HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. június 3-9. között!

Orákulum horoszkóp 2019. június 3-9. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Június első hetén is üzennek a csillagok, mégpedig Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak jóvoltából. Érdemes végig olvasni figyelmesen a jótanácsokat, mert ezáltal könnyebbé, gondmentesebbé válhat a hét.

Kos – Ghostlands

Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmedet, hogy az életet nem lehet másként, csak a jelenben megélni. Éppen ezért ne tulajdoníts nagy jelentőséget se a múltnak, se a jövőnek. Élj át minden pillanatot, vedd észre a csodákat, amelyek naponta látogatást tesznek az életedben. Légy nyitott a pozitívumokra, és jobb lesz minden.

Bika – Slow and Steady

Ezen a héten minden lehetőség adott lesz arra, hogy kiélvezd az élet jelentette gyönyöröket, szépségeket, pozitív dolgokat. Légy türelmes, koncentrálj a jelenre. Készülj fel az utazásra, a kalandra, mert ennek kapcsán életre szóló élményekben lehet majd részed. Legyél kitartó és optimista.

Ikrek – Fields of Dreams

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy te is megérdemled azt, hogy nagyszerű és boldog életet élj. Éppen ezért ne foglalkozz többé a negatív gondolataiddal, hanem tárd ki a szíved és az elméd a fény felé, engedd be a csodákat, az apró örömöket. Éld meg a pillanatot, mert így érezheted teljesnek az életed.

Rák – Magical Map Shifter

Az elmúlt hetek történései eléggé felzaklattak, érzelmileg kimerítettek. Ez azért alakulhatott ki, mert valamiért nem érzed jól magad a bőrödben, nem a te utadat járod, és a lelked fellázadt. Próbálj jobban odafigyelni a belső hangodra, azokra a dolgokra, amelyek motiválnak. És nyitott szívvel fogadd be az új és pozitív impulzusokat.

Oroszlán – One-Ring Circus

Próbálj a lehető legnagyobb mértékben a függetlenségre törekedni, és meghúzni a határokat minden téren, mert így számtalan konfliktust, kellemetlen helyzetet tudsz majd elkerülni. Bízz a hozzád közelállókban, és dolgozz kitartóan a céljaidért, ne várd azt, hogy a dolgok maguktól majd megoldódnak.

Szűz – Talisman

A héten megélt tapasztalatoknak köszönhetően spirituális fejlődésen mész keresztül. És emellett döntened kell, hogy maradsz azon az úton, amelyen eddig haladtál, és amely nem okoz sok örömet, vagy inkább kockáztatsz, és új életet kezdesz, ahol sokkal inkább önmagad lehetsz. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mi az, amire leginkább vágysz, és légy türelmes, a választ hamarosan megkapod.

Mérleg – Wishing Well

Életed egy csodálatos időszaka kezdődik el ezen a héten, ha eléggé figyelmes vagy a jelekre és hallgatsz az intuíciódra. Meghatározó kapcsolatok alakulhatnak most ki, melyek segítségedre lesznek az életed megújításában. Örülj ennek a csodálatos új kezdetnek, még, ha az elején kissé nehezen is indulnak be a dolgok. Megérdemled a bőséget!

Skorpió – Deep Freeze

Most egy kis pihenésre lesz szükséged, amikor higgadtan át tudod gondolni a jövőbeli törekvéseidet. Kapcsolódj ki, töltekezz új energiákkal, és ne aggódj olyan dolgok miatt, amin úgysem tudsz változtatni. Ezen a héten előtérbe kerül a szeretet, a tisztelet, és új lehetőségek fognak megnyílni előtted.

Nyilas – Heal the ”Ouch”

Egyfajta számadás lesz számodra ez a hét, így nem csak a saját, de a világ dolgait is összegezni fogod egy kicsit. Itt az ideje, hogy gyökeres változásokat hozz a táplálkozásodban, életfelfogásodban, a múltbéli dolgokhoz való viszonyulásodban. Rá fogsz jönni, hogy a világ dolgai nem kell mindig olyanok legyenek, amilyennek te szeretnéd látni. A megbocsátás is fontos szerepet fog kapni ezen a héten az életedben.

Bak – Magic Stream

A mágikus folyó emlékeztet arra, hogy nem vagy egyedül a világban, mindannyian egy nagy közös egység részesei vagyunk. Tapasztalataink, vágyaink és törekvéseink összekapcsolódnak, a világon minden mindennel összefügg. Az energiák összekapcsolódása, és együttes ereje adja ezt a tökéletes működési rendet. Éppen ezért hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, ne erőltess semmit, ne harcolj görcsösen minden percben. Ezen a héten lépj egy lépést hátra, és figyeld távolról nyugodtan életed eseményeit.

Vízöntő – Bone Collector

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy a múltbeli eseményeid ismétlésének körforgásában élsz. Amíg nem vagy hajlandó elfogadni bizonyos dolgokat, addig úgy tűnik, nem is fog semmi sem változni az életedben. Vizsgáld meg az életed, hogy megtudd, mi az a múltbeli esemény, vagy akár személy, amely még most is befolyással van a napjaidra. Ha hajlandó vagy továbblépni, ezen a héten minden energetikai segítséget meg fogsz kapni.

Halak – Listening

Nem az első alkalom, hogy ez a kártya megjelenik az életedben. A kreativitást, a fogékonyságot, és a sebezhetőséget szimbolizálja. Ezen a héten légy figyelmes a finom jelzésekre, főleg azokra, amelyek a szavak mögött, a mondatok közötti szünetekben rejtőzködnek. Fő vezető erőd most az intuíciód legyen, segíteni fog, hogy megtaláld az új irányt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek