Orákulum horoszkóp 2019. július 1-7. között!

Ma van július első napja, és egyben hétfő is, így induljon a hét Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzeneteivel, mind a 12 csillagjegyre vonatkozóan. Érdemes végig olvasni a jótanácsokat.

Kos – Dry Desert

Lehet, hogy a következő napok monotonnak, színtelennek fognak tűnni, de ne aggódj, mert eljött az idő, hogy kissé pihenj, feltöltődj pozitív energiákkal. Végezz önvizsgálatot, találd meg a belső hangodat és figyelj annak az üzenetére. Ha így teszel, hamarosan egy új fejezet kezdődik az életedben.

Bika – Wide Open

Ezen a héten felerősödhetnek azok az érzelmek, amelyek nem túl pozitívak az életedre nézve. Ilyen az irigység, a féltékenység, vagy a birtoklásvágy. Éppen ezért próbáld meg megőrizni minden helyzetben a nyugodtságodat, figyelj arra, amit és akit szeretsz, és teremts békét magad körül.

Ikrek – Fields of Dreams

Remekül indul számodra ez a hét, számos lehetőség kínálkozik, amelyeket ha kihasználsz, akkor több pozitív változás következhet be az életedbe. Maradj mindig nyitott és érdeklődő, koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak, mert a boldog pillanatok átélése a legfontosabb az életben.

Rák – Coming to Life

Ha visszatekintesz az életedre, fejlődést, előrelépést láthatsz. De akkor miért nem vagy elégedett a jelenlegi helyzeteddel? Gondolj arra, hogy az életedet te irányítod, te tudod azt, hogy mi a legjobb neked. Valósítsd meg az álmaidat, tedd jobbá te az életedet, ne várj másra. Képes vagy rá!

Oroszlán – Mountain

Ezen a héten olyan problémákkal szembesülhetsz, amelyek megoldására annyi energiára lesz szükséged, mint egy hegy megmászására. A legjobb amit most tehetsz, hogy nem erőlteted a dolgokat, hanem megéled az adott pillanatot, és a szívedre hallgatsz, szinte minden körülmény között. Higgy magadban!

Szűz – Ghostlands

Érzelmileg nem vagy kiegyensúlyozott, mert bizonyos dolgokkal kapcsolatban irreális elvárásaid vannak. Ezek az elvárások csak a te fejedben léteznek, és ha nem vigyázol, könnyen megszállottság alakulhat ki. Figyelj a jelenre, vedd észre a kis pozitív dolgokat, és ne nosztalgiázz, mert az érzelmileg kizökkent az egyensúlyállapotból.

Mérleg – Commitment

Egy összefogásnak köszönhetően a következő napokban csodás dolgokat valósíthatsz meg. Fejezd ki magad tisztán és világosan, légy felelősségteljes, bízz magadban és hallgass meg másokat. Minden szükséges erőforrással rendelkezel annak érdekében, hogy sikeres légy. És ne feledd: meg tudod csinálni.

Skorpió – Goblins

Egy olyan helyzetben találod magad, amelyben érzelmileg nem érzed jól magad. Próbálj megoldást találni, hallgass a belső hangra, amely megsúgja, hogy mitévő légy. Ne vegyél mindent a szívedre, és mindig nem kell a figyelem középpontjában lenned, hanem lépj egyet hátra, és úgy tartsd szemmel a dolgokat.

Nyilas – Balancing Act

A következő napokban bizonyos dolgok megvilágosodnak előtted, jobban meg fogod érteni, hogy mi miért történik veled. Figyelj azokra a dolgokra, amelyek a leginkább foglalkoztatnak téged, mert ezáltal visszanyered a testi és lelki egyensúlyodat. Próbálj meg jobban alkalmazkodni a környezetedhez.

Bak – Golden Palace

Ez a hét számodra a nyugalomról, a stabilitásról fog szólni. Minden ügyedet könnyen el tudod intézni, szinte a kisujjadat sem kell mozdítanod azért, hogy minden jól alakuljon. Ami fontos, hogy őrizd meg a becsületedet, légy őszinte magadhoz, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak.

Vízöntő – Metamorphosis

Egy átalakulási folyamaton mész keresztül, amely időnként okozhat kellemetlenséget és fájdalmat is. Ne bánkódj, ha valamit elveszítesz, mert az azért történik, hogy valami újnak több hely jusson az életedbe. Tekints az életre úgy, mint egy lehetőségre, a változástól meg ne félj, mert az az előszobája lehet a boldogságodnak.

Halak – Ride the Wave

Egy csodás hét kezdődik számodra, tele örömmel, belső békével, harmóniával. Most elérkezett az idő arra, hogy bezsebeld a sikert, learasd a babérokat, amelyért keményen megdolgoztál. A megfelelő segítség mindig akkor fog felbukkanni, mikor szükséged van rá. Az életed jó irányba halad, ne feledkezz meg időt szakítanod magadra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top