Május utolsó hete kezdődik, így most következzenek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból azok a jótanácsok, jövendölések, amelyekre oda kell figyelni az elkövetkező hét nap során.

Kos – Slow and Steady

Ezen a héten sikerül megteremtened azt a környezetet magad körül, amely szükséges ahhoz, hogy nyugodtan kiélvezhesd az élet minden pillanatát. Ha kedvetlenül csinálod a dolgokat, akkor sosem fogsz egyről a kettőre jutni. Ne türelmetlenkedj, kissé rögös a sikerhez vezető út, de lassan célba érsz. Szentelj egy kis időt a régi hobbidnak, élvezd újra az életet, add át magad az önfeledt pillanatoknak.

Bika – Heal the „Ouch”

A gyógyulás időszaka ez a hét, amikor a megbocsátás kapja a fő hangsúlyt az életedben. Itt az ideje, hogy egy kicsit befelé fordulj, feltedd magadnak a kérdést, hogy ki az, akit megbántottál az elmúlt időszakban, de vedd számba azt is, hogy hogyan bántál önmagaddal. Ismerd el a hibáidat, és ne ostorozd állandóan magad, hiszen senki sem lehet tökéletes.

Ikrek – Rock Bottom

Úgy érzed, hogy zsákutcába érkezett az életed? Ezen a héten különböző akadályok állják az utad, úgy tűnik, hogy egy kis változtatásra lesz szükséged. Ha ragaszkodsz a régi dolgokhoz, ne is számíts fejlődésre, előrelépésre. Ez a kártya figyelmeztet arra, hogy a negatív érzések, a szorongások rabja vagy. Légy egy kicsit bizakodó, ezen a héten néhány jelzést fogsz kapni arra vonatkozóan, hogyan alakítsd az életed.

Rák – Education

Ezen a héten a tanulásra és a tanításra kell fektetned a legnagyobb hangsúlyt. Számos olyan információ és tudás van a birtokodban, amiről nem is tudsz, próbáld egy kicsit nagyobb önbizalommal élni az életed, oszd meg a tudásod a körülötted levőkkel. Használd okosan az élet kínálta erőforrásokat, légy hálás minden kis dologért.

Oroszlán – Commitment

Ezen a héten egy hosszútávú együttműködés vagy egy komolyabb szerződés megkötésére lesz lehetőséged. Légy nyitott és kompromisszumkész, vállald a felelősséget tetteidért. Nyugodtan add elő az ötleteidet, ne szabadkozz, hiszen ezek nem csak a személyes érdekedet szolgálják.

Szűz – Balancing Act

Az életed bizonyos területein hiányzik az egyensúly, most ezekre kell nagyobb hangsúlyt fektetned. Fontos szerepet kap az együttérzés és az alkalmazkodás is, az is lehet, hogy bizonyos dolgokban nagyobb változást kell bevezetned. Hagyj fel az állandó aggodalmaskodással, és próbáld helyreállítani az egyensúlyt.

Mérleg – Gentle Gardner

Ez a kártya azt sugallja, hogy próbálj egy kicsit jobban vigyázni a gondolataidra és a cselekedeteidre. Ne tégy vagy mondj semmit hirtelen felindulásból, nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre. A gondolataid fogságában élsz, próbáld egy kicsit lazábban venni a dolgokat. Légy optimista, a pozitív gondolatok teljesen átalakítják az életed.

Skorpió – Wishing Well

Ezen a héten jól vigyázz, hogy mit gondolsz, mert kívánságaid valóra válnak. Ne erőltesd a dolgokat, ne akarj mindent irányítani, hidd el, hogy az élet mindig a lehető legjobbat tartogatja számodra. A kétségbeesés, és az akaratosság nem vezet semmi jóra. Lépj egyet hátrébb, és hagyd, hogy maguktól megtörténjenek a dolgok.

Nyilas – Golden Palace

Légy hálás mindenért, ami történik veled. Ez a kártya emlékeztet arra, hogy tele vagy félelmekkel, kétségekkel, és nem tudod átadni magad a csodáknak, nem hiszel az álmaidban. Vedd észre az apró csodákat, a gondviselést, azt hogy az életben minden okkal történik.

Bak – Storm Fields

Kissé viharos számodra ez a hét, és nehezen tudsz visszatalálni a gyökereidhez. Úgy érzed az egész életed összekuszálódott, nem látod, hogy merrefelé tartasz, és minden tiszta káosz körülötted. Amikor elvonult a vihar, mindent tiszta lappal kell indítanod, és fel kell adnod a régi korlátozó hiedelmeid.

Vízöntő – Stuck in the Mud

Életed egy olyan szakaszában vagy épp, ami nem nagyon felel meg az elvárásaidnak. Jobb eredményeket, és gyorsabb fejlődést szeretnél, de úgy tűnik, hogy a türelem az, amire most nagy szükséged lesz. A jelenlegi körülmények nem kedveznek a kapkodásnak, “mindent egyszerre akarok” elvárásoknak. Lélegezz, fogadd el az eseményeket úgy, ahogy vannak, és ha egy kicsit megnyugodtál, látni fogod, hogy merre is kell tartanod tulajdonképp.

Halak – Protecting Treasure

Itt az ideje, hogy egy kicsit átvizsgáld a jelenlegi kapcsolataidat, és azokat a helyzeteket, amelyek nem szolgálják már a testi és lelki nyugalmad. Tudatosítsd magadban, hogy a gondolataid nem tények, ezeket csak te kreálod, ugyanúgy, mint azokat a helyzeteket is, amelyekben kényelmetlenül érzed magad. Az egyetlen módszer arra, hogy elérd a lelki békét, ha elfogadod, hogy az Univerzum mindig a legjobbat akarja számodra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.