HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. december 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2019. december 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alig több mint hét nap múlva pontot teszünk a 2019-es év végére, és kezdetét veszi a 21. század húszas évei. Most tehát különösen érdemes odafigyelni a csillagok üzeneteire, mert nem árt tudni, hogy mit tanácsolnak az évzáró napokra. Ebben Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái lesznek segítségünkre.

Kos – Details, Details

Általában is túlságosan figyelsz a részletekre, de ez most nagyon el tudja vonni a figyelmed az igazán fontos dolgokról. A tökéletesség megszállottja vagy, ha valamit nem tudsz rendesen megcsinálni, inkább bele sem kezdesz. Próbálj meg egy kicsit pihenni, legalább az ünnepek alatt hagyj fel a maximalizmussal. Nyugodj meg, lélegezz mélyeket, beszélj minél kevesebbet, inkább próbálj befelé figyelni.

Bika – Dry Desert

Egy olyan időszakhoz érkezett az életed, amikor úgy érzed, hogy semerre nem tartasz, reménytelennek tűnik a jövő. Most, hogy végre felismerted, hogy milyen helyzetben vagy, próbálj minél több energiát összegyűjteni, és térj vissza a számodra kijelölt útra. Dobd le az általad felállított korlátokat, egy kis friss levegőre van szüksége a testednek és a lelkednek is. Nyisd ki az ablakot, szellőztess, sétálj, engedd, hogy a friss levegő átjárja a tüdődet, oxigénhez jusson a szervezeted. Tölts több időt a természetben, engedd, hogy az egyszerű dolgok inspiráljanak.

Ikrek – Sacred Pool

Fordítsd a figyelmed az önmagad szeretetére, és az önértékelésed fejlesztésre, tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki is vagy valójában. A környező világ nem más, mint a gondolataid, az érzéseid, és a hited visszatükröződése. Bízz jobban magadban, és a környezetedben, figyelj oda gondolataidra, és a kimondott szavaidra. Gondolataid és szavaid befolyásolják azt, hogy mennyire vagy boldog és sikeres. Rajtad múlik, hogy milyen életet élsz, ha ez a mostani nem tetszik, változtass.

Rák – Flying

Ez az időszak arra fog késztetni, hogy magasabb perspektívából figyeld meg az életed. Ez az új megközelítés egy új jövőképet tár eléd, de a jelenlegi helyzet elfogadását, és megértését is lehetővé teszi. Hagyj fel a nagy elvárásokkal, vedd észre, hogy minden, amit el szeretnél érni, azért meg kell dolgoznod. Bátran fejezd ki az érzéseidet, a gondolataidat, akkor is, ha a körülötted lévők nem értenek egyet veled, vállald önmagad!

Oroszlán – One-Ring Circus

Annak ellenére, hogy egy független, határozott személyiség vagy, néha nem szégyen, ha segítséget kérsz olyan dolgokban, amelyeket egyedül nem tudsz megcsinálni. Hagyj fel a nehezteléssel és az önmarcangolással, légy egy kicsit nyitottabb, engedd közel magadhoz azokat, akik segíteni szeretnének. Pihenj egy kicsit többet, hiszen a siker az elme tisztaságán és a tökéletes összpontosításon is múlik. Figyeld a jeleket, hiszen ezek segíteni fognak, hogy meg tudd hozni a legjobb döntést.

Szűz – Come Together

A szeretet az egyik legfontosabb érzés számodra, hiszen ezáltal tudod leginkább kifejezni magad. A szeretet az egyensúly megtestesítője, az adás és elfogadás, a hallgatás és megosztás közötti tökéletes arány kifejezője az életben. Kérj segítséget a szívcsakra megnyitásához, az őrangyalod mindig támogatni fog, csak kérned kell rá. Kérd a gyógyító energiát, képzeld el, hogy a szívedet rózsaszínű fény veszi körül, viselj rózsaszín kvarc kristályt medált a szíved fölött, és így maximálisan át fogod érezni a szeretet hatalmát.

Mérleg – Ride the Wave

Ez az az időszak, amikor a készségeid és álmaid végre találkoznak, és olyan dolgokat vihetsz most végre könnyedén, amelyekről mindig is álmodtál. Az egész életed át fog alakulni, és ebben új ismeretségek, ún. segítő emberek fognak támogatni. Ne felejtsd el, hogy a legjobb kapcsolatot mégis önmagaddal kell kialakítanod, és csak utána tudsz jóban lenni a világgal is. Vedd magad körül gyógyító szeretettel, bízz egy kicsit jobban az érzéseidben, megérzéseidben. Tölts egy kicsit több időt egyedül, próbálj függetlenebb lenni, ne függj érzelmileg másoktól.

Skorpió – Wishing Well

A legfontosabb dolog az életben az, hogy mire vágyik a szíved. Hallgass mindig a szívedre, és meglásd, nem lesz semmi baj. A következő napokban könnyedén rátalálsz az egyensúlyra, és megleled azokat a dolgokat is, amelyek inspirációval töltenek fel. Engedd, hogy a hit és a bizalom jelen legyen az életedben, ezáltal minden sokkal gördülékenyebb lesz.

Nyilas – Stuck in the Mud

Nem kizárt, hogy valami miatt akadályokba ütközöl a következő napokban, ami leginkább a makacsságodból fakadhat. Ha viszont felismered, hogy nem mindig célravezető az, ha erőből próbálsz megszerezni valamit, máris megváltozhat a helyzet, és a kitűzött célod könnyebben megvalósul, mint gondolnád. Fogadd el a hibáidat, légy megértő az emberekkel, és önmagaddal.

Bak – Listening

Most az az időszak veszi kezdetét, amikor csendben, magadra figyelve töltekezel fel, gyűjts pozitív energiát, szeretetet, mert a lelkednek most minderre nagy szüksége van. Ne halasztgasd többé az álmaidat, hanem tervezz, majd cselekedj, figyelj a jelekre, meditálj, és meglásd, minden rendben lesz. Ha kitartó vagy, bármit el tudsz érni az életben, légy bátor, mert az nem árt.

Vízöntő – Home

Elérkezett az idő, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, függetlenül a környezetedtől. Légy nyitott a világra, szakíts kellő időt magadra, a pihenésre, kényeztesd magad, meditálj. Használd a fantáziádat arra, hogy meggyógyítsd önmagadat. Az új dolgok most számos pozitívumot idézhetnek elő az életedben. Légy hálás az életedért, mert minden nap új csodákat rejt.

Halak – Storm Fields

Ha nem szeretnéd, hogy káoszba fulladjanak az ünnepek, akkor próbálj megszabadulni minél hamarabb a negatív gondolatoktól, energiablokkoktól. Bízz a megérzéseidben, mert ha így teszel, akkor elősegítheted a saját fejlődésedet, sikeredet, ami azért fontos, mert ezáltal teljesebbnek érezheted magad. És ne hagyd figyelmen kívül az Univerzum üzeneteit sem!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek