a kreatív energiád is megcsappan. Próbálj lassítani, ne légy annyira türelmetlen, az agresszív viselkedés sem vezet semmi jóra. Döntéshozatal előtt mindig hallgass az intuíciódra, figyelj az apró részletekre is, így könnyen meg fogod találni a helyes utat. Ne ragaszkodj mindenáron a berögződéseidhez, légy egy kicsit spontán!

Skorpió – The Ringmaster of Scrutinity

Ha egy szomorú helyzettel kell szembenézned, ne dugd a homokba a fejed, fogadd el, hogy az életnek van néha árnyoldala is. Az ítélkezést és az elvárásokat helyettesítsd inkább a bőség energiáira való koncentrálással, teremts magadnak egy minden jóban bővelkedő életet. Ne aggódj a jövőért, bízz benne, hogy az Univerzum a legjobbat akarja számodra.

Nyilas – Gaia’s Garden

Próbálj egy kicsit jobban odafigyelni arra, hogy milyen elképzelésed van az életről, mert úgy tűnik, hogy negatív gondolataid által egy nem túl vidám jelent teremtesz meg magadnak. Helyre kell állítanod az életedben az egyensúlyt, mert különben hiába várod, hogy jobbra forduljanak a dolgok. A gondoskodás, és az önzetlen segítségnyújtás a lehető legjobb forrása az örömnek, és az elégedettségnek.

Bak – The Keeper of the Scales

Váratlan helyzet elé állít az élet, bizonytalanság és kétségbeesés fogja jellemezni ezt a heted. Próbálj a lehető legnyugodtabb maradni, csak higgadtan tudsz megfelelő döntéseket hozni. Az egyensúly helyreállítása érdekében, érdemes egy kis szabadságot kivenned, jót fog tenni a kikapcsolódás, töltekezés. Kerüld most azokat a személyeket, akik csak negatív hatással vannak rád, próbálj sokkal több időt tölteni önmagaddal.

Vízöntő – The Spirit Whisperer

Az intuíciód és a belső hangod igencsak felerősödik a következő napokban, érdemes ezekre figyelned. Egy igazán sikeres időszak vár rád, a belső hangodra figyelve a megfelelő lépéseket fogod megtenni a megfelelő időben. Minden ötletedet jegyezd fel, soha sem tudhatod, mikor lesz rájuk még szükséged. Közeli kapcsolataid közül néhány teljesen új szintre emelkedik, nagyon felerősödnek az érzelmek ezen a héten.

Halak – The Prison Waif

Állandóan a jövőben élsz, terveket szősz, elképzeled, hogy milyen is lesz a holnapod, a jövő heted, a következő éved. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy próbálj meg inkább a szívedre, mint az eszedre hallgatni. A helyzet az, hogy a jövő teljes mértékben kiszámíthatatlan, ezért nincs sok értelme előre kombinálni, törvényszerűségeket felállítani. Hallgass inkább az intuíciódra, kérj isteni segítséget, élvezd a kis apró csodákat a jelenben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.