HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. január 21-27. között!

Orákulum horoszkóp 2019. január 21-27. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítségével kaphatunk információkat az előttünk álló hétre. Érdemes megfogadni a tanácsokat, útmutatásokat, mert ezáltal képesek leszünk könnyebben megoldani a felmerülő problémákat.

Kos – A bolond

Ezen a héten bízd magad az intuíciódra, mert ennek köszönhetően sikerülhet helyes döntéseket meghoznod. Lehet néha az ötleteid őrülten hangzanak, de ha úgy érzed, hogy helyesen cselekszel, akkor tarts ki, mert a végén a siker egy karnyújtásnyira lesz tőled. Lazíts és játssz, mert ez inspirációként hat rád.

Bika – A világ mi vagyunk

A következő héten a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelned, az a kommunikáció. Próbáld megosztani másokkal is a benned lévő értékeket. Örülj az életnek, találkozz a barátaiddal, érezd jól magad. Szabadítsd fel az elmédet, mert csak így tudod észrevenni a lehetőségeket. Figyelj oda, hogy mit eszel és mit iszol.

Ikrek – Kaland

Most olyan vagy, mint egy gyerek, aki imádja a kalandokat, és mindenben új lehetőséget lát. Vonz az ismeretlen, de azért racionálisan gondolkozol, így nem vágsz bele különösen veszélyes dolgokba. Ha bármi nehézséged adódik, fordulj az angyalokhoz, vagy hallgass az intuíciódra.

Rák – Utazás

Ez az időszak a változásról, a mozgásról fog szólni. Megtörténhet, hogy egy időre elutazol, elhagyva az országot. De nem csak fizikailag vehetsz részt egy utazáson, hanem belsőleg is. Egy dolog vezérel: hogy rátalálj a boldogságra, a célodra, amely keretet ad az életednek. Légy nyitott az emberek, az új dolgok irányába, tölts több időt a családoddal.

Oroszlán – Részvétel

Az életed olyan, akárcsak egy kör. Bármit teszel, az mindig visszatér hozzád. Oszd meg a nézeteidet másokkal, törekedj az egyensúlyod kialakítására, és a régi, rossz emlékek megszabadulására. Új utak, új élmények várnak rád, így légy bátor és célratörő, mert ezáltal egy lépéssel közelebb kerülhetsz az álmaidhoz.

Szűz – Villám

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor minden kiszámíthatatlannak tűnik, de ennek ellenére képes vagy rátalálni a rejtett képességeidre, amelyek segítségével akár egy nehéz helyzetből is ki tudod húzni magad. Ha kimerültnek érzed magad, pihenj egy kicsit, vegyél mély levegőt, és tedd azt, ami inspirációval tölt fel.

Mérleg – Leválás

Egy kapcsolat leválására kerülhet sor a héten, leginkább munkahelyi viszony tekintetében. Mély érzéseket korbácsolhat fel ez az eset, de ne feledd, bármi is történjék, mindig lesznek új lehetőségek az életedben, amelyek teljesen átalakíthatják az életedet. Bízz magadban, abban, hogy az életedet pozitívabbá teheted.

Skorpió – Feladás

A héten fel kell ismerned azt, hogy mindent nem vagy képes kontrollálni, ezért törekedj a jövőben arra, hogy csak azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyek neked fontosak, és amelyek örömet okoznak. Az állandó harc, kontroll sok pozitív energiát vesz el, koncentrálj inkább a pihenésre.

Nyilas – Harc

A lelked mélyén küzdesz, noha ebből a környezeted semmit sem vesz észre, ami azért van, mert álarcot viselsz. Ne tedd. Most eljött az idő, hogy őszinte légy magaddal, és szeresd, fogadd el magad úgy, ahogyan vagy. Ha nem nézel szembe a problémákkal, akkor azok a lelki sebek nem fognak begyógyulni.

Bak – Megőrzés

Most elérkezett az idő, hogy önmagad légy, hogy hangot adj a személyiségednek, sőt, azoknak a dolgoknak, amelyek mindig is érdekeltek. Ébredj fel, és tedd azt, amit igazán szeretnél. Többé ne sodródj az árral, ne csinálj olyan dolgokat, amelyeket “úgy szoktak”, és amelyekkel te nem értesz egyet.

Vízöntő – Újjászületés

Egy olyan életszakaszban vagy, amikor számos változás következhet be az életedben. Ezt nevezik újjászületésnek. Törekedj arra, hogy jelen legyél a saját életedben, mert így egy új, magasabb tudatállapotba kerülhetsz, és ezáltal új lehetőségek adódhatnak. Ismerd meg minél jobban önmagad.

Halak – Minden a megszokott

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy vedd észre az apró dolgokat is, és örülj azoknak. A szíved legyen nyitott, befogadó, mert így tapasztalhatod meg a harmóniát és a békét. Ne játszd meg senki előtt magadat, fogadd el a lelkedet, testedet, szeresd magad, így egy idő után örömmel fog eltölteni minden pillanat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek