Erre a hétre OSHO Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatja meg mind a 12 csillagjegy a jövőt, ezért olvassuk el figyelmesen az üzeneteket, mert ezáltal tájékozottabbak, felkészültebbek lehetünk.

Kos – Halogatás

Néha kifejezetten hasznos lehet, ha időt adsz magadnak a döntés előtt, viszont, ha már szokásoddá válik a halogatás, akkor érdemes egy kicsit újratervezni a dolgokat. Hajlamos vagy a halogatásra, és igen nehezen keveredsz ki a saját magad által felállított kelepcéből. Ne hagyd hogy a félelmeid akadályokat állítsanak az életedbe. Egyetlen pillanat számít, mégpedig a jelen: minden most dől el.

Bika – Mi vagyunk a világ

Itt az ideje, hogy másokkal is megoszd képességeidet, hiszen együttes erővel sokkal nagyobb dolgokat vihettek végbe. Még ha kezdetben nehéznek és félelmetesnek is tűnik egy projekt, ne habozz, tedd meg az első lépést. Ne feledd, az életet azért kaptad ajándékba, hogy élvezd minden pillanatát, és a szép dolgok teremtése által szebbé tedd a világot. Ne aggódj állandóan, a dolgok maguktól el fognak rendeződni!

Ikrek – Villám

Vannak napok, amikor borzasztónak látod a világot, úgy érzed, hogy számtalan veszély fenyeget, és az élet csupa harc. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy a talaj kifut a lábad alól, harcolj a végsőkig. Bízz magadban, vedd észre, hogy különleges képességek birtokában vagy. Próbáld két lépés távolságból szemlélni az életed, meglátod nem is olyan borzasztó, mint ahogy most érzed magad.

Rák – Légy része!

Lehetőséget kapsz egy olyan eseményben való részvételre, mely az egész életedet megváltozatathatja. Új energiákkal töltekezel fel, új emberekkel ismerkedsz meg, lendületet kapsz. Kissé meg fog változni az életed eredeti iránya, de lehetséges, hogy eddig nem a jó úton voltál. Hagyj fel a szemlélődő szereppel, vegyél részt a saját életedben, tégy azért, hogy jobb legyen a világ. Miután megtetted az első lépést, meglátod az apró változások csak úgy jönnek egymás után.

Oroszlán – Kimerültség

Úgy érzed mindent megtettél az utóbbi időben, és mostanra az összes energiád elfogyott. Úrrá lesz rajtad a kimerültség, nem kapod a helyed, és nem sok jót táplálsz a jövő felé sem. Kezded túl komolyan venni az életet, emlékezz vissza a gyerekkorodra, és tanulj meg újra játszani. Pihenj többet, és próbálj meg ösztönösen cselekedni, nem kell mindent százszor átrágni, átgondolni. Az élet szép, vedd észre, hogy mennyi csodálatos ajándékot kaptál már eddig.

Szűz – Feltételezés

Olyan helyzetbe fogsz kerülni a héten, amikor rájössz, hogy jobb saját magadban bízni, mint mások felé elvárásokat állítani. Az életed eddig csupán attól függött, hogy mit gondolnak, mondanak rólad mások, mostantól ennek véget kell vetned, inkább hallgass az intuíciódra. Ismerd meg, milyen is vagy valójában, éld az életed önfeledten, hagyj fel a szorongással, állandó megfelelési kényszerrel.

Mérleg – Mindenség

Ezen a héten lehetőséged lesz arra, hogy megtapasztald a jelen pillanatot, rá fogsz jönni, hogy a mostban való cselekvés az egyetlen valóság. Ne elégedetlenkedj, fogadd el, hogy a jó és a rossz történések egyaránt az életed részei. Mindennek oka van, ami veled történik, idővel rá fogsz jönni arra is, hogy mi. Azt is megtapasztalod, hogy az állandó cselekvés helyett sokkal inkább a jelen pillanat megélésére kellene koncetrálnod.

Skorpió – Felszabadulás

Az utóbbi időben nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelted, rá fogsz jönni, hogy egy olyan úton jársz, amely sehová sem vezet. Az egó játéka csak csalódást és szenvedést okoz, itt az ideje, hogy egy kicsit a szívedre is hallgass. A meditáció az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és lecsendesítsd az elméd. Élvezd a gondolataid rabsága alóli felszabadulás érzését, add át magad a szabadságnak, a szárnyalásnak.

Nyilas – Újjászületés

Ezen a héten három nem túl pozitív lelkiállapot fog gyötörni: a kábultság, a depresszió és a düh. Bármilyen rosszul is alakul az életed, tudd, hogy ez csak azért van, mert egy magas szintre léptél, és minden most rendeződik el az életedben. Engedd, hogy megtörténjen ez az átalakulás, ne állíts fel korlátokat saját magadnak. Bízz önmagadban, elég erős vagy ahhoz, hogy túléld a próbatételeket.

Bak – Új jövő

Sokkal derűsebben fogod látni ezen a héten a jövőd. Rá fogsz ébredni, hogy mi is a valódi életcélod, mi az, ami elégedetté tesz, és felerősödnek a kreatív energiáid is. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, úgy érzed, hogy most semmi sem lehetetlen. Ha egy másik szemszögből nézed az életed, meglátod, hogy minden tökéletes, úgy kerek a világod, ahogy van.

Vízöntő – Harmónia

Próbáld feladni a merevséget, ne görcsölj állandóan, légy inkább fogékony a körülötted lévő dolgokra. Vedd észre, hogy mennyi csodában van részed, és eddig bizony csak a problémákban voltál elveszve. Te vagy egyetlen, aki tehetsz a saját boldogságodért, amit ne kívül a világban, hanem legbelül a szíved mélyén kell keresned. Mindig a megérzéseidre hallgass!

Halak – Ugrás

Már egy ideje nagyon rosszul érzed magad az adott helyzetben, és most végre eljött az idő, amikor rájössz, hogy a te kezedben van a változtatás. Úgy érzed, hogy valamit tenned kell azért, hogy megszabadulj a terhektől és a benned lévő korlátoktól. Vállald a kockázatot, hagyj fel a régi hiedelmeiddel, éld szabadon az életed. Ha megtetted azt a bizonyos lépést, teljesen új energiákkal élheted tovább az életet. Légy magabiztosabb, hallgass a szívedre!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.