HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. július 29. és augusztus 4. között!

Orákulum horoszkóp 2019. július 29. és augusztus 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hamarosan véget ért a július és belépünk a nyár utolsó hónapjába, az augusztusba. Lássuk, hogy most mit üzennek nekünk Colette Baron-Reid, “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Olvassuk végig az üzeneteket, mert sok hasznos tanács rejlik a sorok között.

Kos – Rock Bottom

Úgy érzed, hogy elakadtál? Valami miatt nem tudsz tovább haladni a kitűzött céljaid felé? Ideje felismerned, hogy változásra van szükséged. Törekedj arra, hogy megszabadulj a negatív gondolatoktól, és légy bátor, türelmes, mert ezáltal könnyebben tudod venni az akadályokat. Tedd meg az első lépést!

Bika – Home

Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor derítsd ki az okokat. Vedd sorba azt, hogy mi nem tetszik, mi az ami negatív érzést vált ki belőled, és próbáld meg semlegesíteni azt. Elérkezett az idő, hogy szeress, hogy a vágyaidnak élj, mert csak így lehetsz önmagad.

Ikrek – Unexpected Visitors

Váratlan események bekövetkeztére számíthatsz ezen a héten. Olyan információk birtokába juthatsz, amelyekre gondolni sem mertél volna. Próbáld megőrizni a hidegvéred, nem szabad mindig kimutatnod az érzelmeidet. Ne félj, egyszer minden vihar elmúlik, és a felhők mögül előbukkan a nap.

Rák – Intention

Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmet, hogy törekedned kell arra, hogy tisztán lásd az életed, a céljaidat, a vágyaidat, mert jelenleg, ahogy a mondás tartja, nem látod a fától az erdőt. Ha valamit igazán akarsz, azt meg tudod csinálni. A legnehezebb pillanatokra tartogass némi energiát.

Oroszlán – Heal the “Ouch”

Ezen a héten koncentrálj a pihenésre, a felépülésre, az energiatartalékaid feltöltésére. Ismerd el a hibáidat, tedd fel magadnak a legőszintébb kérdéseidet, és válaszolj. És bocsáss meg önmagadnak a múltban történt események miatt, mert ami volt, azon nem lehet változtatni. A következő napokban szeresd jobban önmagad.

Szűz – Strength

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy most érkezett el az idő ahhoz, hogy erős légy, és testileg, szellemileg, valamint lelkileg is egyensúlyba hozd az életed. Összpontosíts a pozitívumokra, alakíts ki szoros emberi kapcsolatokat, mert ezáltal javul a biztonságérzeted. Légy kitartó!

Mérleg – Bone Collector

Mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy olyan életet élj, amilyet igazán szeretnél. Lépj ki a múlt fogságából, ne hagyd, hogy a már megtörtént események a jelenre is hatással legyenek. Amíg nem fogadod el a múlt eseményeit, addig nem fogsz tudni kilépni a mókuskerékből.

Skorpió – Ghostlands

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy a nem fogsz tudni a jelenben jó döntéseket hozni, mindaddig, amíg a múltban megtörtént dolgokon siránkozol. Tekints reménykedve és pozitívan a jövő felé. Éld meg a jelen pillanatot, ne azon stresszelj, hogy mi lesz a jövőben. Találd meg az örömöt abban, amit éppen csinálsz.

Nyilas – Storm Fields

Kisebb viharfelhők gyülekeznek most a fejed felett, mindent nagyon bonyolultak és kaotikusnak látsz. Semmiben sem vagy biztos, nehezen tudsz döntést hozni. Ha meg szeretnéd változtatni az életed, a legfontosabb, hogy a régi, akadályozó dolgoktól szabadulj meg. Miután elvonult a vihar, dobd ki, amire már nincs szükséged, és indulj tiszta lapokkal.

Bak – Wide Open

Új lehetőségeket tartogat számodra ez a hét, régi vágyad fog teljesülni. Ne örülj túl hamar a sikereknek, légy nyitott és figyelmes továbbra is. Ezen a héten nagyon magabiztos leszel, úgy fogod érezni, hogy bármi lehetséges, semmi sem áll az utadban. Bízz az Univerzum törvényeiben, meglátod, hogy sokkal könnyebben működnek a dolgok, mint, ahogy eddig gondoltad.

Vízöntő – Making a Choice

Néhány radikális döntést kell meghoznod ezen a héten, amely hatással lesz az egész további életedre. Ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, légy hajlandó a kompromisszumokra. Vállald a felelősséget a tetteidért, és akkor az irányítás a te kezedben lesz. Feszültség és frusztráltság lesz jellemző rád ezen a héten, ezen csak úgy tudsz átlendülni, ha végre tisztázod magadban, hogy mit is szeretnél igazán.

Halak – Listening

Légy egy kicsit figyelmesebb, hiszen a szavak mögött elrejtett üzenetek segítségedre lesznek. Még ha most kaotikusnak is tűnik minden, tedd tovább a dolgod, és egy idő után minden tisztázódni fog. Hallgass az intuíciódra, és ahhoz, hogy el tudd érni a belső békédet, bízz egy kicsit jobban magadban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek