HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. január 7-13. között!

Orákulum horoszkóp 2019. január 7-13. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból most kiderül, hogy mire számíthatnak ezen a januári héten a csillagjegyek. Olvasd végig figyelmesen az üzeneteket.

Kos – Bone Collector

Olyan helyzetben vagy most, mikor egyes, múltbeli események megismétlődhetnek az életedben. Éppen ezért, ideje leszámolnod a múltaddal, amelyhez minden érzéseddel és gondolatoddal kötődsz. Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy tedd azt, ami örömet okoz neked, és bocsáss meg magadnak.

Bika – Cleaning House

Ha még mindig tárolsz az otthonodban fölösleges dolgokat, akkor most ideje rendet raknod, és amit nem használsz, azokat dobd ki, mert így sokkal több pozitív energiának jut hely az életedben. Engedd, hogy az Univerzum a segítségedre legyen, így tegyél lépéseket az álmaid megvalósítására, mert nagy lesz az esélye annak, hogy minden sikerülni fog.

Ikrek – Stuck in the Mud

Ez a kártya azt üzeni, hogy légy türelmes, tégy egy lépést hátra, és figyeld meg az életedet, a környezetedet. Ha úgy érzed, hogy valamiben elakadsz, kérj segítséget, és keresd azon emberek társaságát, akikben megbízol, így csodák sorozatát fogod átélni.

Rák – Rescue

Hiába vagy sikeres, segítséget azért neked is kell kérned, ha nem tudsz megoldani egyedül egy problémát. Fordulj az Univerzumhoz, és kérj útbaigazítást, ha valamiben nem vagy biztos. Ne erőltesd a dolgokat, bízz a megérzéseidben, és kerüld azokat az embereket, akik nyomást akarnak gyakorolni rád.

Oroszlán – Balancing Act

Figyelj oda, hogy ne legyen úrrá rajtad az irigység, a féltékenység és birtoklásvágy, mert ezek negatív energiával töltenek fel, és megakadályozzák, hogy az életenergia megfelelően szétáramolhasson a testedben. Most nem kell erőltetned semmit, hanem várj türelmesen, amíg megfelelő lehetőség nem adódik.

Szűz – Heal the “Ouch”

A megbocsátással képes leszel könnyíteni lelki terheiden, ami azért fontos, mert így védelmezheted az egészségedet is. Élj úgy, hogy a lehető legkevesebb megterhelést jelentsd a bolygónak, vigyázz a természetre és törekedj a harmóniára.

Mérleg – Balancing Act

Ez az időszak alkalmas arra, hogy felmérd a lehetőségeidet, és eldöntsd, hogy milyen irányba szeretnél előrehaladni az életedben. Ez azért fontos, mert csak így tudod kialakítani az egyensúlyi állapotot. Az egódat szorítsd vissza, és figyelj a belső hangodra.

Skorpió – Magic Prayer

A kéréseid mindig meghallgatásra találnak, ezért ne hagyd, hogy bármi és bárki kizökkentsen az egyensúlyodból. Kérd az angyalok segítségét, hogy mutassák az utat előtted, amelyen biztonságban haladhatsz. A felelősségvállalásról ne feledkezz meg!

Nyilas – Unexpected Visitors

Ez a hét tele van váratlan meglepetéssel, változással. Bármennyire is a terveid szerint élsz, azt ne feledd, hogy mindig lesznek váratlan helyzetek, amire gyorsan kell reagálnod. Ne feledd, minden dologban van valami jó, ezeket fordítsd az előnyödre. Az istenek, most segítenek abban, hogy elérd a céljaidat.

Bak – Sacred Pool

Ez a kártya arra irányítja rá a figyelmed, hogy szeresd jobban önmagadat. Az elmúlt időszakban lehet, hogy több szeretetet adtál másoknak, mint amennyit kaptál, ezért most foglalkozz többet magaddal, tedd azt, amihez kedved van, mert csak így állíthatod vissza az egyensúlyt az életedben.

Vízöntő – Rock Bottom

Ahhoz, hogy szabad légy, el kell fogadnod bizonyos dolgokat, mert nincs más megoldás. Ez lehet, hogy eleinte nehezen fog menni, de idővel minden jobbra fordul. Hallgass a szívedre, mert az igazi bölcsesség ott rejtőzik. Légy hálás minden jóért az életedben.

Halak – Into the Unknown

Higgyél magadban, és ne szalassz el egy lehetőséget sem, amit az Univerzum kínál. Ha anyagi nehézségeid vannak, akkor fordulj az angyalokhoz, akik mindent megtesznek majd, hogy egyenesbe gyere. Ne feledd, sokszor a bőség ott van egy karnyújtásra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek