Orákulum horoszkóp 2019. július 15-21. között!

Erre a hétre Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén tudhatjuk meg a csillagok üzenetét. Érdemes figyelmesen elolvasni a jótanácsokat, mert ezáltal könnyebben meg lehet érteni a felmerülő problémákat és a megoldás is karnyújtásnyi közelbe kerülhet.

Kos – Ghostlands

Ezen a héten megtörténhet, hogy a múlt fantomjai ismét belépnek az életedbe, ezért próbálj ellenállni, mert ha nem teszed, blokkok fognak kialakulni, amelyek megakadályozzák a boldogság áramlását. A múltat nem lehet megváltoztatni, ezért figyelj inkább a jelen történéseire, és ne feledd: a varázs benned van, te megtudod változtatni az életed.

Bika – Flying

Ez a hét remek időszak lesz arra, hogy felmérd a saját erőforrásaidat, rendet tegyél a tudástáradban, és minderre azért van szükséged, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. A hét kulcsszava a türelem és a kitartás, hiszen várnod kell arra, hogy megvalósítsd az álmodat. Bízz magadban, és meglásd, minden jól fog alakulni.

Ikrek – Listening

Ezen a héten figyelj arra, hogy miként kommunikálsz másokkal. Vajon valóban figyelsz a párodra, vagy inkább csak meghallgatod, de nem nagyon érdekel, hogy mit mond? El kell döntened, hogy mit akarsz. Ha fontosak a körülötted lévő emberek, akkor figyelj oda rájuk, mert különben el fogod veszíteni őket.

Rák – Protecting Treasure

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy mindenben van kockázat, de most mégis lépned kell a céljaidért, és nyugi, ezt most biztonsággal megteheted. Számodra nagyon fontosak a barátok, családtagok, akik a legnehezebb helyzetben is melletted állnak. Ne nehezítsd meg a saját életedet, törekedj a szabadságra, a boldog pillanatok megélésére.

Oroszlán – Rock Bottom

Ha az elmúlt napokban egy probléma megoldásán dolgoztál, akkor jobb, ha tudod, hogy egy új stratégia kidolgozására lesz szükséged, ha pontot szeretnél tenni az ügy végére. Egyelőre fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, pihenj, lazíts, és egy adott pillanatban be fog ugrani a megoldás.

Szűz – Strength

Az igazi erő ott rejtőzik a szívedben, a lelkedben, így ne várd másoktól a segítséget, a tanácsot, mert ha így teszel, akkor egyre távolabb sodródsz a valódi céljaidtól. Hallgass a szívedre, a megérzéseidre, szakíts több időt a belső érzelmeid megfejtésére, és csak olyan emberekkel barátkozz, akik őszintén szeretnek.

Mérleg – Coming Apart

Légy óvatosabb ezen a héten, nehogy becsapjanak! Egy kis humorérzékre is szükséged lesz ahhoz, hogy ki tudj kászálódni ebből a fura helyzetből, így hamarabb megoldást fogsz találni a nehezebb pillanatokban. Még ha dolgok nem is pontosan úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, tudd, hogy abban a pillanatban ez volt a lehető legjobb megoldás.

Skorpió – One-Ring Circus

Te vagy a legfontosabb személy az életedben, de ez nem jelenti azt, hogy ez másokra is érvényes lenne. Az az elképzelés, hogy csak önmagadra számíthatsz a problémás helyzetekben, csupán a félelemérzetedből származik. Nyugodtan kérj segítséget az ismerőseidtől, ne zárkózz el a külvilágtól teljesen.

Nyilas – Sad Embrance

Szenvedés, bűntudat és szomorúság fogja jellemezni ezt a hetedet. Nagyon alacsony lesz az energiaszinted, és szinte egyáltalán nem fog helyet kapni most az életedben a szeretet. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, ami ehhez a helyzethez vezetett. Fogadd el a negatív hangulataidat is, és meglátod, lassan minden rendbe jön az életedben.

Bak – Magical Map Shifter

Mókuskerék lesz számodra ez a hét, csak mész körbe szüntelen, de nem látod, hogy tulajdonképpen mi is a megoldás. Hajlamos vagy arra, hogy elrejtsd az igazi érzéseidet, inkább a homokba dugod a fejed. A szervezeted egyértelmű jeleket fog küldeni, lehet, hogy kisebb betegségekkel kell megküzdened, melyek arra utalnak, hogy nem igazán érzed jól magad a bőrödben. Meg kell találnod, hogy mi is az igazi célod az életben!

Vízöntő – Golden Palace

Saját egód a legnagyobb akadálya annak, hogy nem érzed jól magad, állandó szorongásban és félelemben élsz. Azon aggódsz, hogy lesz-e elegendő pénzed az életben, de a jövőd miatt is álmatlan éjszakákkal küzdesz. Mi lenne, ha csak egyszerűen hátradőlnél, és hagynád, hogy beáramoljon az életedbe az a bőség, amit megérdemelsz? Légy hálás, és bízz az Univerzumban.

Halak – Cleaning House

Ez a tisztulás hete lesz számodra. Igyekszel megszabadulni a káros szokásoktól, a múltban felmerülő problémáktól, a negatív gondolatoktól és a visszahúzó kapcsolatoktól. Ez a tisztulás nagyon jót fog tenni, megemelkedik az energiaszinted, sokkal kiegyensúlyozottabb és aktívabb leszel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top