HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. június 24-30. között!

Orákulum horoszkóp 2019. június 24-30. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Június utolsó hete indul, ezért most különösen érdemes odafigyelni Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzeneteit, mind a tizenkét csillagjegyre vonatkozóan.

Kos – Ride the Wave

Jó hír, hogy ezen a héten minden téren bőség fogja kísérni az utadat. Most elérkezett az idő, hogy kihasználd a tehetségedet és dolgozz azon, hogy megvalósuljanak az álmaid. Törekedj arra, hogy jó viszonyt építs ki magaddal. Ahhoz, hogy meggyógyítsd önmagad, vedd magadat körül szerető emberekkel, így az életed egyensúlyba kerül. A függetlenségedet őrizd meg.

Bika – One Ring Circus

Mindig szereted magad intézni a dolgaidat, de most mégis elérkezett egy olyan pillanat, amikor jobb ha segítséget kérsz, és egy részét a munkáidnak átadod egy olyan személynek, aki remekül képes elintézni mindent. Szakíts időt a pihenésre, feltöltődésre, hallgass a szívedre, főként mikor valami fontos döntés meghozatala előtt állsz. Fogadd meg a párod tanácsait is.

Ikrek – Stuck in the Mud

Valami miatt most nem sikerül elérned a céljaidat, és lehet, hogy pont azért, mert nagyon, görcsösen ragaszkodsz a terveidhez. Éppen ezért most lépj egyet hátra, lazíts, lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy az Univerzum elintézze a dolgokat. Ha hibáztál, bocsáss meg magadnak, koncentrálj a belső lelki hangokra, figyelj rájuk, és fogalmazd meg tisztán és érthetően, hogy mit szeretnél, így nagyobb eséllyel teljesülhetnek a vágyaid.

Rák – Storm Fields

Kisebb káosz uralkodik most körülötted, mivel az utóbbi időben nagyon sok mindent elfojtottál magadban, és most szabadulnak fel az energiák. A problémáid megoldása igen mélyen gyökerezik, éppen ezért kisebb kihívások elé állít most az élet. Bízz magadban, és próbálj megszabadulni a generációk óta berögződött rossz szokásaidtól. Figyelj a jelen pillanatra!

Oroszlán – Listening

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy mind a beszélgetésnek, mind pedig a hallgatásnak megvan a maga ideje. Fordíts egy kis időt a befelefigyelésre, csendesedj el, és hallgasd a csendet, a belső hangod. Meg fogod érteni, hogy mi az, amire a leginkább szükséged van most. Kövesd az álmaid, ne félj döntéseket hozni.

Szűz – Sacred Pool

Ennek a kártyának az az üzenete, hogy fogadd el magad úgy, amilyen vagy, mind a negatív, mind pedig a pozitív érzéseidet. A környező világ nem más, mint minden érzéseid, gondolataid, hiedelmeid tükröződése. Légy magabiztosabb, de bánj óvatosan a szavaiddal, próbálj beiktatni egy kis életmódváltást, ez nagyon jót fog tenni lelkileg és szellemileg is.

Mérleg – Details, Details

Túl sok figyelmet fordítasz a részletekre, éppen ezért kezd már-már káros lenni a maximalizmusod. Lazíts egy kicsit, pihenj, próbáld élvezni az eredményt. Beszélj kevesebbet, lélegezz mélyeket, kerüld a zsúfolt helyeket, tölts egy kicsit több időt egyedül. Fogadd el az érzéseidet!

Skorpió – Home

Függetlenül attól, hogy mi történik körülötted, próbáld jól érezni magad a bőrödben. Találkozz olyan emberekkel, akiknek kedveled a társaságát, akik mellett nyugodt lehetsz, akikkel biztonságban érzed magad. Tölts egy kis időt magaddal, vegyél egy forró fürdőt, csendesedj el, olvass, hallgass a szívedre, ne add át magad a külső világ zajának.

Nyilas – Flying

Itt az ideje, hogy egy kicsit távolabbi nézőpontból tekint az életedre, ne ragadj bele a hétköznapi problémákba. Éld odaadóbban és vidámabban a hétköznapokat, meglátod, sokkal közelebb kerülsz a céljaid felé. Bátran fejezd ki az érzéseidet, vedd körül magad szép dolgokkal, engedd be a szenvedélyt is az életedbe.

Bak – Dry Dersert

Egy kis nehéz időszak vár rád, amikor semminek sem látod értelmét, nem tudod, hogy hogyan tovább. Légy kitartó, a kisebb nehézségek leküzdése után újra sikerül visszanyerned az energiád. Tölts több időt a természetben, lélegezz be friss levegőt, töltekezz pozitív energiával.

Vízöntő – Come Together

A szeretet érzésének felfedezése kerül központi helyre most az életedben. Nyisd ki a szíved, és hagyd, hogy szabadon áramoljon most feléd ez a csodálatos érzés. Spirituális erők lesznek segítségedre a szívcsakrád megnyitásában, ezáltal könnyen megérezheted a szeretet legmagasabb hullámait is.

Halak – Wishing Well

A mélyről jövő érzések határozzák meg az életed. Ne aggódj mindenért, hiszen most van az a pillanat, amikor az álmaid és a valódi világ végre összekapcsolódik. Új inspirációk, kreatív ötletek, és mindent megváltoztató lépések fogják jellemezni a következő időszakot. Hidd el, hogy minden akadályt képes vagy legyőzni, ne hátrálj vissza a saját félelmeid miatt. Bízz benne, hogy eléggé erős vagy!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek