HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. február 25. és március 3. között!

Orákulum horoszkóp 2019. február 25. és március 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még pár nap és vége van februárnak, lassan, de érkezik a tavasz. Erre a hétre Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáiból tudhatjuk meg, hogy milyen tanácsokat érdemes megfogadni a következő napokban.

Kos – The Arrow Master

Ezen a héten jobban tudod majd uralni a szándékaidat, tisztábban és világosabban ki tudod fejezni a vágyaidat. Törekedj arra, hogy megvalósítsd a céljaidat, fordulj az Univerzumhoz és fogadd be az általa küldött pozitív energiákat. Az Univerzum tudja a legjobban, hogy mire van szükséged.

Bika – The Winged Wise Ones

Ezen a héten közelebb kerülhetsz a céljaid megvalósításához, ebben segítenek az angyalok is, akiket köszönts békével, szeretettel. Ezen a héten nagy lesz az esélye annak, hogy a szükséges átváltozásodra, átalakulásodra sor kerüljön. Próbálj csendben meditálni, ez segíthet.

Ikrek – The Phoenix

Egy fontos korszak végéhez közeledsz, és egy teljesen új periódus veszi kezdetét az életedben. Lehet szó párkapcsolatról, munkahelyről, a lényeg az, hogy igyekezz ráhangolódni az új életutadra, mert a változás sokszor csodák megszületését eredményezi.

Rák – The Swan Queen

Ez a hét alkalmas időszak arra, hogy nyugodtan átgondold az életedet, hogy melyek voltak azok a pontok, amikor valóban felnőtté, érett személlyé váltál. Bármennyire is nehéz az élet, minden helyzet megtanít valamire, vagy új gondolatot ébreszt benned, aminek révén akár sikeressé válhatsz egy bizonyos területen.

Oroszlán – The Fire Prince

A szorongás, aggódás miatt nem tudod úgy megélni a kreatív, teremtő munkádat, amennyire a szíved vágyik rá. Ne légy agresszív, ne erőltesd most a dolgokat. Hallgass a megérzéseidre, bármilyen helyzetben is légy. Ha valami nem világos, arra ne mondj igent, hanem deríts ki minden apró részletet, és utána dönts.

Szűz – The Sun Dancers

Ne aggódj a jövőd miatt, hanem koncentrálj a jelenre, és próbáld megoldani a jelen problémáit, mert ez a legfontosabb. Minden választ megtalálhatsz, csak észre kell venned a jeleket. Bízz magadban, abban, hogy minden a te elvárásaid szerint fog alakulni.

Mérleg – The River Queen

A következő napokban törekedj a nagyobb függetlenség kialakítására és a rugalmasság megteremtésére. Hagyd, hogy a dolgok egy ideig maguktól alakuljanak, ne kontrollálj most semmit, hanem figyelj a belső énedre, lazíts, játssz, találkozz a barátaiddal.

Skorpió – The Chess Queen

Ez a kártyalap azt az üzenetet közvetíti feléd, hogy minden képességgel, eszközzel rendelkezel ahhoz, hogy elérd a célodat az életben. Próbálj pozitív ember maradni, koncentrálj az energiáidra, és mindazon dolgokra, amelyek inspirálnak téged. Légy büszke mindarra, amit eddig megvalósítottál.

Nyilas – The Spirit Whisperer

Ezen a héten nagyon erős lesz az intuíciód, és ennek köszönhetően képes leszel helyes döntéseket hozni. Figyelj az Univerzumtól kapott üzenetekre, legyen nálad mindig egy kis jegyzetfüzetbe, ahová fel tudod jegyezni a gondolataidat. Bízz a képességeidben és hagyatkozz a megérzéseidre a következő napokban.

Bak – The Web Weaver

Mivel az előző hónapokban keményen dolgoztál a céljaid megvalósítása érdekében, most kezdenek megmutatkozni ennek a pozitív hozadékai, eredményei. Tisztán fogod látni a helyzetedet, örülj minden pozitív dolognak az életedben, mert ezek biztosítják az állandó boldogságot.

Vízöntő – The Ice Queen

Ezen a héten a figyelmed kereszttüzébe kerülhetnek a léttel kapcsolatos kérdések, dolgok. Hogy érdemes-e anyagi javakat felhalmozni, annak tükrében, hogy a halál után senki sem visz magával semmit, csak a lelkét, és annak tulajdonságait? Légy hálás mindenért, amit az Univerzumtól kaptál.

Halak – The Wise Woman of Wonderland

Ezen a héten figyelj oda a tiszteletre, a becsületre, mert sok minden múlhat a jövőben ezen fogalmakon. Ha tudod, hogy mi a célod az életben, akkor továbbra is haladj azon az úton, légy kitartó és következetes. Ha lehet, most ne köss kompromisszumokat. Maradj mindig hű magadhoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek