HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. február 11-17. között!

Orákulum horoszkóp 2019. február 11-17. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítenek megtalálni a helyes utat, irányt az életünkben. Olvassuk figyelmesen végig az üzeneteket, és igyekezzünk megfogadni a tanácsokat.

Kos – Halasztás

Meddig halasztgatod el a boldogságodat? Mi az, ami még megakadályoz abban, hogy élvezd az életet? Felelj őszintén ezekre a kérdésekre, majd apró lépések megtételével kezdd el felépíteni az életedet, amelyben boldog és örömteli pillanatokban lehet részed.

Bika – A lázadó

Valahol, a szíved mélyén egy igazi lázadó vagy, aki nem akar megfelelni minden normának és követelménynek. Bátorságod nem ismer határokat, ezért engedd, hogy a szíved irányítson. Légy szabad és szerezz minél több tapasztalatot az életről.

Ikrek – Hallgatás

Kommunikáció terén nagyon jó vagy, imádsz beszélni, de most meg kell tapasztalnod azt, hogy milyen a másik oldalon állni, és végig hallgatni az embereket. És az is fontos, hogy meghallgasd magadat, hogy mi van a szíved mélyén, milyen érzelmek irányítják a lelki nyugalmadat.

Rák – Szenvedés

Nem vagy könnyű helyzetben, hiszen a lelked mélyén keletkező negatív érzések, szenvedés hatására egyre jobban eltávolodsz önmagadtól, a céljaidtól. Pedig benned megvan minden szükséges erő ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott, szabad életet élhess. Koncentrálj erre a jövőben.

Oroszlán – Tapasztalat

Többé ne légy pusztán az események szemlélője, hanem vállalj aktív szerepet, cselekedj, vegyél részt a döntésekben, mert ezáltal a saját életed irányát is képes leszel befolyásolni. Alkalmad az elmúlt években szerzett tapasztalataidat, mert ezeknek sok hasznát veheted.

Szűz – Harmónia

Most harmóniában vagy magaddal, a környezeteddel, és nem hagyod, hogy bármi kizökkentsen ebből az egyensúly-állapotból. Ha megérzéseidre hallgatsz, akkor nem hagyod, hogy a világ zaja elnyomja a belső csendet és békét a lelkedben. Légy önmagad, törekedj a meghittség megteremtésére.

Mérleg – Erkölcs

Nem minden élethelyzetben van szükség a szigorú erkölcsi szabályokra, mert néha ezeknek köszönhetően nem tudod jól érezni magad, nem leszel képes megtapasztalni az igazi boldogságot, harmóniát. Légy nyitott az új dolgokra, és kezdj el élni már ma.

Skorpió – Új látásmód

Új szemszögből, látásmódból kiindulva tekintesz az életedre, annak minden fontos vetületére. Lelkes vagy, szeretnél valamilyen újdonságot megalkotni, kitalálni. Ha a tudásod párosul a kreativitásoddal, csodás dolgok megszületésére számíthatsz.

Nyilas – Virágzás

Kezded felfedezni önmagadban a pozitív dolgokat, és ezt az emberek is észreveszik rajtad. Többé nem rejtegeted a véleményed, hangot adsz a vágyaidnak, elképzeléseidnek. Hagyatkozz a tapasztalataidra, mikor valami nehéz dologba vágod a fejszédet. Élj céltudatosan.

Bak – Ünnep

Egy hosszú ünnepi periódus veszi kezdetét az életedben. Tiszteld önmagadat, légy következetes mindenben, és kezdj el az álmaid megvalósítására összpontosítani. Ha önazonosság válsz, az emberek tisztelni és szeretni fognak.

Vízöntő – Elszigetelődés

Ha azt érzed, hogy elszigetelődsz a világtól, akkor ennek valami lelki sérülés lehet az oka. Félsz a csalódástól, a szenvedéstől. Próbálj viszont a jelenre összpontosítani, így sok kellemetlen, negatív gondolattól szabadulhatsz meg. És a végén megtapasztalhatod az igazi lelki békét.

Halak – Villám

Bármennyire is igyekeztél kontrollálni az életedet, nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezted. A lelked útja sokszor kifürkészhetetlen. Hajlamos vagy az aggódásra, de most tedd félre a szorongó érzelmeidet, és figyelj arra, hogy mit súg a belső hangod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek