HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. november 25. és december 1. között!

Orákulum horoszkóp 2019. november 25. és december 1. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November utolsó hetében vagyunk, ezért most különösen érdekes lesz, hogy mit üzen az Univerzum Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáin keresztül mind a tizenkét csillagjegy számára. Következzenek a részletek.

Kos – Intention

A csillagok azt tanácsolják neked, hogy lépj egyet hátra, mert ezáltal tisztábban tudsz a saját életedre tekinteni, kevesebb energiára lesz szükség ahhoz, hogy megtaláld a saját utadat. A pihenés, a szünet olykor remek hatással van a közérzetedre, ezért kapcsolódj ki egy kicsit, hisz így könnyebben megtalálod a céljaidat.

Bika – One-Ring Circus

Ne hallgass másokra, még akkor sem, ha barátaid, ismerőseid, családod szemében a vágyaid ostobaságnak tűnnek. Légy független, szabad ember, aki azt teszi, ami örömet okoz számára. Mindig törekedj az egyensúly kialakítására, és csak akkor eszközölj változást az életedben, ha tényleg úgy érzed, hogy minden szempontból szükséges.

Ikrek – Making a Choice

Minden pillanatban döntések sorozatát hozzuk meg, legyen ez tudatos, vagy akár tudattalan. Ha most is félsz a jövőtől, tedd meg az első lépést, hallgass a szívedre, és vállald a felelősséget. És ha nem is sikerül valamiért elérned a célod, tudd azt, hogy te lelkiismeretesen megtettél mindent, és következőkor szinte biztos, hogy a fáradozásodat siker koronázza.

Rák – Dry Desert

Légy óvatos ezen a héten, mert nem minden az, aminek látszik, és ha hagyod, hogy az illúzió átvegye a hatalmat az életed fölött, akkor annak komoly következményei lehetnek. A jelzésekre, figyelmeztetésekre mindig figyelj oda, és ha valami, vagy valaki gyanús, akkor több forrásból is kérj információkat.

Oroszlán – Details, details

Vigyázz, mert ha mindig a tökéletesre vágysz, akkor könnyen távol kerülhetsz az álmaidtól, mert végül mindig rájössz arra, hogy az a bizonyos dolog, vagy személy is lehetne jobb, szebb, okosabb. Mi lenne, ha úgy fogadnád el a dolgokat, ahogy azok vannak, a maguk tökéletlenségével együtt? Gyakorold a hálát, és sokkal nyugodtabb, boldogabb életed lesz.

Szűz – Flying

Egy szemléletmód-váltás teljesen más megvilágításba helyezheti a dolgokat, ezáltal olyan dolgokat is észrevehetsz, amelyek korábban szinte teljes mértékben elkerülték a figyelmedet. Képes vagy alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, ami nagyon remek lehetőségeket tartogat. Ha valami nem tiszta, akkor kérd az angyalok segítségét.

Mérleg – Balancing Act

A következő időszakban valami miatt bizonytalannak érzed az életedet, ezért a következő napokban vizsgáld meg azt az élethelyzetet, amelyben jelenleg vagy, és törekedj arra, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életmódra válts. Keress egy spirituális vezetőt, aki elkísér téged a változás útján. Légy nyitott az új dolgokra.

Skorpió – Mountain

A hét, amely előtt állsz, nem fog könnyűnek ígérkezni, inkább tele lesz akadályokkal, amelyeket le kell győznöd. Állj meg egy pillanatra, lélegezz mélyeket, és alkalmazkodj a körülményekhez. Sok esetben az akadályokat az egód idézi elő, de ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, akkor az Univerzum minden támogatást megad, hogy elérd a céljaidat.

Nyilas – Talisman

Ha az élet választás elé állít, te tudni fogod, hogy mitévő légy, mert tapasztalt, megfontolt ember vagy. Amit még megtehetsz, hogy a lelkedet jobban kitárod a harmónia, a megértés, az elfogadás, a szeretet irányába, ezáltal más embereket is inspirálni tudsz. Figyelj oda a tested jelzéseire, tiszteld a lelked és légy követendő példa a környezetedben.

Bak – Into the Unknown

Félsz az ismeretlentől, vagy inkább kihívásra vágysz? Az élet kalandok sorozatából áll, és ha nem mindig tudod kiszámítani a következő lépést, bízz a megérzésedben, a belső hangban, ami megsúgja neked, hogy mitévő légy. Ha ki tudsz lépni a komfortzónádból, csodálatos élményekben lesz részed. Ne bízz a hamis emberekben.

Vízöntő – Cleaning House

Most remek időszak kínálkozik arra, hogy rendet rakj az életedben, az érzelmeid között, és a lakásodban, a tárgyaid között. Ha rend van körülötted, sokkal egyszerűbb lesz az életed, tudni fogod, hogy mikor mit kell tenned. Légy őszinte magadhoz, fogadd el a hibáidat, és építs ki egy minél erősebb köteléket a saját lelkeddel, mert ezáltal legyőzhetetlenné válsz.

Halak – Compass

Új kihívások, új utak várnak rád, és lehetséges, hogy nem mindig tudod eldönteni, hogy merre indulj, milyen irányt kövess. Amit a csillagok tanácsolnak számodra az az, hogy ne a külsőségek, a pénz, a csillogás, a felszínes érdekkapcsolatok felé fordulj, hanem légy nyitott, találd meg a belső békét a szívedben, mert csak így érezheted majd teljesnek magadat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek