HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. augusztus 26. és szeptember 1. között!

Orákulum horoszkóp 2019. augusztus 26. és szeptember 1. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus utolsó hetéhez érkeztünk, ezért fontos tudni, hogy mire számíthatunk a következő napokban a csillagok szerint. Érdemes figyelmesen végig olvasni Colette Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzeneteit.

Kos – Golden Palace

Egészségben, bőségben és sikerekben gazdag napok várnak rád. A párkapcsolatod is nagyon kiegyensúlyozott lesz, az egész érzelmi életedet harmónia jellemzi, ismerőseiddel is könnyen megtalálod a közös hangot. Járj nyitott szemmel, adj utat az új lehetőségeknek.

Bika – Commitment

Új, szilárd alapokra helyezheted a számodra fontos kapcsolatokat az életedben. Számos új ötleted lesz a héten, így könnyen megoldást találsz a nehéz problémákra is. Tele leszel energiával, most aztán semmi nem állhat az utadba. Légy egy kicsit tudatosabb, és csak akkor köss kompromisszumot, ha úgy érzed, ha az a legjobb választás számodra.

Ikrek – Storm Fields

Gyülekeznek a fejed fölött a viharfelhők, ne stresszelj, próbálj meg nyugodt maradni. Légy egy kicsit figyelmesebb, kerüld azokat a helyzeteket, amelyek konfliktushoz vezethetnek. Egy múltbeli esemény még mindig hatással van az életedre, most az összes elfojtott negatív energia a felszínre törhet. Nem lesz túl kellemes, de fogadd el, hiszen szükséges ez a tisztulási folyamathoz.

Rák – Wide Open

Az utóbbi időben egy kicsit kibillentél az egyensúlyodból, próbálj egy kicsit tudatosabban élni, kerüld a szélsőséges reakciókat. Irigység, féltékenység, birtoklási vágy jellemezte az elmúlt napjaidat. Ilyen zaklatott lelkiállapotban sajnos nem tudod észrevenni a kínálkozó pozitív lehetőségeket. Nyisd ki a szíved, lépj ki a komfortzónádból, és add át magad az élet áramlásának.

Oroszlán – Spirit of Palace

Akárhová is mész, minden helynek megvan a saját szelleme, ezért viselkedj alázattal, és próbálj csatlakozni a jelenlévő energiákhoz. Iktasd ki életedből az ellenállást, ne akarj mindig mindent az irányításod alatt tartani. Minden történésnek megvan az oka és a célja, a megoldást könnyen megtalálod akkor, ha nem állsz ellen, és nem ítélkezel.

Szűz – Talisman

Nagyszerűen kezeled a nehéz helyzeteket, éppen ezért sokan néznek fel rád, és kérnek tanácsot. Képes vagy tanulni a múltban elkövetett hibáidból, kiegyensúlyozott és nyugodt napok várnak rád. A bölcs döntések segítenek abban, hogy harmonikus és elégedett légy, végre a kezedbe veszed életed irányítását.

Mérleg – Magic Stream

Próbáld egy kicsit egységében szemlélni az életed szétszóródott puzzle darabkáit. A szemléletváltás mindig új megoldásokhoz vezet. Megfigyelheted, hogy minden mindennel összefüggésben áll, ez az eseménylánc adja a nagy egészet. Mivel te is a világ része vagy, döntéseid hatással vannak mások életére is. Vállalj felelősséget döntéseidért!

Skorpió – Field of Dreams

Úgy tűnik, hogy életed kissé kezd letérni a helyes útról, próbálj visszatalálni a belső lényedhez. Az egyre sűrűsödő konfliktusok arra kényszerítenek, hogy feltedd magadnak a kérdést, mit is akarsz valójában. Jó lenne, ha most egy kis időt csak magaddal tudnál tölteni, az elcsendesedés, meditáció sokat segíthetne. Ne félj feltárni a benned lévő erőket!

Nyilas – Balancing Act

Most egy kedvező időszak következik számodra, amikor könnyen visszaállíthatod az életedbe az egyensúlyt és a harmóniát. Állítsd fel azt az értékrendet, ami igazán fontos számodra, és próbáld elfogadni, hogy az életben nem minden történik úgy, ahogy szeretnéd. Annak érdekében, hogy a nehezebb helyzeteken is túl tudd tenni magad, nagyon fontos az őszinteség.

Bak – Into the Unknown

Új lehetőségek kopogtatnak ezen a héten az ajtódon, légy figyelmes, ne hagyd ki őket. Ne félj az ismeretlentől, mert hanem számos értékes dologtól fosztod meg magad. Te is tudod, hogy az önmagad által felállított korlátok a legveszélyesebbek. Bízz az erősségeidben, a te kezedben van a választás lehetősége.

Vízöntő – One Ring Circus

Nagyon fontos számodra a függetlenség, akkor sem támaszkodsz szívesen másokra, ha nem tudsz dönteni egy fontos helyzetben. Előfordul mostanában, hogy túlságosan azonosulni próbálsz másokkal, kövesd inkább a te életutad, hiszen csak így fogsz tudni kiteljesedni. Változtasd meg az életed, ne ragadj le a hétköznapi problémáknál.

Halak – Protecting Treasure

Úgy érzed, hogy nagyon kockázatos lenne belekezdeni valami újba, viszont jobb, ha megnyugszol, hiszen ezen a héten különleges támogatást és védelmet élvezhetsz. Nagyon sok támogatást és útmutatást fogsz kapni, csak próbálj a jelenre összpontosítani. Bízz a belső erődben, ne befolyásoljon a külvilág, támaszkodj az intuíciódra inkább.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek