Tempósan telik az év első hónapja, ez már a harmadik hét a januárból. Lássuk, a következő hét napra mit jósolnak Colett Baron-Reid, “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái. Következzenek a részletek!

Kos – The Fire Prince

Ezen a héten figyelj arra, hogy mit miért teszel, mert megtörténhet, hogy nem fogod megfelelően kezelni a kialakuló problémákat. Légy türelmes, kerüld a konfliktusokat, hallgass a megérzéseidre, mert azok megsúgják, hogy mi az, ami jót tesz neked. Találj rá újból a harmóniára, az egyensúlyra.

Bika – The High Lord of Gratitude and Service

Ez az időszak alkalmas lesz arra, hogy megvizsgáld az érzéseidet, megfejtsd a vágyaidat, a céljaidat, és azokat szem előtt tartva próbáld meg az életedet élni. Ne ijedj meg a kihívásoktól, ha úgy érzed szükségét, változtass az életeden, és meglásd, a bőség energiái rád találnak.

Ikrek – The Swan Queen

Ezekben a napokban egy múltban történt eseményen átélt pillanatok, gondolatok lesznek úrrá rajtad. Bízz magadban, a bölcsességedben, hogy minden nehézséget képes leszel leküzdeni, és megtalálod a kérdéseidre a választ. Ahhoz, hogy a gondolataid valósággá váljanak, nagyon sok türelemre lesz szükséged.

Rák – The Queen of the Light

Végre, egy rég várt jó hírt fogsz kapni ezen a héten. Keményen dolgoztál a célodért, ezért légy büszke magadra, ajándékozd meg magad valami olyannal, amire rég vágysz. Légy hálás mindazért a segítségért, amit az elmúlt időszakban kaptál. Továbbra is légy elhivatott és kitartó.

Oroszlán – The Shadow Queen

Ha túl sokat ostorozod és kritizálod önmagad, akkor aláásod az önbizalmadat, így a nehézségekkel nem tudsz egykönnyen megküzdeni. Ne rejtsd el a félelmeidet az arrogancia és a felszínesség maszkja mögé, hanem nézz szembe velük. A te erősséged a bátorság, az alázat és a tisztelet.

Szűz – The Keeper of the Scales

A következő napokban megtörténhet, hogy egyes események kizökkenthetnek az egyensúlyodból, ez pedig nem tesz jót a lelki egyensúlyodnak. A legjobb lenne, ha most egy kis szünetet, pihenést iktatnál be az életedben, mert csak ez segíthet hozzá, hogy visszanyerd a békédet és harmóniádat.

Mérleg – The Diamond Dreamer

A boldogságot nem pusztán a nagy mennyiségű pénz, vagyon jelenti, hanem ezentúl van más is, ami örömet, pozitív érzelmeket vált ki. Ahhoz, hogy kiderítsd, mi lehet ez, hallgatnod kell a megérzéseidre, a vágyaidra. Találd meg önmagad, és igazán boldog és elégedett ember válhat belőled.

Skorpió – The Sun Dancers

A pozitív energiáid, amelyek szerepet játszanak a vágyaid beteljesülésében, most felerősödnek, így akár a legmerészebb vágyaidat is beteljesítheted. Minden lehetségessé válik, és ezt a lelked mélyén is tudod. Ne hagyd, hogy a félelem eltántorítson a vágyaidtól.

Nyilas – The Web Weaver

A tetteid, a gondolataid, a szavaid alapjában meghatároznak téged. Lehet, hogy a véletlennek tudod be bizonyos események bekövetkeztét, de ha jobban belegondolsz, akkor ezek a dolgok nem a véletlen művei. Bízz magadban, és bocsáss meg magadnak, engedd el a múltat, mert a lelki gyógyuláshoz leginkább ez járul hozzá.

Bak – The Dream Walker

Ezen a héten alkalom adódik arra, hogy felfedezd azokat a dolgokat, amelyek szenvedélyt, örömöt, elégedettséget váltanak ki belőled. Ne feledd, meg vannak az eszközeid arra, hogy képes legyél a valóságot irányítani, befolyásolni. Figyelj jobban oda a lelki igényeidre, és teremts egyensúlyt magadban.

Vízöntő – The Desert Prince

A siker, a pénz utáni sóvárgás elvakított, és ma már nem tudod megérteni a dolgok lényegét. Ennek hátterében az állhat, hogy egy váratlan esemény letérített az eredetileg kijelölt utadról. Próbálj meg visszatalálni erre az ösvényre, figyelj jobban a megérzéseid suttogására, mint a külsőségekre.

Halak – The Horse King

Nagyon fárasztó, kontraproduktív dolog, ha mindent szeretnél az irányításod alatt tartani. Ez ugyanis azzal járhat, hogy fontos lehetőségeket szalasztasz el, így a céljaidhoz nem kerülsz közelebb. Figyelj jobban oda a testedre, mozogj rendszeresen. Ha tudsz, pihenj, lazíts, és étkezz kiegyensúlyozottan.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.