Orákulum horoszkóp 2019. március 11-17. között!

Erre a hétre Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból tudhatjuk meg, hogy mit üzennek számunkra a csillagok. Megéri figyelmesen végigolvasni az üzeneteket.

Kos – Cleaning House

Figyelj a részletekre, főként ami a saját környezetedet illeti. Teremts rendet, szabadulj meg minden fölösleges tárgytól, és a múltban történt negatív érzelmektől is. Erre azért lesz szükség, mert különben nem tudsz továbblépni és boldog, meghitt pillanatoknak örvendeni. Törekedj az optimizmusra.

Bika – Follow the Leader

Megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol szükséged lesz az elmúlt években szerzett tapasztalataidra. Nem ismeretlen előtted a vezetői szerepkör, törekedj arra, hogy felfedezd magadban az erőt, azokat a pozitív tulajdonságokat, amelyekre építhetsz. Az emberekkel légy kedves.

Ikrek – Rescue

Mivel sikeres embernek tartod magad, ezért nem mindig tudod jól kezelni azokat a helyzeteket, amikor mások segítségére vagy kénytelen szorulni. Elindultál a változás útján, ami jót fog tenni. Csak kérned kell, és megadatik. Képes vagy jobbá tenni az életedet.

Rák – Protecting Treasure

Figyelj oda, hogy a lojalitásodat kibe helyezed, mert előfordulhat olyan helyzet, amikor elárulhatnak, vagy visszaélhetnek a bizalmaddal. Próbáld megtalálni az egyensúlyt az emberi kapcsolataidban, légy mindig figyelmes, és élj a lehetőségekkel.

Oroszlán – Gentle Gardner

Számtalan lehetőség közül választhatsz, viszont neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, milyen irányba akarsz elmozdulni. Ezen a héten tele leszel energiával, erővel, ezért használd ki ezt az időszakot arra, hogy megvalósítsd a célodat.

Szűz – Spirit of Place

Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy nem lehet mindig, mindent erőből megoldani, vannak olyan helyzetek, amikor jobb, ha a dolgok maguktól megoldódnak. Te csak lazíts, ne foglalkozz semmivel, várj, mert ahogy a mondás tartja, a türelem rózsát terem. Légy önazonos.

Mérleg – Heal the “Ouch”

Ha az elmúlt időszakban voltak nézeteltéréseid a családtagjaiddal, barátaiddal, akkor ezt csakis őszintén, nyíltan lehet megbeszélni, mert enélkül nem alakulhat ki a megértés, a tolerancia. A megbocsátás pozitív érzelmeket szabadít fel, ami azért jó, mert ezáltal szorosabb emberi kapcsolatok kialakítására leszel képes.

Skorpió – Talisman

Ezekben a napokban megvilágosodsz, rájössz arra, hogy mi az, ami bölcsebbé tehet. Hagyatkozz mindenben a tapasztalataidra, mert így más szemszögből is képes leszel megvizsgálni az eseményeket. Bíznod kell magadban, figyelj a jelekre, hallgass a megérzéseidre, és ne maradj le az újdonságokról.

Nyilas – Strength

A lehetetlennek tűnő helyzetekben is képes vagy megtalálni a kiutat, a megoldást, ezért higgy most jobban önmagadban, mint bármikor. A kreatív energiáidra bármilyen helyzetben számíthatsz. Használd ki az intuíciódat, ha fontos döntések meghozatalára készülsz. Légy következetes.

Bak – Wizzard of Awareness

Kissé türelmetlen vagy, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd, és a nyomás hatására nem tudsz megfelelően koncentrálni a céljaidra. Próbálj meg lazítani, pihenni, lélegezz mélyeket, és légy türelmes. A megvilágosodáshoz idő kell, ezért adj magadnak időt.

Vízöntő – Encouragement

Az Univerzum arra biztat, hogy valósítsd meg az álmaidat. Sétálj több időt a természetben, töltsd fel pozitív élményekkel a lelkedet, mert csak így tudod megvalósítani, megőrizni az egészségedet, legyen szó a testiről, vagy lelkiről. Találkozz a barátaiddal, tölts több időt azzal, amit igazán szeretsz

Halak – Slow and Steady

Ha erőlteted a dolgokat, akkor egyre távolabb fogsz kerülni a céljaidtól, ezért inkább lassíts a tempón, légy megértő, türelmes, figyelj a légzésedre, és törekedj a pozitív gondolatok beépítésére a tudatodba, mert ezáltal tudod növelni az életenergiádat, a kreativitásodat. A következő hétben törekedj a türelmed megőrzésére.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top