HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. március 18-24. között!

Orákulum horoszkóp 2019. március 18-24. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot kártyái lesznek segítségünkre, és olyan tanácsokat adnak minden csillagjegy számára, amit érdemes megfogadni. Lássuk, mely dolgokra, érzésekre kell odafigyelni a következő napokban.

Kos – A Kívülálló

Ha úgy érzed, hogy kívülálló vagy, az nem feltétlenül egy rossz dolog. Lehetőséged lesz most jobban megismerned önmagad, a belső vágyaidat. Koncentrálj az együttérzésre, az elfogadásra, és ne foglalkozz az ítélkezéssel, kritizálással, pletykák terjesztésével. Figyelj jobban oda a családodra, a megbocsátásra.

Bika – Pillanatok

Az életben a jelen a legfontosabb dolog, ami pontosan most történik. Bármilyen, a múltra, vagy jövőre vonatkozó gondolat csak elvonja a figyelmed a fontos dolgokról. A lehetőségek ott vannak, csak észre kell venned őket. Törekedj az optimista szemléletmódra, légy segítőkész és kedves.

Ikrek – Álom

Az illúzió becsapós dolog, hiszen lehet, hogy elhiszed, hogy hamarosan segíteni fog rajtad valaki, de mi van akkor, ha ez nem következik be? Koncentrálj a saját értékeidre, erősségeidre. Tölts több időt egyedül magaddal, a csendben. Hallgass a megérzéseidre.

Rák – Útbaigazítás

Ha mindig kifelé figyelsz, a külsőségeket látod meg, és nem hallgatsz a belső megérzéseidre, akkor könnyen letérhetsz az Univerzum által kijelölt útról. Ha tudod, hogy mit szeretnél, tedd azt, hiszen azt más nem fogja megoldani, elintézni helyetted. Fektess hangsúlyt a belső békéd megteremtésére.

Oroszlán – Ártatlanság

Légy bölcs, és ismerd fel, hogy az élet folyamatosan változik. Próbáld meg élvezni az életet, akárcsak egy gyermek: játssz, nevess, légy szabad, felhőtlen, ártatlan és vidám. Döntsd el, hogy mit szeretnél megvalósítani, elérni. Légy innovatív, kreatív, és örülj a jelennek.

Szűz – Lehetőség

Végre itt a lehetőség, amelyre mindig vártál. Próbálj meg pihenni, lazítani mielőtt belevágnál életed kalandjába. Ne feledd, minden képességed birtokában vagy ahhoz, hogy sikerüljön elérned a céljaidat. Használj ki mindent maximálisan, mert így élhetsz bőséges életed.

Mérleg – Siker

A héten, bármilyen életterületről is legyen szó, sikerre számíthatsz, ezért ne feledkezz meg az ünneplésről. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor most itt a remek alkalom. Nem fenyegetnek anyagi nehézségek, koncentrálj a jelenre, és minden rendben lesz.

Skorpió – Tökéletesség

A következő napokban megtapasztalhatod a tökéletesség-közeli állapotot. Engedd, hogy a boldogság, a jelen örömei beköltözzenek a szívedbe. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, ezért légy bátor, készülj fel, és valósítsd meg az álmaidat, mert így tudod átélni az élet teljességét.

Nyilas – Utazás

Az életed változás előtt áll, és hamarosan egy olyan lelki, vagy fizikai utazáson fogsz keresztülmenni, ami feltölt pozitív energiákkal, és remek kalandokkal szolgál. Hagyd, hogy a dolgok maguktól intéződjenek, ne aggódj, hanem élvezd ki az Univerzum nyújtotta lehetőségeket.

Bak – Átalakulás

Minden átalakulásnak része lehet a fájdalom, kellemetlenség, de ez így természetes. Amit tenni tudsz, hogy a jelenre összpontosítasz, kihasználod a számodra előnyös lehetőségeket. A fejlődéshez időre van szükséged, ezért légy, nyitott, kitartó és türelmes. Az Univerzum most melletted áll.

Vízöntő – Türelem

Olyan élethelyzetben vagy, amikor várnod kell. Légy türelmes, figyelj oda minden részletre, és ne félj az ismeretlentől. Ne fogd vissza a kreativitásodat, fejezd ki önmagad, mert az a legfontosabb, ahogy a lelked mélyén érzed magad. Légy büszke magadra!

Halak – Játék

Az élet távolról sem olyan nehéz és bonyolult, mint ahogyan az gondolnád. Használj ki minden lehetőséget arra, hogy jól érezd magad, hogy játssz, hogy szórakozz. Figyelj oda az álmaidra, a vágyaidra, amelyeket érdemes követned. Higgy magadban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek