A nyár derekán járunk, így nézzük meg, hogy milyen hetet jósolnak előre Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Érdemes végig olvasni figyelmesen a tanácsokat, üzeneteket, mert ezáltal tudni fogod, hogy mire számíts a következő napokban.

Kos – Intention

Ezen a héten vizsgáld meg a szándékaidat, és döntsd el, hogy melyek azok, amelyek a boldogulásodat szolgálják. Ha letisztázod ezt magadban, világosabb lesz előtted a célod. A következő időszak remek lesz a fejlődésed szempontjából, ezért használj ki minden lehetőséget, hogy elérd azt, amire vágysz.

Bika – Heal the “Ouch”

A folyamatos csatázás, harc hosszútávon nem vezet semmilyen eredményre, hiszen ha nyersz is, a siker íze keserű lesz és nem leled majd örömöd benne. Éppen ezért most egy kicsit vonulj félre, figyelj a belső hangodra, szorítsd háttérbe az egoizmusodat, a kapzsiságodat, mert csak így lehetsz igazán szabad.

Ikrek – Balancing Act

A következő napokban figyelj oda életed azon területére, amelyet nem árt egyensúlyba hoznod, legyen szó akár a magán-, akár a szakmai életedről. Azért van szükség az egyensúly helyreállítására, hogy ismét harmóniába kerüljön az életed. Bízz a megérzéseidben.

Rák – Commitment

A következő napokban olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor döntened kell, hogy elköteleződsz egy személy, vagy ügy mellett, vagy inkább új életet kezdesz. Ne hozz elhamarkodott döntést, hanem légy türelmes, fontolj meg minden apró részletet. A lehetőségek körülötted vannak.

Oroszlán – Coming to Life

Ezen a héten összpontosíts arra, hogy melyek a te erősségeid, miben vagy igazán jó, mert ha mindezt felismered, akkor egyenes út vezet a sikerig. Tudatosítsd magadban, hogy mire vágysz, és formáld a saját ízlésed szerint az életedet, mert így elégedett lehetsz.

Szűz – Goblins

Hiába a jóindulatod, segítőkészséged, nem tudod, és nem is lehetséges mindenki problémáját megoldani. Éppen ezért ne engedd, hogy befolyásoljanak, és felébresszék benned a bűntudatot. A következő napokban légy megfigyelő és ne avatkozz bele senki életébe. Húzd meg a határokat, és koncentrálj a jelenre.

Mérleg – Bone Collector

Azok a leckék, amelyeket nem tanultál meg a múltban, állandóan vissza fognak köszönni az életedben egészen addig, amíg célba nem érnek. Életed alakulására befolyásoló hatással vannak gondolataid, éppen ezért vigyázz, hogy milyen kritikával illeted önmagad. Az igazság az, hogy egy nagyon erős személyiség vagy, aki korlátlan lehetőségekkel rendelkezik. Bármire képes vagy, ne nyalogasd többé a múlt sebeit.

Skorpió – Magic Stream

Valamilyen módon a mágia mindig jelen van az életedben. Ha jobban megfigyeled, érdekes módon kapcsolódnak egymáshoz a dolgok, események, információk. Az élet olyan, mint egy varázslatos folyó, mely mindig csak áramlik, és közben számtalan szépséget tár fel magából. Járj egy kicsit nyitottabb szívvel, és számos pozitív meglepetésben lesz részed.

Nyilas – Dry Desert

Egy olyan időszak következik az életedben, amelyben végre szabadnak érezheted magad, viszont az az út, amelyen elindulsz lehetséges, hogy nem vezet sehová. Túl sokáig éltél visszafogott és zárkózott életet, itt az ideje, hogy egy kicsit szárnyalj, adj szabad teret a lelkednek. Nyisd ki az ablakot, hagyd, hogy a friss levegő beáramoljon a szobába és az életedbe. Tölts több időt a természetben, élvezd a fák és virágok szépségét.

Bak – Listening

Figyelj egy kicsit befele, hallgass a szívedre, ne csak a füledre. Ezáltal jobban megértheted, hogy mi miért történik az életedben, és a környezetedben. Most könnyen megoldást találhatsz a problémás helyzetekre. Hallgass a szíved hangjára, figyelj a jelekre, és kívánságaid könnyen válaszra találnak.

Vízöntő – Metamorphosis

Senki sem mondta, hogy a változás könnyű, de meg kell tenned a szükséges lépéseket ahhoz, hogy feladhasd a régi életed. Minden változás egy kihívás, a szembesülés az ismeretlennel pedig rettegéssel tölthet el. Azonban a kíváncsiság, és a tudatos döntések együtteséből fantasztikusan új dolgok születhetnek.

Halak – Spark

Lehetséges, hogy a napokban úgy fogod érezni, hogy mókuskerékbe ragadtál, ami olyan szempontból igaz is lehet, hogy mind olyan emberek vesznek körbe, akik inkább visszafelé húznak. Próbáld távol tartani magad a nem megfelelő személyektől, és inkább a belső lehetőségeidet fedezd fel. A megoldás a te kezedben van, ne kifelé próbáld keresni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.