Orákulum horoszkóp 2019. február 4-10. között!

Indul máris a februári hónap első teljes hete, így ha kíváncsi vagy, hogy milyen dolgokra kell odafigyelned ebben az időszakban, akkor most megtudhatod Colette Baron-Reid, “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáinak jóvoltából.

Kos – The Queen of the Light

Ezen a héten szembenézhetsz a félelmeiddel, főként attól tartasz, hogy valaki visszautasít, eltaszít magától. A megoldás abban rejtőzhet, hogy próbálj meg empatikusabban viselkedni, megértőbb és toleránsabb lenni. Ne légy felszínes, és rosszindulatú, mert az emberek nem fognak megbízni benned.

Bika – The Mapmaker of Destiny

Ez a kártyalap azt az üzenetet hordozza, hogy most képes leszel változást eszközölni a sorsodban. Most lehetőséged van arra, hogy megismerd mind azon esélyeidet, amelyek segíthetnek a nehézségek leküzdésében. A következő hét során rátalálhatsz akár a lelkitársadra is.

Ikrek – The Spirit Whisperer

Ezen a héten nagyon magas szintet ér el az intuíciód, ezért figyelj rá, hallgasd meg, hogy mit súg a bensőd. Az innen kapott belső inspirációkat felhasználva léphetsz nagyot előre a sikerig, az önmegvalósításig. Figyelj oda az emberi kapcsolataidra.

Rák – Phoenix

Most eljött az idő, hogy végre megszabadulj mindazoktól a dolgoktól, vagy akár érzelmektől, amelyek nem funkcionálisak. Ne félj a változástól, mert csak annak árán tudod megváltoztatni az életedet. Élj úgy, ahogyan igazán szeretnél. Keresd meg az örömforrásokat az életedben, és szüless újjá.

Oroszlán – The Sun Dancers

Ezen a héten olyan pozitív energiákat vonzhatsz be, amelynek segítségével megteremtheted mindazt, amit elképzeltél magadnak. Légy figyelmes, lásd meg a lehetőségeket, ne hagyd, hogy becsapjanak, és ha döntened kell, hallgass a megérzéseidre. Próbálj meg nyugodt életet élni, mert így több időd tudsz a sikeredre áldozni.

Szűz – The Web Weaver

Ez a kártya azt üzeni, hogy figyelj oda a viselkedésedre, mert azon sok múlhat. Mindenkivel igyekezz őszintén beszélni, mond el a véleményedet, ne játszd meg magad, mert ha így teszel, könnyen a saját csapdádban találhatod magad. Fogadd el a hibáidat, és törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott életet élj.

Mérleg – The Hungry Ghosts

Régóta próbálsz változtatni, javítani az életeden. Ne félj elfogadni önmagadat, tudatosítsd magadban, hogy gazdag, értékes ember vagy, aki megérdemli a boldogságot. Ez a hét alkalmas lesz mindarra, hogy konkrét lépéseket tegyél a céljaid megvalósítása érdekében.

Skorpió – The River Queen

Számodra ez a hét a rugalmasságod visszaszerzéséről fog szólni, legyen az testi, vagy szellemi vonatkozású. Légy magadhoz, de másokhoz is kedves, megértő. Olykor hagynod kell, hogy a dolgok a maguk ritmusa szerint alakuljanak. Néha a legjobb, ha nem erőlteted a dolgokat.

Nyilas – Eagle King

Ezen a héten konfliktusok kialakulására számíthatsz, és el kell fogadnod azt is, hogy nem minden tervedet tudod megvalósítani. Ha problémáid adódnak, beszélj egy szakemberrel, aki segíthet megérteni a lelked mélyén gyökerező ellentmondásokat, konfliktusokat. Ne feledd, ha valami nem úgy sikerül, ahogy arra számítottál, akkor annak oka van.

Bak – The High Lord of Gratitude and Service

Az elmúlt időszakban mindenkinek igyekeztél segíteni, együttérző és megértő voltál, így most az erőfeszítéseid gyümölcsei kezdenek beérni. Légy hálás minden pozitívumért, ami körülvesz. Próbáld képezni magad, tudj meg minél többet a körülötted lévő világról, mert ettől magabiztosabbá válhatsz.

Vízöntő – Gaia’s Garden

Lehetséges, hogy az elmúlt időszakban nem koncentráltál úgy a céljaidra, mint ahogyan azt szeretted volna. Most viszont itt az ideje, hogy ismét első helyre tedd a vágyaidat. Ne becsüld le a képességeidet, hanem légy kitartó, szorgalmas, és képes leszel komoly sikereket felmutatni.

Halak – The Sacred Union

Törekedj arra, hogy szoros emberi kapcsolatokat alakíts ki, mert ennek köszönhetően válhatsz sikeressé, elismertté, és érezheted biztonságban magad. A következő napokban figyelj oda a szerelmedre, hiszen ő is a legfontosabb szövetségeseid közé tartozik az életedben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top