HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. augusztus 5-11. között!

Orákulum horoszkóp 2019. augusztus 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyalapjaiból derül ki, hogy melyek a legfontosabb feladatok, amelyek előttünk állnak a következő 7 napban. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket.

Kos – Lázadó

Ezen a héten próbára tétetik a bátorságod, a rátermettséged, ezért most össze kell szedned magad, hogy minden helyzetből a lehető legjobban tudj kikeveredni. Aggódnod nem szabad, mert ha túlpörgeted a dolgokat, akkor nagyobb az esély a kudarcra. A nyugodt, higgadt gondolkodás minden esetben előnyt jelent.

Bika – Játék

Ezen a héten nem szabad megfeledkeznek a játékról, mert az élet nem mindig a munkáról, a kötelességről szól, hanem néha teret kell engedni a lazításnak, szórakozásnak. Engedd, hogy az életedben jelen legyen az öröm, a felhőtlen jókedv, mert ezáltal a nehezebb akadályokat is könnyebben át tudod lépni.

Ikrek – Pillanatok

Azért érdemes odafigyelned az apró pillanatokra az életedben, mert ezáltal jobban megismered önmagadat, a körülötted lévő világot, kirajzolódik a nagy kép, így minden érthetőbbé válhat számodra. Légy nyitott, lazíts, és a háláról se feledkezz meg, mert az Univerzum megad mindent, amire szükséged van.

Rák – Elnyomás

Ez elmúlt időszakban úgy érzed, hogy valami miatt egyre jobban elnyomnak, legyen szó a munkahelyedről, vagy a családodról. Meg kell szabadulnod minden negatív dologtól, vagy akár személytől is, így hanyagold azon emberek társaságát, akik negatív hatással vannak rád. Koncentrálj a pozitív dolgokra.

Oroszlán – Átalakulás

Ha nem mindig úgy történik az átalakulás, ahogy elvárnád, azért jó ha tudod, hogy mindig folyamatban van a változás. Legyél mindig minden lehetőségre nyitott, mert ezek olyan változásokat indíthatnak el az életedben, amelyre mindig is vágytál. Szeresd és fogadd el önmagad.

Szűz – Teher

Most úgy érzed, hogy nehéz helyzetben van, de légy erős, bátor, és vállald a felelősséget a tetteidért, mert ezáltal nyugodt lelkiismerettel feküdhetsz le. Fontos viszont, hogy nem kell megfelelned mások elvárásainak, légy hiteles önmagadhoz, és egy nap, minden nehézséget magad mögött hagyhatsz.

Mérleg – Mester

A mesternek nincs személyes célja, és nem akarja megváltoztatni azt, ami már jelen van az életben. Ha van egy személy a környezetedben, akkor nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Ha eddig még nem sikerült megtalálnod a mestered, akkor most minden lehetőséged meg lesz rá. Egy mester inspiráló tanításokkal vezeti az utad, hatására sikerül más szemszögből nézned a körülötted lévő világot, és az egész életed megváltozik.

Skorpió – Szenvedés

Ez a kártya arra ösztökél, hogy haladj egyenesen előre a kijelölt úton. Hagyd távozni azokat a dolgokat és személyeket, amelyekre már nincs szükséged az életben. Mindig tartsd szem előtt, hogy azokat az értékeket, amiket itt a Földön gyűjtesz össze, nem viheted magaddal. Vizsgáld meg az életed, hogy vágyaid és a jelenlegi életed mennyire vannak szinkronban egymással. Most megkapsz minden segítséget, hogy meg tudd tenni a következő lépést egy kiegyensúlyozott élet felé.

Nyilas – Tudatosság

Ezen a héten a kulcsszó a megvilágosodás lesz, most könnyen rá fogsz találni a legjobb megoldásra. Légy tudatos minden percben, gondolkozz el arról, hogy mit is akarsz tulajdonképpen ez életben. Vigyázz, mert olyan történések jöhetnek most be a képbe, amelyek hatására letérhetsz a saját utadról. Hallgass az intuíciódra!

Bak – Utazás

Itt az ideje, hogy megmozdulj, és változtass az életeden. Ne ragadj bele a hétköznapi siránkozásokba, ha valami nem jó, azon egyedül te tudsz csak változtatni. Bármilyen utat is választasz most, nem kell az akadályoktól tartanod. Meg fogod kapni a legnagyobb segítséget ahhoz, hogy vágyaid valóra váljanak. Tudd, hogy soha nem vagy egyedül az úton.

Vízöntő – Siker

Ott állsz a siker csúcsán, egy igazi győztes személyiség vagy, ünnepeld magad, hiszen nem kis elszántság kell ahhoz, hogy valaki eljusson eddig. Nyiss ajtót a további lehetőségeknek, hiszen még nem érkeztél az utad végéhez. Ne bíráld magad állandóan, hidd el végre, hogy jó is lehetsz valamiben. Hagyj fel az ilyen típusú gondolatokkal: nem tudom megtenni, erre én úgysem vagyok jó, szerencsétlen vagyok. Légy hálás mindenért, amid van!

Halak – Bőség

Mind lelkileg, mind pedig testileg próbálj a legtudatosabban élni, csak így érheted el az egyensúly állapotát. Most teljes mértékben azt érzed, hogy az egyetlen járható út számodra a belső és külső világod harmonizálása. Gyakorold ezen a héten a szeretetet, hálát és kedvességet. Az a jóság, amit közvetlen környezeted felé árasztasz, százszorosan fog visszaszállni rád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek