Ezen a héten Colette Baron-Reid, Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból derülhetnek ki, hogy mit üzennek a csillagok, milyen tanácsokkal szolgálnak, amelyeket érdemes megfogadni.

Kos – The Resting Tree

Az előtted álló héten lesznek nehézségek, stresszre, szorongásra is számíthatsz. Ez pedig azzal jár, hogy kimerülsz, lefáradsz, aminek hatására erőtlennek, kedvetlennek fogod érezni magad. Amit tehetsz, hogy csak a saját problémáiddal foglalkozol, meditálsz, és megpróbálsz megszabadulni minél több negatív gondolattól.

Bika – The Diamond Dreamer

Ha tisztán tudod, hogy mit szeretnél elérni az életedben, akkor az Univerzum támogatni fog. Ha új lakásra vágysz, akkor a következő napokban megtalálod azokat az útmutatókat, amelyek segítségével a tiéd lehet álmaid otthona. Ha szerelemre vágysz, annak bekövetkeztére is jó esélyed van, a lényeg az, hogy tisztítsd meg minden fölösleges gondolattól az elmédet.

Ikrek – The River Queen

Ez a hét szóljon a lazításról, a csodák meglátásáról, a jelen pillanatának megéléséről, mert csak így tudsz teljesen feltöltődni pozitív energiákkal, legyen szó a testedről, lelkedről, elmédről. Lélegezz, sétálj a természetben, szabadulj meg a rutintól, a félelemtől, és próbálj ki valami újat, amitől új emberré válsz.

Rák – The Spirit Whisperer

Ezen a héten törekedj arra, hogy megszabadulj a régi, rossz berögződéseidtől, szokásaidtól. Koncentrálj a gyógyulásra, a kiegyensúlyozott életmódra. Légy figyelmes az Univerzum üzeneteire, mert ezáltal rájöhetsz arra, hogy mi az, ami téged igazán foglalkoztat, és ennek hatására rátalálhatsz a boldogságra.

Oroszlán – The Altar Priestess

Ne feledd, az Univerzum mindig a legjobbat akarja számodra, még akkor is, ha úgy érzed, hogy nehéz helyzetben vagy. Próbálj megszabadulni az egoizmusodtól, a félelmeidtől, mert ezek megakadályozzák a pozitív energiaáramlásokat. Légy szabad, higgy a saját képességeidben, és meglásd, minden rendben lesz.

Szűz – Gaia’s Garden

Ez a hét számodra gyümölcsöző lesz, megtapasztalhatod a siker ízét, amit meg is érdemelsz, mivel megdolgoztál érte. Sokszor a dolgok, amire vágysz, gyorsabban teljesülnek, mint gondolnád. Figyelj az Univerzum jelzéseire, mert a bőség hamarosan beköszönt az életedbe. És ne feledkezz meg hálásnak lenni.

Mérleg – The Phoenix

A Főnix kártya egy nagyon fontos pillanatot jelent az életedben. Valami régi el fog múlni, de helyette valami új érkezik. Fogadd méltósággal, és kíváncsisággal ezt a változást, tudd, hogy minden történés a fejlődést szolgálja. Ha a munkahelyeden, vagy a párkapcsolatodban túl sok a feszültség, itt az ideje, hogy egy határozott döntést hozz, és tovább lépj. Bármilyen fájdalmas is legyen, a változás, az újjászületés mindig egy csodálatos ajándék.

Skorpió -The Camel Boy

Kissé türelmetlen vagy mostanában. Ne siettesd a dolgokat, hagyd, hogy minden a maga idejében történjen meg. Ez a kártya egy figyelmeztetés: ne akarj mindent állandóan irányítani, próbáld egy kicsit passzívan élvezni a történéseket. Figyelj az apró kis rezdülésekre, a hétköznapi apróságokra, a napsütésre, az esőcseppekre, a virágokra, a madárcsicsergésre. Ne mindig csak a nagy cél lebegjen görcsösen a szemed előtt, élvezz minden napot a maga szépségében, teljességében. Ne panaszkodj, hogy milyen nehéz az életed, és hogy neked senki sem segít. Ismerd meg a lehetőségeid, és tedd a dolgod, meglátod, mennyivel könnyebb lesz életed.

Nyilas – The Desert Prince

Jelenleg épp egy zsákutcában vagy, amikor fogalmad nincs, hogy merre is mehetnél tovább. Minden vágyad az, hogy egy békésebb, boldogabb életet élhess, viszont nem tudod, hogy mit kell tenned, hogy megszabadulj a gyötrő gondolatoktól. Mindenkinek az életében vannak nehezebb pillanatok, fogadd el, hogy ez most egy ilyen időszak. Hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. A kapkodás, a gyors, és kétségbeesett cselekvés soha nem vezet semmi jóra. Adj időt, hogy a dolgok be tudjanak érni, légy egy kicsit megfontoltabb.

Bak – The Web Weaver

Ezen a héten egy nagy kihívás elé nézel: az élet rá fog kényszeríteni arra, hogy egy kicsit jobban szembenézz önmagaddal. Gondolod át, hogy hol is a helyed a világban, ki vagy, és mit szeretnél elérni. Nem is kis feladat ez az önismereti munka, de megéri nekivágni. Mire vágy, mitől félsz? Lehet, hogy bizonyos emberi kapcsolatokat azért tartasz még mindig fenn, mert ha félsz, hogy milyen következményekkel járna, ha megszakítanád őket. Megéri állandó rettegésben és elégedetlenségben élni, a látszat kedvéért? Ne félj a változástól, tedd meg az első lépést egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet felé.

Vízöntő – The Sacred Union

Ez a kártya az jelenti, hogy ezen a héten bármit teszel, vagy gondolsz, érezni fogod az istenség támogatását. Ha eddig feszültség volt a párkapcsolatodban, most végre minden megoldódik, harmonikus napok várnak rátok. Ha egyedülálló vagy, akkor a segítő erők közbenjárásával egy igen különleges személlyel ismerkedhetsz meg. Viszont, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor most megtapasztalhatjátok a kapcsolat egy magasabb, spirituális szintjét is. Tudnod kell, hogy hozzon bármilyen nehézséget is az élet, soha nem vagy egyedül. A felsőbb erők a háttérből mindig a segítségedre lesznek, higgy a csodákban!

Halak – The Chess Queen

A Sakkirálynő, egy nagy kihívásként érkezik ezen a héten hozzád. Felhívja a figyelmed, hogy megvizsgáld, milyen irányba halad az életed. Mi diktálja az irányt, a szíved vagy eszed? Melyek azok a alapeszmék, amelyek az utadat vezérlik? Miben is hiszen valójában? Túl sokat tervezel mostanában, túl sok minden van a fejedben egyszerre? Ha a válaszod ezekre a kérdésekre, “igen”, akkor egyáltalán nem kell csodálkoznod, ha szétszórt és feszült vagy. Itt az ideje, hogy lassíts, fordulj befelé, és hallgass a szíved hangjára. Figyelj jobban arra, ami a jelenben történik, és ne csak az elmédben megszülető kényszeres gondolatok irányítsanak. Hidd el, az Univerzum csak jó dolgokat tartogat számodra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.