Orákulum horoszkóp 2019. július 8-15. között!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatjuk meg, hogy milyen napokra számíthatunk. Olvassuk végig figyelmesen a csillagjegyünkre vonatkozó tanácsokat, információkat.

Kos – Résztvétel

Ezen a héten végre kiélheted a kreativitásodat, egy jó kis projektben vehetsz részt, ahol csapatban kell dolgoznod. Ne riadj meg semmitől, mert kellő tapasztalattal és tudással rendelkezel ahhoz, hogy bármilyen problémát megoldhass. Légy hálás mindenért az életedben!

Bika – Új vízió

A következő napokban szinte teljesen újjá fogsz születni, legyen szó a magánéletedről, vagy akár a karrieredről. Koncentrálj egy egészségesebb étrend kialakítására, sportolj és a ruhatáradat is újítsd fel. Légy nyitott minden új lehetőségre, mert ezáltal egy teljesebb élet lehet a tiéd. Maradj mindig pozitív!

Ikrek – Kaland

Ezen a héten kielégítheted a kalandvágyadat, végre bevetheted a kreativitásodat, a talpraesettségedet. Ne ragaszkodj a régi elveidhez, hanem légy nyitott, kísérletezz új dolgokkal, mert ha így teszel, csupa pozitív élménnyel gazdagodsz. Szóval, kalandra fel!

Rák – Hallgatás

Ez a hét azért lesz számodra kiemelten fontos, mert végre adódik pár nap, amikor önmagadra figyelhetsz, és élvezheted a csendet. Elérkezett az idő, amikor akár új életet is kezdhetsz. Figyelj a lelked, szíved hangjára, értsd meg jobban önmagad, és tudni fogod, hogy milyen energiák tesznek majd boldoggá.

Oroszlán – Erkölcs

Az erkölcsi szabályok túlzott betartása merevséghez, korlátoltsághoz vezethet, és egy idő után hajlamos leszel vagy feketén, vagy fehéren látni a dolgokat. Ne feledd, az életben nem mindenki rossz, vagy jó, hanem mindenkiben ott vannak a pozitív, ugyanakkor a negatív tulajdonság is. Légy lazább, nyitottabb!

Szűz – A lázadó

Ezen a héten olyan helyzetbe kerülsz, ahol rá fogsz jönni arra, hogy bizony, a saját sorsod a te kezedben van, te irányítod azt, hogy az életed milyen irányba haladjon tovább. Ne aggódj, mert minden idejében meg fog oldódni. A lényeg, hogy maradj önmagad, minden körülmények között!

Mérleg – Állagmegőrzés

Egy remek időszak előtt állsz, hiszen ha belenézel a tükörbe, akkor egy önbizalommal teli személy néz vissza rád, aki tudja, hogy mit akar, és nem aszerint él, hogy mások mit gondolnak róla. Jó úton vagy a boldogság, és az önmegvalósítás felé. Élj meg minden örömteli pillanatot és légy szabad!

Skorpió – Átalakulás

Nem mindig a várt formában következik be az átalakulás, de ha kellően rugalmas vagy, akkor minden változásból profitálhatsz. Az új élethelyzetek új lehetőségeket is tartogatnak, ezért használj ki minden pillanatot azért, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Nyilas – Kompromisszum

Ha most kompromisszumot kötsz, akkor elárulod saját magadat, zavart és káoszt okozva az életedbe, így nehezítve meg a hétköznapjaidat. Amit most tehetsz, hogy a megérzéseidre, ösztöneidre hallgatsz, és törekedj a lelki békére megélésére, mert ezáltal higgadtan tudsz dönteni.

Bak – Türelem

Ez a héten a legjobb, amit tehetsz, hogy türelmesen vársz, és nem erőltetsz semmit. A magvaknak is időre van szükségük, hogy kicsírázzanak és fejlődésnek induljanak, és neked is most ezt kell csinálnod. Azaz várnod, amíg beérik a munkád gyümölcse.

Vízöntő – Kísérletezés

Ha eddig nem figyeltél a természet szépségeire, értékeire, akkor most elérkezett az idő, hogy ráhangolódj a csodákra, amelyek naponta körülölelnek. Figyelj meg egy fát, virágot, elemezd ki részletesen az élőlényeket, és meglátod, sokkal teljesebbnek fogod megélni az életed. Írd le az észrevételeidet egy könyvben.

Halak – Sodródás

Egy túlhajszolt, fárasztó időszak után végre elérkezett a lazítás, a feltöltődés időszaka. Hagyd, hogy sodorjon az ár, hogy minden a maga tempójában tudjon kifejlődni. Légy nyitott, kedves, figyelmes, és az életedben harmónia és egyensúly köszönt be.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top