Orákulum horoszkóp 2019. március 25-31. között!

Itt van március utolsó hete, ezért lássuk, hogy mit jósolnak Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Figyeljünk oda az üzenetekre, fogadjuk meg a tanácsokat, mert így könnyebben megoldhatjuk a problémákat.

Kos – Sacred Pool

Ezen a héten, ha nem tudod elfogadni, szeretni magad, akkor lelkiismeretfurdalásod támadhat, és szinte minden kudarcért, nehézségért magadat fogod vádolni. Légy bátor, magabiztos, és szeresd azt az embert, aki vagy. Ha ez sikerül, új, csodás kalandok várnak rád.

Bika – Movement

Ez a hét számodra remekül fog alakulni, ami azért jó hír, mert korábban azért eléggé feszült volt körülötted a hangulat. Most úgy érzed, hogy új életet kell kezdened, mert eljött az idő, hogy a régit lezárd. A lényeg, hogy ne állj meg, hanem haladj a célod felé.

Ikrek – Education

Mindig is kíváncsi voltál a világra, számtalan kérdés fogalmazódik meg benned, amire választ szeretnél kapni. A lelked mélyén attól félsz, hogy ha kiderül, hogy nem vagy eléggé tájékozott, tanult, akkor mások mit fognak gondolni rólad. Ezzel ne foglalkozz, légy kreatív, nyitott a világra, mert az a lényeg. Nem várhatod el magadtól, hogy mindent tudj, mindent ismerj.

Rák – Solitude

A következő időszakban érdemes arra időt szánnod, hogy nyugodt, meditatív állapotba kerülj, az elmédet próbáld olyan üzemmódba állítani, aminek révén nem tud felülkerekedni rajtad a stressz. Használd ki a következő napokat, és élvezd, ahogyan feléd áramlanak a pozitív energiák.

Oroszlán – Unexpected Visitors

Ha kellemetlen hírt is kapsz, ne csüggedj, mert lehet, hogy így akarja a sors. A változások az életben nem véletlenül következnek be. Próbálj alkalmazkodni a körülményekhez, légy türelmes, és kitartó. Az életben történhetnek kiszámíthatatlan események, de vedd észre az összefüggéseket, mert semmi sem véletlen.

Szűz – Making a Choice

Ha valamivel kapcsolatban képtelen vagy döntésre jutni, próbáld racionálisan, tudatosan megközelíteni a dolgokat, de úgy, hogy a felelősséget vállalnod kell a tetteidért. Bíznod kell a megérzéseidben, mert így tudni fogod, hogy mitévő légy. Ne félj az új dolgoktól.

Mérleg – Sad Embrace

A következő napokban figyelj jobban az érzelmeidre, koncentrálj arra, hogy ki vagy te, légy önazonos magadhoz. Adj zöld utat az érzelmeidnek, ne fogd vissza semmiben magad. És ne feledd, ha az élet elvesz tőled valamit, mindig ad egy új dolgot.

Skorpió – Spirit of Place

Most egy olyan feszült élethelyzetben vagy, mikor családi, vagy munkahelyi problémák nehezítik meg a napjaidat. Ahhoz, hogy enyhíteni tudj ezen, próbálj mások fejével gondolkozni, vizsgáld meg az ő helyzetüket, álláspontjukat, mert ezáltal lehet, hogy közelebb kerülsz a megoldáshoz.

Nyilas – Cleaning House

Számodra ez a hét sok újdonságot fog tartalmazni, ezért készítsd fel időben magad ezek befogadására. Először is, szabadulj meg a negatív, fölösleges gondolatoktól, így készítve elő szabad helyet az elmédben az új, pozitív élményeknek, ötleteknek. Légy őszinte magadhoz, derítsd ki azt, hogy valójában mire vágysz.

Bak – Mountain

Egyelőre nincs megoldás most arra a helyzetre, problémára, ami téged foglalkoztat. Ezért a legjobb tanács számodra az, hogy légy türelmes, és várj a megfelelő pillanatra. Semmiképp se próbáld meg erőszakkal elérni a célodat, mert szinte biztos, hogy kudarcra lesz ítélve az ügy.

Vízöntő – Strength

Ezen a héten a csillagok arra ösztönöznek, hogy figyelj oda a testedre, annak igényeire. Pihenj, lazíts, vagy ha úgy érzed, sportolj, dolgoztasd meg az izmaidat. Figyelj oda a táplálkozásodra, törekedj az egyensúly megteremtésére. A lényeg, hogy az életenergiádat minél tovább tudd megőrizni.

Halak – Wizard of Awareness

Ezekben a napokban próbálj meg semleges maradni, mert csak így tudod majd tisztán látni a helyzetedet. Képes vagy olyan dolgokat is észrevenni, amelyeket mások nem. Azonban egy dolog biztos: az életed átalakulásokon megy keresztül, és ha ezt elfogadod, akkor minden rendben lesz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top